- 7 Ağustos 2017
- 9.922
- 36.802
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Linçlenmek istemem ama market çalışanı da bu konuda fikir beyan etmesin.
O, bir merkezde kotu deneyimler yasadi diye hepsine mâl edemez bu durumu.
Araştırır yorumlar okursunuz. Çatkapı gider bakarsiniz gerekirse.
Tabii ki kurumlarda kötü hizmet, eksik egitim, yanlis giden bir seyler olabilir.
Ama bu hepsinin kotu oldugu anlamina gelmez.
Evet bir ogretmeni dinlemek daha akillica olur. Kreşlerde, rehabilitasyon merkezlerinde ablalik yapmis, meslekten uzak kisilerin fikrinin bir yaptırımı olmamali bence.Gerçekten çok korktum tanidigim bı öğretmen var o bana onericegini soyledi zaten .en iyisi onu dinlemek gidip oraya bakmak
Kiz bizim mahalledeki market sahibimiz.oglumla şakalasirdi falan.bana soru sorardı abla neden birşey dediğimde cevap vermiyor .oğlum sadece o kıza meraba çıkarken iyi akşamlar derdi bu şekil haberi olduO kızın senin çocuğundan nasıl haberi oluyor ..ya herkese anlatma paramı veriyorlar öğrenmek için?
Haklısınız .öyle bir bilinmez yola girdim hiçbir bilgim fikrim yok haliyle endiseleniyorum .işte bu yüzden aileme bile anlatmadım ben kimse yorum yapmasın diye kız bizim mahalle marketi sahibi ne bilim böyle bir yorum yapacağınıEvet bir ogretmeni dinlemek daha akillica olur. Kreşlerde, rehabilitasyon merkezlerinde ablalik yapmis, meslekten uzak kisilerin fikrinin bir yaptırımı olmamali bence.
Bilmese daha iyiymiş. Arkasindan vah vah yazik derler hadsizce.Haklısınız .öyle bir bilinmez yola girdim hiçbir bilgim fikrim yok haliyle endiseleniyorum .işte bu yüzden aileme bile anlatmadım ben kimse yorum yapmasın diye kız bizim mahalle marketi sahibi ne bilim böyle bir yorum yapacağını
Korkmayın, her kreş her okul bir mi mesela? Benim çok yakın olmadığım bir akrabamın oğlunun otizmli olduğunu söylediler, bir ortamda denk geldim çocuk normaldi, otizmli denince çok şaşırmıştım. Bir süre özel bir okulda eğitim aldı dediler. Demek ki işe yarıyor.
Ayrıca herkes de her konuda fikir beyan etmese ne güzel olur!
Doğru keşke soylemeseydim .hep sorduğu için kıza cevap vermek istedim.Bilmese daha iyiymiş. Arkasindan vah vah yazik derler hadsizce.
sizin hayatınızı da okuduk burada.acımasızca yorum yapmayınn.kadın genç bir anne panikte olabilir akıl da sorabilir.bu site bunun için varAllah aşkına rehabilitasyon merkezinde ne olarak çalışmış ta şimdi işsiz...Orda çalışabiliyorsa eğitimli olması lazım...Her önünüze gelenin lafına bakmayın ..Bir de tv nin kablosunu koparmak ne demek ya çocuğa hiç iyi gelmezsiniz siz...Bence o çocuğu devlet himayesine verin, siz bu panikle zarar verirsiniz...Ordan oraya savrulan, düşünceledi panik ve dağınık bi imaj çizdiniz gözümde...O kadar paniksiniz ki önünüze gelen insana anlatıp çare arıyorsunuz...Acaba o çocuk neden bu hale geldi? Devlete başvursa keşke bi yakınınız da inceleme yapılsa
Rehabilitasyon merkezinde çalışanlar: psikolojik danışman, psikolog, özel eğitim öğretmeni, çocuk gelişimci, fizyoterapist gibi meslek elemanı kişilerdir. Bu kişilerin oturup birşey yapmadıklarına ve sadece TV izlettiklerine inanmiyorsunuz umarım. Tabiki en iyi kurumu araştırın. Ama o bahsettiğiniz kişinin anlattığı gibi değil emin olun.
Teşekkür ederim bı öğretmen var sanırım onun dediği yere gidecegim saolsun yardımcı olmak istedi o konudaörneklendirmek için söylüyorum bende 2 yıl yoğun bakım hemşireliği yaptım ama türkiyedeki tüm yoğun bakımlar hakkında genel bilgi veremem. insanların zaten panik olan insanları, daha da paniklendirme çabasını anlamıyorum. normalde de abla neden konuşmuyor demesi ne kadar yanlışsa, bu kurumlar hakkındaki bilgisini paylaşması o kadar yanlış benim gözümde. demek ki insanlarla gereksiz samimiyet kurmamak gerekiyor.
bence öncelikle sakin olun, her kurum farklıdır. hem kurum önerilerine bakın, hem araştırın ve hangisine mantığınız yatarsa oraya götürün. çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?