beni kullandı mı?

bokmuvar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
1
0
1
28
benden hoşlandını söyledi ve beni öptü yalnız yaşımın 23 oldunu zannediyormuş ben 20 oldunu daha önce söylemiştimde sonrada kendini geri cekti eve geldiğimde arkadas kalalım kendimi aptal gibi hissediyorum dedi bende o sinirle ben kendimi ne gibi hissediyorum biliyormusun tam bi orospu gibi hissediyorum dedim buarada daha önceki sevgilileri bunu hep aldatmış kızlara hiç güveni yokmuş bende onu birde ordan vurdum o sinirle ; belkide bende seni aldatsaydım ozaman benide severdin dedim senin için hiç bişey ifade etmeyen o öpücük benim ilk öpücüğümdü ben sana 20 yaşındayım dedikten sonrada beni yine öptün seven sikilir siken sevilir benimde seni illa aldatmam mı lazımdi beni sevmen için bende sevmedigin şey neydi onu allah bilir ama yaşım için oldunu hiç sanmıyorum diyede ekledim eyvallah cektim sonra barıştık bidaha görüştük bu sefer bn öptüm oda karsılık verdi ama tam 2gün yazmadı ben yazdım pişmanım yaptıgım sey için öpüşürken resmen titriyordun zorla yapıyomuş gibi daha önce hiç bu kadar utanmamıştım bidaha sakın öpme kendimi adi şerefsiz gibi hissediyorum başkası olsa seni çok rahat kullanırdı beni bu kadar hızlı seven birinide istemiyorum dediki hızlıdan kastı bir sene yaşıda 25 şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…