Beni manipüle eden arkadaş

YURDUM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2010
173
30
Ben hemşireyim, serviste bir arkadaş var ikimizde aynı anda atandık. Kız sürekli insanların içinde beni bozuyor.Ama bunu yaparken gulerek,espri yaparak diyor.O yüzden o anda cevap veremiyorum.Mesela bir konuda birşeyi anlamadım diyelim,kafa basmadı diyo gülerek. Sonra ben eve gidip temizlik yapcam falan dedim .Sen yapmazsin ki diyor.Niye diyorum yapmazsın diye inatlaşıyor.Birkac ay önce bana şey demişti çok dikkat çekiyorsun çekicisin,benden de güzelsin falan demişti iyi oldugumuz zamanlar.Simdi laf sokacak yer arıyor.Konusmayım diyirum kitap okuyorum geliyo dibime oturuyor,konuşuyor, şarkı söylüyor, bana engel oluyor sürekli. Derdi ne bu kızın??

Seni kıskanıyor kızda aşağlık komplexi var
Onunla iyi dost olman mümkün görünmüyor

Ben hemşireyim, serviste bir arkadaş var ikimizde aynı anda atandık. Kız sürekli insanların içinde beni bozuyor.Ama bunu yaparken gulerek,espri yaparak diyor.O yüzden o anda cevap veremiyorum.Mesela bir konuda birşeyi anlamadım diyelim,kafa basmadı diyo gülerek. Sonra ben eve gidip temizlik yapcam falan dedim .Sen yapmazsin ki diyor.Niye diyorum yapmazsın diye inatlaşıyor.Birkac ay önce bana şey demişti çok dikkat çekiyorsun çekicisin,benden de güzelsin falan demişti iyi oldugumuz zamanlar.Simdi laf sokacak yer arıyor.Konusmayım diyirum kitap okuyorum geliyo dibime oturuyor,konuşuyor, şarkı söylüyor, bana engel oluyor sürekli. Derdi ne bu kızın??

Bir kere terslesen sen kötü olursun ama pasif olma tersle. Sen temizlik yapamazsın dediğinde örneğin "hemşirelerin hepsi yapamıyor değil ya" de. Hem inceden laf sok hem laf sok. Ama durma öyle daha çok gelir üzerine.

O kizin derdi kendiyle, sen degil baskasi da olsa ayni seyleri yapardi. Bosver uzak dur

göz kirparak hayirdir canim senin benimle ne derdin var de, sakin ezdirme kendini cünkü sen bunu hak etmiyorsun !

Benimde öyle bir arkadaşım vardı iş yerinden çok samimiydik bir ara ama kız herşeyimi kıskanır ondan önce evlenmemden korkar her şeyimi taklit ederdi ve benim özgüvenimi düşürmeye çalışırdı bende yavaş yavaş mesafe koydum uzun zamandır hakkımda birşey bilmediği için yorum yapamıyor siz de görüşmek konuşmak isterse meşgulüm sonra konuşalım mı işim var falan deyin bir süre sonra peşinizi bırakır

Aslında cok basit. Gülerek laf sokuyorsa
Aynı dilden cevap vereceksıniz.
Cok da muhatap olmayaksınız.. ama lafı sokacaksınız tabii

X