İlk 3 fotoda hoşsun tam yaşını gösterir ölçüde. Cici bi kızsın. Ama son 3 fotoda karşımda vamp bi kadın var sanki. Saçlarının kıvırcıklığı, renginin siyah oluşu seni olduğundan büyük gösterdi belki de.
Bi de son fotodaki kıyafetin hiç hoş olmamış yaşını göz önünde bulundurursak. O çizmeler uymamış canım.
Biraz daha lolita gibi, genç kız gibi giyinmeni öneririm. Çünkü yaşın ilerledikçe zaten istemesen de bu tarz giyineceksin.
Saç rengini de kırdırmalısın biraz ki o kadınsı görünüm kaybolsun.
Göbeğe piercing çok güzel bence ama kaşta nasıl durur yakışır mı ona sen karar ver.
Ve giyim tarzını da dikkate al. Düşünsene şıkır şıkır giyersin ve kaşında piercing komik olur.
Tarzını anlayamadım da tam o yüzden varsayımda bulunuyorum.
Mesela her zaman son fotoğrafındaki gibi bi tarzın varsa kaşında piercing hiç de güzel durmaz bence.
ayyy o köpeciğin bakışlarını sevsinleeeer
sana gelince tatlım henüz 18 yaşındasın saçları boyamalar permalar falan senin 30 yasında o saçların o cildin ne hale gelirbu kadar kendinle uğraşma bana sorarsan bırak saçını başını doğallık en güzeli.. ama illa boyatacaksan son iki halini hiç begenmedım ilk resim çok tatlı
yüz hattına göre düz sac yada hafif dalga sana cok daha yakışır bence..
saclarının ilk hali cok daha güzel bence.. o kadr resnkli olsun istemiyosan çikolata kahve düşün.
ama saclarını kesinlikle uzatmalısın.. şıanki halinle piercing cok vahşi gösterebilir ama dedigim sekilde bi yol izlersen şirin ve çekici bi havan olabilir..
kadınsı takılmak için daha cok zamanın olacak sen şimdi daha yaşına uygun şeyler giymelisin bence