• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni beğenmezseniz kızımı alın

tiona

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
28.022
14.077
498
47
Beni beğenmezseniz kızımı alın
Flash TV'de Ne Çıkarsa Bahtına adıyla yayınlanan evlilik programında sürekli yaşanan skandallara bir yenisi daha eklendi.
Son güncelleme: 14 Aralık 2013 16:39

Flash TV'de yayınlanan ve daha önce de yayın sırasında sunucuya küfür edilen evlilik programı yine bir skandala daha imza attı. Yayına bağlanan bir kadın eş arayan Beyti Bey'e talip olduğunu açıkladı. Fakat muhabbetin ilerleyen dakikalarında konuşma ilginç bir hal aldı. Telefonla yayına bağlanan kadın, eş arayan Beyti Bey'e "Beni beğenmezseniz bir de kızım var onu alabilirsiniz" dedi.
http://www.mynet.com/magazin/detay/guncel/beni-begenmezseniz-kizimi-alin/31290

paraya ihtiyaçları var belli ki.
Paraya ihtiyaç varsa bile kötü.. :KK43:
Çünkü evlilik adı altında kendini satmaktır bu.. Yani aslında o programlar tam anlamıyla evlilik kurumuna küfür gibi bir hal aldı..
Ama bir kadının bu düşünceye girmiş olması daha acı..

Ülke ne halde tek derdimiz bu mu şimdi? insanlar aç.. yiyecek ekmegi zor buluyorlar biz burda gülüp egleniyoruz :(

paraya ihtiyaçları var belli ki.
Devamında ne oldu ki? Kadın sormamış mı ''Üstüme yapacan mı?'' diye. Adam tuvalete yapacakken üstüme yapacam mı diye soruyorlar bu programlarda.
Hatta geçen gün bir polis anlattı. Evlilik programında Konya'da konsomatrist lik yapan bir kadın çıkmış.

]Ülke ne halde tek derdimiz bu mu şimdi? insanlar aç.. yiyecek ekmegi zor buluyorlar biz burda gülüp egleniyoruz :KK43:[/QUOTE]

insanlar ac ekmek bulamiyor ha.
bak bak.o pek sevdigin akp bir sey yapmiyormu peki.neyse olsun arada gerçekleri istemsiz agzimizdan kaçırmakta olabiliyor burada oolduğu gibi.
bazen pembis bakilmiyor degilmi ülkeye.
pembis gözlükleri cikardigin anlarda oluyormuş iste:)

Son düzenleme:
Ülke ne halde tek derdimiz bu mu şimdi? insanlar aç.. yiyecek ekmegi zor buluyorlar biz burda gülüp egleniyoruz :KK43:
ben sizin gibi düşünmüyorum
ülkemiz refah içinde.
her zaman olduğu gibi yine akpye oy vereceğim.

Devamında ne oldu ki? Kadın sormamış mı ''Üstüme yapacan mı?'' diye. Adam tuvalete yapacakken üstüme yapacam mı diye soruyorlar bu programlarda.
Hatta geçen gün bir polis anlattı. Evlilik programında Konya'da konsomatrist lik yapan bir kadın çıkmış.
zaten gülaycım bu programlarda tiyatro oynanıyor

hem normalde de belli yaşın üzerindeki insanlar karşısındakinde ilk etapta para arıyor.

Acaba kadın kendisini kadın olarak değilde kıyafet ,teknolojik ürün olarak mı görüyor?:confused:

zaten gülaycım bu programlarda tiyatro oynanıyor

hem normalde de belli yaşın üzerindeki insanlar karşısındakinde ilk etapta para arıyor.
Zaten ülkemizde bütün değer yargıları para olmaya başladı. Evliliğe kutsal müessese denerek aslında sosyal güvenlik şemsiyesi olarak görülmektedir.

Back