- 23 Ağustos 2012
- 49.938
- 1
- 231.861
- 798
Benim kullandigim otomatik yani tek tusla Capuccino, Macchiato falan yapabiliyorsunuz ama her kahve cok farkli cikiyor. Birinin köpügü cok oluyor, digerinin hic olmuyor. Bazen olmasi gerektigi mikarda süt olmuyor. Nespresso servisi ile iletisime gectim o makinalarda varmis öyle hata dediler sadeceNespresso’yu araştırmıştım, kötü yoruma pek denk gelmedim. Siz neden memnun değilsiniz?
kadinin is yerinin mail adresini esim herhalde biraz zor tahrif ederBen o kadinin mail attiğina bile inanmiyorum. Onu eşin kendini saçma bir şekilfe değerli olarak göstermek için yapmiştir.
Yok yani kadin haril haril seni instayi takip edecekte bir çiçek gördü diye koştur koştur ertesi gün çiçekçiye gidecek. Hii cinim hii.
evet tabi bardak tabak pipet paylasimi yaptigimi okuyunca konu biraz garip geliyor olabilirPipete kadar özet hayatinizi paylamasmanizda tuhaf.
Eski sevgili zaten tuhaf
Bu benim de başıma geldi. Eski sevgilisi benim yakın arkadaşımın başka bir yakın arkadaşıydı. Haliyle bizim de merhaba merhabamız vardı. Sosyal medya hesaplarımızdan bile ekliydik. Herşeyimi taklit ediyordu hatta yetmezmiş gibi, mesaj atıp soruyordu "Bu bluzu nerden aldın, küpeni nerden aldın?" gibi gibi. Saçlarım yandı diye kestirdim, oda kestirdi aynı modelde iki gün sonra. Tüm sosyal medya hesaplarımdan sildim en sonunda. Hala ortak arkadaşlarımıza beni soruyor hatta stalklıyor.Merhaba,
Esimle tanistigimizda hic eski sevgili derdi yoktu. Ne ben onun gecmisi ile ilgilendim, ne o benimki ile. Yaklasik 5 ay tanismaya basladiktan sonra bana eski sevgilisi ona mail yazdigini anlatti. Esimi merak etmis nasilmis diye sormak icin. Esimde pek ilgilenmedi, sevgilisi oldugunu ve ona bir daha yazmamasini söyledi. Bende onun icin basta hic takmadim ve o konu beni fazla ilgilendirmedi. Esimle her sey daha ciddi olmaya basladiginda o kizi arastirmayi düsündüm ve sosyal medyada buldum.
Kendisinin üc senedir evli oldugunu anladim ve birden onun benim sevgilime mesaj yazmasi beni cok rahatsizlandirdi. Yinede fazla dikkate almadim sadece bana cok garip geldi.
Bir kac aydir sosyal medyayi cok aktif kullanmaya basladim ve acik paylasim yapiyorum. Ve niye bilmiyorum ama eski sevgilisinin hesabini izlemeye basladim ve fark ettim ki benim yaptiklarimin hepsini taklit ediyor. Gittigim yerleri, yedigim ve hazirladigim seyleri, kullandigim tabaklari, bardaklari hatta ayni kahve makinasini. Bir gün kendime cicek aldim, ertesi gün cicekciden kendine cicek alacagi icin resim koymus. Kullandigim cam pipetlerin bile aynisi kullaniyor. Resimlerimin altinda paylastigim sözlerin bile aynisini kullaniyor ve bunu bir kac aydir yapiyormus. Basta tesadüf diyordum ama bu kadar tesadür olamaz. Yoksa ben mi abartiyorum?
