Herkese Merhaba.. evlerimize tıkılı kaldığımız şu mubarek ayda gerçekten kendimi hayatımı hayatıma girmiş insanları daha çok sorgulama fırsatı buldum.belki benden büyük ablalarım görünce gülüp gececeksiniz ... bilmiyorum belki de kafamı dağıtmak istedim gerçekci yorumlarınıza ihtiyacım var gerçekten.. Sorun şu ki bu yaşıma kadar gerçekten hayatıma doğru düzgün bir adam girmedi girmiyor yok yani olmayınca olmuyor.. eli yüzü düzgün sayılanlara da benim içim ısınmadı ki sonradan gördüm gerçek yüzlerini. Tam biri her şeyi uygun beni anlar aynı statüdeyiz diyorum adam ortadan pır olup gidiyor beni gelin güvey yapıp kendisi yok oluyor sürekli.Kendime göre kriterlerim var eğitim seviyesi,kişisel bakım, giyim gibi. ama asla şöyle zengin olsun böyle zengin olsun değil kimseyi de küçük görmüyorum.Yaşıtlarım daha şimdiden 2-3 çocukları oldu ben hala mülakattı atanmaydı uğraşıyorum.Tamam hoş, geleceğim uğraşıyorum ama insan yanına da böyle zorlu süreçlerde destek birini arıyor.birkaç aydır sırf güzel şeyler duyayım diye tarot yorumlar izliyorum yalan olsa bile. gerçekten doğru kişiye olan inancımı yitiriyorum.Altını çizerim ki ne koca meraklısıyım ne de evlilik için ölüyorum. bana lütfen sosyalleş şöyle ol falan demeyin çok banel ve klişe. haftanın 4 günü dersler haricinde zaten dil ve atanmak için kurslara gidiyorum. kütüphaneden çıkmıyordum corona yüzünden zaten dışarı çıkamıyoruz.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beni yanlış anlamayın
- Konu Sahibi 46M6
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #corona #yalnızlık #çaresizlik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
- 2 Ekim 2019
- 374
- 2.208
- 113
- 34
Kaç yaşındasınız ?Herkese Merhaba.. evlerimize tıkılı kaldığımız şu mubarek ayda gerçekten kendimi hayatımı hayatıma girmiş insanları daha çok sorgulama fırsatı buldum.belki benden büyük ablalarım görünce gülüp gececeksiniz ... bilmiyorum belki de kafamı dağıtmak istedim gerçekci yorumlarınıza ihtiyacım var gerçekten.. Sorun şu ki bu yaşıma kadar gerçekten hayatıma doğru düzgün bir adam girmedi girmiyor yok yani olmayınca olmuyor.. eli yüzü düzgün sayılanlara da benim içim ısınmadı ki sonradan gördüm gerçek yüzlerini. Tam biri her şeyi uygun beni anlar aynı statüdeyiz diyorum adam ortadan pır olup gidiyor beni gelin güvey yapıp kendisi yok oluyor sürekli.Kendime göre kriterlerim var eğitim seviyesi,kişisel bakım, giyim gibi. ama asla şöyle zengin olsun böyle zengin olsun değil kimseyi de küçük görmüyorum.Yaşıtlarım daha şimdiden 2-3 çocukları oldu ben hala mülakattı atanmaydı uğraşıyorum.Tamam hoş, geleceğim uğraşıyorum ama insan yanına da böyle zorlu süreçlerde destek birini arıyor.birkaç aydır sırf güzel şeyler duyayım diye tarot yorumlar izliyorum yalan olsa bile. gerçekten doğru kişiye olan inancımı yitiriyorum.Altını çizerim ki ne koca meraklısıyım ne de evlilik için ölüyorum. bana lütfen sosyalleş şöyle ol falan demeyin çok banel ve klişe. haftanın 4 günü dersler haricinde zaten dil ve atanmak için kurslara gidiyorum. kütüphaneden çıkmıyordum corona yüzünden zaten dışarı çıkamıyoruz.
