Beni de baştan yaratınn :)

merve1341

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
379
22
17 YAŞINDA LİSE SON ÖĞRENCİSİYİM.
80 KİLO 165 BOYLARINDA KENDİYLE HİÇ BARIŞIK OLMAYAN VE HATTA HAYATTAN ARTIK HİÇ MUTLULUK ALAMAYAN KENDİNİ EVE KAPATMIŞ Bİ KIZIM
HEP ÇOK GÜZEL OLMAK İSTEMİŞİMDİR AMA KENDİMİ HÇ GÜZEL GÖRMEDİM
YÜZÜME GELİNCE.. ASLINDA YÜZÜMÜ HERKES BEĞENİR. AMA KUSURLARIM VAR. MESELA BENLERİM VAR 3 4 TANE. ALDIRCAM AMA KORKUYORUM İZ KALMASINDAN.
SONRA YÜZÜM BAZEN ÇOK KIZARIYOO AMA DAHA ÇARESİNİ BULAMADIM :/
SAÇLARIM GAYET İİYDİ AMA 4 5 KEZ BOYAMA SAÇLARIMI MAHVETTİ. AMA ŞİMDİ DAHA İYİ AMA UZUN İSTİYORUM OMUZLARIMDA DÜZ KESİM VE KAHVERENGİ BOYALI. AMA BEN HEP SAÇLARIMI SARI İSTEMİŞİMDİR VE BEYAZ TENLİ OLDUĞUMDA HERKES SARIYI ÇOK YAKIŞTIRIR ( bi ara sarıydı saçlarım)
GİYİM TARZIMA GELİNCE KİLOLU OLDUĞUM İÇİN ÇOK RAHAT GİYİNEMİYORUM.MESELA TAYT GİYEMİYORUM. BACAKLARIM KALIN DİYE UZUN TİŞÖRT GİYİYORUM VE ÇOK SAÇMA OLUYOMUŞ GİBİ GELİYO BAZEN.AMA GENELDE TİŞÖRT VE DAR PAÇA KULLANIYORUM.

KENDİMİ ÇOK ÇİRKİN GÖRÜYORUM ARTIK ÖZELLİKLE KİLOMDAN DOLAYII . BENİDE BAŞTAN YARATIN ÇÜNKÜ ARTIK MUTLU OLMAK İSTİYORUMMMM

öncelikle diyetisyene gidip sağlıklı bir şekilde kilo vermenizi öneririm
olmuyor demeyin iyi bir koçla ve kararlılıkla olur
ondan sonra imaja gerek kalmayacak kanımca çünkü her şey yakışıyormuş gibi gelcek=)

en iyi yontem buzdolabinin kapisina zayif zanlarindaki resmini, ya da hic zayif olmadim diyorsan photoshop ta incetilmis resmini yapistir . ya da en azindan fizigini begendigin bi unlunun resmini yapistir. moral olur sana. canim baktin yine olmuyor amaaaan salla gitsin :KK1: ,kendini derserine ver. beyini calistirmak insanin enerjisini emiyor:KK28:. Bak gor nasil zayifliycaksin.. spor yap, evde annene yardimci ol :KK6:sana soylenmeyen isleri de yap. hem sevaba girirsin hem de kendine iyilik yapmis olursun. en guzel kilo vermek bilmeden kilo vermektir.:KK53:

tatlım beğendiğin,senin boylarında ünlülerin fotoğraflarını odana asabilirsin.. en sevdiğin bi fotosunu bul..onu as odana.ve kendini kasma. zamanla kilonu ver gör bak her şey değişir o zaman

saçlarınla da çok oynama ki yıpranmasınlar.kendine güzel bi saç şekillendirici alıp arada saçlarını yapabilirsin..

günde yarım saat yürüyüp rejimini de düzenli ve sağlıklı yaparsan 1 ay sonra değişmeye başlayacaksın ve hırslanacaksın.kendine güvenin yavaştan gelmeye başlayacak.. günde 6 öğün yani 3 ana 3 ara öğün,bol su ve yeşilçayla işe başla.kesinlikle düzgün beslen az ve sık ye ki metabolizman çalışsın..

canım bence öncelikle mutlaka profesyonel bır yardım alarak zayıflamayı denemelısın , ondan sonra hos kıyafetler ,yasına uygun sac rengı, kesımı ve hafıf bır makyaj ıle cok hos genc bır bayana donusebılırsın:)

tatlım ilk önce şunu bilmelisin ki sen daha 17 yaşındasın!buluğ çağını bil atlatmamışsın sakın şok diyetler yapma cildini bozabilirsin çünkü şu anda senin tüm besinlere ihtiyacın var.Canım senin gelişimin bile tam olarak tamamlanmadın ekmeği unlu gıdaları hammburger pizzaları ketçap mayonezi bir müddet ciddi anlamda azalt ve mutlaka spor yap hiçbirşey yapmasan yürü hem psikolojine hem fiziğine iyi gelecek unutma!ayrıca aynanın karşısına geçip kusurlarını değilgüzel yerlerini görmeye çalış bak başkalrı yüzünün güzel olduğunu söylüyor sende bunları görmeye çalış ilk önce kendini sev kendini değiştirmeye değil geliştirmeye çalış emin ol ki daha mutlu olacaaksın:KK16:

Son düzenleme:
hepinize teşekkür ederim beni cevapsız bırakmadığınız için :)

zayıflamayı o kadar istiyorumki... ama bundan sonra yemkelerime dikkat edicem az yicem. bakalım inşallah vericem :)

X