beni yalnız bırakmayınnn

WestLife

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
478
98
yeni üyeyim ve 10 haftalık hamileyim ilk gebeliğim 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı gerçekten zor günlerdi şimdi hamileyim ins bende sağ salim bebeğime kavuşurum. sizinle sohbet etmek istiyor ve iyi kötü herşeyi paylaşmak istiyorum istanbulda yasıyorum ailem uzakta
beni de aranıza kabul edin......

tebrik ederim canım ama üzme kendini inş bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza ben de 5+1haftalığı inş hiçbir sorun çıkmaz ve hepimiz anne oluruz

tesekkür ederim ilginize Rabbim isteyen herkese nasip etsin tuğba sana da hayırlı olsun Rabbim mutluluklarını eksik etmesin...

tebrık ederım arkadasım. allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın senınkınıde hepımızınkınıde :) amin...

tebrikler cnm bende geçen sene 8 haftalık bebeğimi kaybettim şimdi 5 haftalık hamileyim ya bu da aynı olursa diye içimde bi korkuyla günlerimi geçiriyorum allah hepimizin bebeğini bağışlasın a.s.

canım tebrikler.hoşgeldin aramıza:)))
bende 10+6 bugün allahıma şükürler olsun.bir hafta sonrada ikili teste alıcak dr.benimde var endişlerim sürekli.ama yüce allaha emanet evlatlarımız.o verdi ancak o korur.stres yapma kendine.bbeişinde hiseder annesi üzüldüğünü.allahım hepimizin bebklerini koruusn.sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.bu sitede gerçekten insan çok rahat oluyor birbirimize çok yakınız.o yüzden bence ne sitersen yaz paylaş.

tebrik ederim hayırlı olsun...hangi ayda olcaksa o ayın anneleri diye topik var arkadaşım oraya katıl hiç sıkılmazsın..mart anneleri nisan anneleri gibi...

tebrikler güzelim Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin..doğumun hangi aya geliyosa o ayda doğum yapıcakların olduğu topicte paylaşımda bulunabilirsin..seninle aynı haftalarda 30-40 kişi olmuş olucak we çok daha zewkli hale gelicek hamileliğin..yeni üye olduğun için linki weriym,hangi aya geliyosa ordaki topiclere bi bak istersen
Aylara Göre Genel Paylaşım - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

tebrikler hic korkma Allah'a emanetsiniz. bol su ic gunde uc litre yaz oldugu icin daha da onemli

hihoyyyt çok tesekkür ederim yalnız kalmadıgıma sevindim eglenceli bir hamilelik olacak inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…