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
- 14 Ağustos 2018
- 19.647
- 2
- 73.825
- 598
eee sevgili günlük keşke elimize bi liste verseydiniz neler söylemeye iznimiz var diyeHerkese Merhaba.. evlerimize tıkılı kaldığımız şu mubarek ayda gerçekten kendimi hayatımı hayatıma girmiş insanları daha çok sorgulama fırsatı buldum.belki benden büyük ablalarım görünce gülüp gececeksiniz ... bilmiyorum belki de kafamı dağıtmak istedim gerçekci yorumlarınıza ihtiyacım var gerçekten.. Sorun şu ki bu yaşıma kadar gerçekten hayatıma doğru düzgün bir adam girmedi girmiyor yok yani olmayınca olmuyor.. eli yüzü düzgün sayılanlara da benim içim ısınmadı ki sonradan gördüm gerçek yüzlerini. Tam biri her şeyi uygun beni anlar aynı statüdeyiz diyorum adam ortadan pır olup gidiyor beni gelin güvey yapıp kendisi yok oluyor sürekli.Kendime göre kriterlerim var eğitim seviyesi,kişisel bakım, giyim gibi. ama asla şöyle zengin olsun böyle zengin olsun değil kimseyi de küçük görmüyorum.Yaşıtlarım daha şimdiden 2-3 çocukları oldu ben hala mülakattı atanmaydı uğraşıyorum.Tamam hoş, geleceğim uğraşıyorum ama insan yanına da böyle zorlu süreçlerde destek birini arıyor.birkaç aydır sırf güzel şeyler duyayım diye tarot yorumlar izliyorum yalan olsa bile. gerçekten doğru kişiye olan inancımı yitiriyorum.Altını çizerim ki ne koca meraklısıyım ne de evlilik için ölüyorum. bana lütfen sosyalleş şöyle ol falan demeyin çok banel ve klişe. haftanın 4 günü dersler haricinde zaten dil ve atanmak için kurslara gidiyorum. kütüphaneden çıkmıyordum corona yüzünden zaten dışarı çıkamıyoruz.
- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
- 22 Mayıs 2012
- 950
- 446
- 123
Evliliği çok istiyor da olabilirsiniz. Bunda kötü birşey yok ki. Çok insani şeyler bence. Biri evlilik çok ister mesela ne bileyim biri dansçı olmayı çok ister, birileri dünyayı gezmeyi çok ister. Allah gönlüne göre versin en kısa zamanda diyelim o zaman. Güvendiğin birileri varsa arkadaşların, aile dostu vs onlara söyle çevrelerinde size göre birileri olunca evlilik düşünen haber versinler. Benim bikaç arkadaşım hep aklımdadır bu konuda. Uygun biri olursa tanıştırayım vs diye.
- 16 Ekim 2018
- 1.837
- 3.462
- 133
- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.203
- 498
Erken evlenen biri olarak, tam tersi benim yaşımda geleceğine yatırım yapan, kafasına göre gezen tozan yaşıtlarıma özendim bende. Şimdi evli olsan kendin için bir şeyler yapamayacaktım belki de, atansan il problemin olacaktı, kpss için ders çalışmak istesen bir evin hanımlığınıda üstlendiğin için sınavlara yetersiz kalacaktın, kv kaprisleriyle uğraşacaktın vs vs . Eskiler azıcık aşım ağrısız başım diye boşuna dememişler. Eşin bir superman da olsa evlilik sorumluluk tatlım, bir yerde ayak bağı. Ablam 30 undan sonra evlendi, inan evliliğin gerekliliği olan hiç bir şeyden kusur kalmadı.Yaşıtlarım daha şimdiden 2-3 çocukları oldu ben hala mülakattı atanmaydı uğraşıyorum.
Ha çok şükür ilk eşimle birlikteyim, mutluyum, aklımda kalanları iki çocuklu anne olarak yaptım ama inan zorlandım, yeri geldi kafayı sıyırdım. Demek ki senin için hayırlı olan bu, Allah’ın sana yazdığı güzellikleri bekle ve gör
Aynı sorunlar bende de var okuyunca kendimi gördüm canım burda saçmalayanlar olacaktır senin Halinden birinin anlaması için aynı şeyleri yaşamadı Laz'ımHerkese Merhaba.. evlerimize tıkılı kaldığımız şu mubarek ayda gerçekten kendimi hayatımı hayatıma girmiş insanları daha çok sorgulama fırsatı buldum.belki benden büyük ablalarım görünce gülüp gececeksiniz ... bilmiyorum belki de kafamı dağıtmak istedim gerçekci yorumlarınıza ihtiyacım var gerçekten.. Sorun şu ki bu yaşıma kadar gerçekten hayatıma doğru düzgün bir adam girmedi girmiyor yok yani olmayınca olmuyor.. eli yüzü düzgün sayılanlara da benim içim ısınmadı ki sonradan gördüm gerçek yüzlerini. Tam biri her şeyi uygun beni anlar aynı statüdeyiz diyorum adam ortadan pır olup gidiyor beni gelin güvey yapıp kendisi yok oluyor sürekli.Kendime göre kriterlerim var eğitim seviyesi,kişisel bakım, giyim gibi. ama asla şöyle zengin olsun böyle zengin olsun değil kimseyi de küçük görmüyorum.Yaşıtlarım daha şimdiden 2-3 çocukları oldu ben hala mülakattı atanmaydı uğraşıyorum.Tamam hoş, geleceğim uğraşıyorum ama insan yanına da böyle zorlu süreçlerde destek birini arıyor.birkaç aydır sırf güzel şeyler duyayım diye tarot yorumlar izliyorum yalan olsa bile. gerçekten doğru kişiye olan inancımı yitiriyorum.Altını çizerim ki ne koca meraklısıyım ne de evlilik için ölüyorum. bana lütfen sosyalleş şöyle ol falan demeyin çok banel ve klişe. haftanın 4 günü dersler haricinde zaten dil ve atanmak için kurslara gidiyorum. kütüphaneden çıkmıyordum corona yüzünden zaten dışarı çıkamıyoruz.
