Beni ve Hayatımı Etkileyecek Bir Kitap Önerisi İstiyorum..

theuglygoddess

You are mine ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
3.221
33
358
Zonguldak
Öyle bir kitap istiyorum ki beni, düşüncelerimi, hayatımı etkilesin. Bazı şeylerin değişmesini bile sağlasın. Ve ruhsal anlamda beni rahatlatsın. Veee tabiki de sürükleyici olsun. Konu olarak bir kısıtlama koymak istemiyorum. Lütfen yardımcı olun, çok sevinicem.. Hem böyle kitaplar isteyen arkadaşlarada yardımcı olur bu topic.

Bi de şöyle bir şey var, roman istersen birini çok etkileyen bir kitap seni hiç etkilemeyebilir.
Herkesin yaşayışı, fikirleri ayrı sonuçta canım. Bunu göz önünde bulundur.

HZ.MUHAMMEDİN HAYATI...Ondan daha surukleyıcı kıtap yoktur hayatınızın nasıl boşa gecırdıgınızın farkına varacaksınız şimdi bana ne örümcek kafalı dedıgınızı duyar gıbıyım ama sen önerı ıstedın bundan guzel önerı yok haa bu arada gayet modern bır gorunusum var ama fıkırler degıskendır...

Şekerim sana aykut oğut'u önerdik ya ne duruyorsun.. almadın mı daha onun kitaplarını??

Bi de şöyle bir şey var, roman istersen birini çok etkileyen bir kitap seni hiç etkilemeyebilir.
Herkesin yaşayışı, fikirleri ayrı sonuçta canım. Bunu göz önünde bulundur.

Aykut Oğut'u tam anlamıyla anlayabilmem tüm kitaplarını almam gerekiyor canım. Şuan 3-4 kitap alabilecek bütçem yok. Öyle cok aralıklarlada alıp yazık etmek istemiyorum. Onu bi ara komple topluca alıcam ve sırf ona odaklanıcam.

Hz.Muhammed'in hayatını zaten okumuştum.

Hayır öyle bi şey gerekmiyor. Evrenden Torpilim Var'ı alsan yeter şu an için.

aykut oğut'un tüm kitaplarını anlaman için evrenden torpilim var'ı okuman lazım ilk kitabı

diğerleri onunla bağlantılı resmen adam hayatımı değiştirdi 2 günde bitirdim kitabı sonra yine başa sarıp okudum bayıldım tek kelimeyle

Yani bu sizin hayatinizin ne yönde degismesini istediginizle alakali, o yüzden sanmiyorum ki sizin beklentilerinize tam olarak karsilik verecek bir kitap önerisi gelsin, ki birini cok etkileyen bir kitap digeri icin SIKICI olabilir.

Siyaset seviyorsan: 1984 / george orwell
Germinal / E. Zola

Kafani dagitsin istiyorsan: Italyanca Ask Baskadir / Maeve Binchy

Hem ask olsun icinde hem de düsündürsün istiyorsan: Kürk Mantolu Madonna / Sabahattin Ali

hiçbir kitap insanın hayatını değiştirmez ancak kitap okumak bir alışkanlık, yaşam tarzı oldukça insanın hayatı, fikirleri düşünceleri şekillenebilir. hele ki kişisel gelişim kitapları asla hayat değiştirmez. anlık mutluluk hapları gibidir.

Hayır öyle bi şey gerekmiyor. Evrenden Torpilim Var'ı alsan yeter şu an için.

Tamam o zaman Aykut Oğut'un Evrenden Torpilim Var kitabını 1 hafta içinde alıcam. Diğerlerinide 1-2 ay sonra alırım. Saolun kızlar

Hayat değişkliğinden kastım fikirlerin ve düşüncelerin şekillenmesi, değişmesi vb.

Kesinlikle felsefenin basllangic ilkelerini okumani oneririm
Hwrseye bakis acin degisecek ondan sonrada feksefik romanlar okuyabilirsin hic bir roman hayatini degistiemez ancak bakis acini etkiler o da kisa bi sure ama felsefeyi ogrwnirsen ki bu kitap sers kitabi gibi degil roman gibi tum yasantin degisir guzellesir( sofianin dunyasini okuyabilirsin baslangic ilkelerinden sonra)

Elif şafak Aşk...

Bu kitabı yarıda bırakmıştım. Beğenmedim ve anlatım çok klasik geldi..

Felsefenin Başlangıç İlkeleri - Georges Politzer dimi?
Çok merak ettim. Aykut Oğut'dan sonra alıp okucam. Teşekkürler

ferrarisini satan bilge...insanın hayatını değiştirebiliyor..

Sanalda araştırdımda kimisi hiç beğenmemiş kimi ise çok çok beğenmiş. İki arada bi derede kaldım. Ama not alıyorum. Bi gün mutlaka okurum.

Aşkın gözyaşları -Sinan Yağmur

Bu tür kitaplar beni fazla sarmıyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…