- 28 Nisan 2022
- 541
- -50
- 28
- Konu Sahibi Darknesrises
Olabildiğince konuyu kisaltacagim kendimi bildim bileli annemle kedi köpek gibiyiz hiçbir fikrimiz uyuşmaz ki olabilir sürekli kavga eden beddua eden agresif bir kadın inan onun için herşeyi yaptım kafası dağılsın diye ama bütün problemlerini hep bana yansıttı dışarı da çıkardım başka şeyler de ama hep benim hastalıklı olduğumu iddia etmeye çalıştı bir abim var onun için varsa yoksa biricik oğlu var bunu her kavga da dile getiriyor artık odamdan çıkmaz hale geldim en son evden yediğim yemeklerinde burnumdan getirmeye başladı artık dışardan yemeye başladım bu sefer kendi kazancimla yediğim yemeği dahi sorguluyor? Gerçekten çok zor katlaniyorum dırdır etme dedim en son zaten küsmek için bahane arıyor ve aylardır konuşmuyoruz zaten sürekli günlerimiz küs geçiyor babamida kendine benzetiyo sürekli fısır fısır arkamdan konuşup doldurduğuna şahit oluyorum biraz insaf yani odamdan bile çıkmaz hale geldim ne desem cevap vermiyor selam dahi almıyor bu insana katlanma sebebim evlenince ailen yok demesinler diye sonrasında gorusebilcegimi sanmıyorum inanın daha fazla anlatsam roman olur ama bu kadarı yeterli sadece dua bekliyorum ve yaklaşımım görmezden gelmenin dışında ne olabilir bilmiyorum.