yeni üyeyim ve 10 haftalık hamileyim ilk gebeliğim 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı gerçekten zor günlerdi şimdi hamileyim ins bende sağ salim bebeğime kavuşurum. sizinle sohbet etmek istiyor ve iyi kötü herşeyi paylaşmak istiyorum istanbulda yasıyorum ailem uzakta
beni de aranıza kabul edin......
canım tebrikler.hoşgeldin aramıza:)))yeni üyeyim ve 10 haftalık hamileyim ilk gebeliğim 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı gerçekten zor günlerdi şimdi hamileyim ins bende sağ salim bebeğime kavuşurum. sizinle sohbet etmek istiyor ve iyi kötü herşeyi paylaşmak istiyorum istanbulda yasıyorum ailem uzakta
beni de aranıza kabul edin......
tebrik ederim canım ama üzme kendini inş bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza ben de 5+1haftalığı inş hiçbir sorun çıkmaz ve hepimiz anne oluruz
canım tebrikler.hoşgeldin aramıza:)))
bende 10+6 bugün allahıma şükürler olsun.bir hafta sonrada ikili teste alıcak dr.benimde var endişlerim sürekli.ama yüce allaha emanet evlatlarımız.o verdi ancak o korur.stres yapma kendine.bbeişinde hiseder annesi üzüldüğünü.allahım hepimizin bebklerini koruusn.sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.bu sitede gerçekten insan çok rahat oluyor birbirimize çok yakınız.o yüzden bence ne sitersen yaz paylaş.
ebrik ederim tatlım uzun zamandır görmüyomdum böyle mutlu haber.darısı başımısa inş.