- 4 Eylül 2018
- 18.754
- 72.092
- 598
- 21 Nisan 2018
- 8.130
- 30.222
- 548
- 36
Biraz klise olacak ama sosyallesmeden yeni insanlarla tanisman pek mumkun gorunmuyor. Baska bir yolunu biliyorsan zaten konu acmana hic gerek yoktu. Bu surec gecici. Eninde sonunda insanlar eski hayatlarina kismen de olsa donecek. O zaman hayırlı bir kismet cikar karsina umarim.
- 24 Ocak 2019
- 213
- 192
- 23
- 32
Burda bekarlar yanlış anlaşılacak diye evlilik lafi etmeye korkar oldu :) tabi ki isteyebilir yalnız evlilik isteyen üyeleri eleştirenler ne hikmetse kendilerininde yalnız kalmaya en ufak eminim tahammülü olmayan insanlardırEvliliği çok istiyor da olabilirsiniz. Bunda kötü birşey yok ki. Çok insani şeyler bence. Biri evlilik çok ister mesela ne bileyim biri dansçı olmayı çok ister, birileri dünyayı gezmeyi çok ister. Allah gönlüne göre versin en kısa zamanda diyelim o zaman. Güvendiğin birileri varsa arkadaşların, aile dostu vs onlara söyle çevrelerinde size göre birileri olunca evlilik düşünen haber versinler. Benim bikaç arkadaşım hep aklımdadır bu konuda. Uygun biri olursa tanıştırayım vs diye.
- 30 Kasım 2019
- 11.956
- 38.095
- 598
- 28 Ağustos 2016
- 1.439
- 2.364
- 133
Ben kpssye çalışırken arkadaşlarım evleniyordu. Ben de küçük çapta bunalımlara sebep oldu bu. Bir de kpss çok acayip bir sınav. Çalışıyorsun sonu belirsiz, atanacak mısın kaç kontenjan verecekler ne olacak falan insan kafayı yiyor. Ben de düşünürdüm hep çevremde kimi yüksek yapıyor kimi evleniyor kimi 2. işine girdi ben yerimde sayıyorum bu sınav sayesinde diye. İnsani şeyler bunlar. Ben sana kesinlikle koca meraklısı cart curt demem. Sadece önceliğin nedir ona karar ver. Atanmaksa ona odaklan. Ha bu süreçte karşına biri çıkar. İkisini birden yürütürsün ama takmamayı öğrenmek zorundasın.
Benimde ara ara evlilik isteyim depresiyor.. anne olma istegim.
Ama bekarlik suan bana okadar tatli geliyor ki mesela.. kafam rahat birkere. Kimseyle anlasma mecburiyetinde degilim, es ailesi derdi yok, evlenmedikten sonra zorunlu ziyaretler yok vsvs..
Kimseye karsi bir sorumlulugum yok. Keyfime göre hayatimi kendi kararlarim ile sekillendirme lüksü icindeyim.
Ic huzurumu yakalamisim ne güzel. Bosuna dert eklemek gibime geliyor hayatima suan biriyle evlenmek.
Bence sende bunlari düsün dermisim
Hakkinda hayirlisi canim.. niye gülelim ki?
Sadece bu konuda bizim elimizden birsey gelmez.. kisa bir teselli veririz okadar yani. Cok istiyorsan seninle tanismak isteyenlere firsat ver..görüs tanis..
Ama bekarlik suan bana okadar tatli geliyor ki mesela.. kafam rahat birkere. Kimseyle anlasma mecburiyetinde degilim, es ailesi derdi yok, evlenmedikten sonra zorunlu ziyaretler yok vsvs..
Kimseye karsi bir sorumlulugum yok. Keyfime göre hayatimi kendi kararlarim ile sekillendirme lüksü icindeyim.
Ic huzurumu yakalamisim ne güzel. Bosuna dert eklemek gibime geliyor hayatima suan biriyle evlenmek.
Bence sende bunlari düsün dermisim
Hakkinda hayirlisi canim.. niye gülelim ki?
Sadece bu konuda bizim elimizden birsey gelmez.. kisa bir teselli veririz okadar yani. Cok istiyorsan seninle tanismak isteyenlere firsat ver..görüs tanis..