Arkadaşlar merhaba eski konumu belki bilen vardır, özetle benim erkek arkadaşım dışarı çıktı bana yalan söyledi üstüne telefonda herkesin yanında tartıştık ve ayrıldık. benim için rezillikti anlayacağınız. yine de linkini ekliyorum okumak isteyene
bence aldatıldım, kim haklı allah askına?
Gelelim neden tokatlanmam gerektiğine. Bu çocuk benim hayatımın her yerindeydi görüşmediğimiz tek gün yoktu beraber yaşıyorduk ortak işimiz vardı vs vs. Çevremiz bir, ister istemez haberi geliyor. Şu an hayatında biri var takıldığı, bu da net olarak duymadığım ama parçaları birleştirince benim çıkarım yaptığım bir şey.
Arkadaslar ben öyle bir hırs yaptım ki inanamazsınız. Delirecem, ne demek dönmez ya? Ne demek pişman olmaz? Dönsün de noldu diye ben göndereyim istiyorum, hiçbir sey yapamadım ya, kendi çaldı kendi oynadı. Yıllardır üstünde ne kadar emeğim var benim, ne ara aştın, ne ara başkasıyla - eğer görüşüyorsa, %85 ihtimal - görüşmeye başladın, ne ara toparladın, kardeşim insanda hiç mi suçluluk duygusu olmaz?
Arkadasımla içmeye gitmişler dövünmüş durmuş, ama şu şekilde 'ya sağolsun allah bahtını açık etsin ben bana yapılanı unutmam bende çok emeği vardı ama biz olmuyoruz demek ki' EEEEEEEE? Lan noldu bir gün içinde de olmadığımıza karar verdin? Yani ben şöyle bi insanım. Mesela bir insanı gözden bile çıkartsam, benim hatamla iletişimimiz bitsin veya bitmesin ama hata yapıyım, benim yüzümden olacak diye kendimi yerim, karşımdaki insan değere biner falan. Lan yalan söylemişsin bana ondan bitmiş ilişki. Kardeşim bu nasıl bir kendinden eminlik?
Arkadaslar allaskına ben neden hazmedemiyorum sorunum ne benim?
dipnot : ayrılığımızın üstünden daha 2 hafta falan geçti bu süreçte bir kere bana ulaştı ama zorunlu sebepten, tekrar sürtüştük (çok haklıymış gibi kendisi tavırlandı diklendi), bunun üstünden de toplam 7 gün geçti