Kadinin amacini anlamadim. Bu durumu yasayan var mi? Yani kendiside evli ve esiyle cok mutlu kareler paylasiyor onun icin ben anlamiyorum..
siz üstelik tanisiyormussunuz. engellemekle iyi yapmissiniz. ben kendisini engellemedim cünkü kendi hesabiyla stalklamiyor beni. hep yeni hesaplar aciyor. ben engelliyorum onlari ve sürekli yeni bir hesap takip ediyor beniBu benim de başıma geldi. Eski sevgilisi benim yakın arkadaşımın başka bir yakın arkadaşıydı. Haliyle bizim de meraba merabamız vardı. Sosyal medya hesaplarımızdan bile ekliydik. Herşeyimi taklit ediyordu hatta yetmezmiş gibi, mesaj atıp soruyordu "Bu bluzu nerden aldın, küpeni nerden aldın?" gibi gibi. Saçlarım yandı diye kestirdim, oda kestirdi aynı modelde iki gün sonra. Tüm sosyal medya hesaplarımdan sildim, engelledim en sonunda. Hala ortak arkadaşlarımıza beni soruyor hatta stalklıyor.
Bi kaç kez gönderilerimi gecenin saat 2'sinde 3'ünde beğendi ve geri çektisiz üstelik tanisiyormussunuz. engellemekle iyi yapmissiniz. ben kendisini engellemedim cünkü kendi hesabiyla stalklamiyor beni. hep yeni hesaplar aciyor. ben engelliyorum onlari ve sürekli yeni bir hesap takip ediyor beni
Bence siz de bana normal gelmediniz. Hatta diğer tarafı görmediğim için siz bana takıntılı geldinizMerhaba,
Esimle tanistigimizda hic eski sevgili derdi yoktu. Ne ben onun gecmisi ile ilgilendim, ne o benimki ile. Yaklasik 5 ay tanismaya basladiktan sonra bana eski sevgilisi ona mail yazdigini anlatti. Esimi merak etmis nasilmis diye sormak icin. Esimde pek ilgilenmedi, sevgilisi oldugunu ve ona bir daha yazmamasini söyledi. Bende onun icin basta hic takmadim ve o konu beni fazla ilgilendirmedi. Esimle her sey daha ciddi olmaya basladiginda o kizi arastirmayi düsündüm ve sosyal medyada buldum.
Kendisinin üc senedir evli oldugunu anladim ve birden onun benim sevgilime mesaj yazmasi beni cok rahatsizlandirdi. Yinede fazla dikkate almadim sadece bana cok garip geldi.
Bir kac aydir sosyal medyayi cok aktif kullanmaya basladim ve acik paylasim yapiyorum. Ve niye bilmiyorum ama eski sevgilisinin hesabini izlemeye basladim ve fark ettim ki benim yaptiklarimin hepsini taklit ediyor. Gittigim yerleri, yedigim ve hazirladigim seyleri, kullandigim tabaklari, bardaklari hatta ayni kahve makinasini. Bir gün kendime cicek aldim, ertesi gün cicekciden kendine cicek alacagi icin resim koymus. Kullandigim cam pipetlerin bile aynisi kullaniyor. Resimlerimin altinda paylastigim sözlerin bile aynisini kullaniyor ve bunu bir kac aydir yapiyormus. Basta tesadüf diyordum ama bu kadar tesadür olamaz. Yoksa ben mi abartiyorum?
Kadinin amacini anlamadim. Bu durumu yasayan var mi? Yani kendiside evli ve esiyle cok mutlu kareler paylasiyor onun icin ben anlamiyorum..
İnşallah öyle bir şey yoktur hepsi birer tesadüften ibarettir. Eğer varsa gerçekten çok çirkin bir durum. Ama sizin ilgilenmeniz, didiklemeniz asla size bir şey kazandırmaz. Aksine sizi yorar ve yıpratır. Ne gerek var? Kapatın hesabınızı ya da onu engelleyin. Takip etmeyin o da sizi edemesin.Merhaba,
Bu durumu yasayan var mi? Yani kendiside evli ve esiyle cok mutlu kareler paylasiyor onun icin ben anlamiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?