Merhaba. Tüm mesajları okuyamadım kusura bakmayın. Ama şöyle genel bir cevap vereyim en aZından istedim. Öncelikle sanırım dün ilk mesajımda kendimi yanlış ifade ettim, ya da ne bileyim farkında olmadan farklı anlaşılmasına yok açtım. Evet biz eşim dediğim adamla birbirimzii çok seviyoruz zannediyordum, hatta etrafımdan da kendi ilişkimizin dışarıdan görünüşüne dair çok olumlu yorumlar alıyordum. He illa ki sıkıntı yaşadığımız durumlar oldu, olmadı diyemem. Ama bol bol inatlaşma ve şımarıklık yaptığımı söyleyebilirim. Bunu karşı tarafı masum göstermek için söylemiyorum gerçekten nazlı bir kadındım. Her neyse mesele bu değil. Sanırım bazı kadın arkadaşlarım benim öfkemin gelip geçici olduğunu benim elime örgümü alıp kocam dediğim adamı affedeceğimi düşünmüş. Nereden, hangi cümlemden böyle bir imaj verdim bilmiyorum ana bugün sabah ilk iş bebeğimi de alıp bir avukata gittim. Bu arada ona ekran görüntüleri ve ses kayıtlarından da bahsettim, kanıt olarak başka şansınız olmadığı için bunları kullanamabiliriz dedi. Hukuki kaynağını bilemeyeceğim artık. Sonuçta adam yılların avukatı. Velhasıl davamızı açacağız.
bazı arkadaşlar da nedense iki saat içinde buraya yazmamı garipsemiş. Bilemiyorum belki de gerçekten gariptir. Ama o an yaşadığım şeyi birileriyle paylaşmak istedim. O anlık ağlayan ve feryat eden halimle ailemden birini ya da arkadaşlarımı aramak istemedim. Durumu paylaşma ihtiyacım vardı ve direk burası geldi aklıma. Çok konu açan biri değilim ama kk hergün mutlaka açıp okuduğum bir forum. Dolayısıyla bu site benim uğrak mecram. Ama iki saat içinde yazmamdan rahatsız olan kadın arkadaşlarım kusıra bakmasın. Daha önce aldatılmadığım için iki saatin erken bi süre olduğunu bilemedim pardonn