• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni nasıl bır sureç beklıyor??????

meltem2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
177
104
33
MERHABA.ben 1 senelik evliyim çocuk olmuyor ve ilişki sonrası kanama var dıye gıttım doktora muane ettı polikistik over dedı, kan aldı adette tekrar gel dedı bakalım tekrar dedi ve gıttım.kanımda E2 hormon değerim çok yüksek çıktı yanında rahim duvarında kalınlaşma var ve içi kist dolu dedi ,bir yumurtalığımda da miyom varmış.parça almam lazım dedi ve onumuzdeki hafta parça alıcak.açıkcası çok endişeliyim...bütün hersey varmıs bende çok ağladım çok uzuluyorum...beni nasıl bır sureç beklıyor bılmıyorum..benım gibi olup ta nasıl evrelerden geçtiniz arkadaşlar çocuk sahıbı olabılecekmıyım...bir fikriniz varmı????hiç iyi değilimmmm,lütfen yardımcı olun :50::50::25::25:

MERHABA.ben 1 senelik evliyim çocuk olmuyor ve ilişki sonrası kanama var dıye gıttım doktora muane ettı polikistik over dedı, kan aldı adette tekrar gel dedı bakalım tekrar dedi ve gıttım.kanımda E2 hormon değerim çok yüksek çıktı yanında rahim duvarında kalınlaşma var ve içi kist dolu dedi ,bir yumurtalığımda da miyom varmış.parça almam lazım dedi ve onumuzdeki hafta parça alıcak.açıkcası çok endişeliyim...bütün hersey varmıs bende çok ağladım çok uzuluyorum...beni nasıl bır sureç beklıyor bılmıyorum..benım gibi olup ta nasıl evrelerden geçtiniz arkadaşlar çocuk sahıbı olabılecekmıyım...bir fikriniz varmı????hiç iyi değilimmmm,lütfen yardımcı olun :50::50::25::25:

öncelikle kalbini ferah tut, doktor araştırması yap, bu doktor sana ne söylerse söylesin 1-2 doktora daha git her zaman farklı şeyler duymak iyidir, bunların sonunda kendine güvendiğin iyi bir doktor belirle ve tedavini ol,,,, artık tıp çok gelişti, ve bazen doktorların çocuk sahibi olamaz dediği insanlar bile bebek sahibi oluyor kendiliğinden,,,,
bu durumdan çok fazla insana bahsetme, zaten yeni evlisiniz, daha düşünmüyoruz çocuk de,,, bu tedavi aşamalarında insanlar seni yorabilir,,,
umarım iyi haberler alırsın,,,,

Back