Beni baştan yaratın desem?

TaSHbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
274
1
kızlar size yaz tatilindeki halim ve şu anki halimden fotolar koyacağım lütfen öneride bulunun bu arada 5 kasımda saçıma perma yaptırdım ama stler tuttu altlar düz kaldı hergün ıslatıp elimle şekil vermek zorunda kalıyorum saçlarımda çok yıprandı o yüzden tekrar perma yaptıramıyorum 1 ay içinde saçımı toparlayabilecek bir bakım bulurum inşallah 20 aralıkta tekrar perma yaptırmak istiyorum çünkü.
bu arada 18 yaşındayım lise sona gidiyorum (maalesef çift dikişim) . sol kaşımda 2. sınıfta geçirdiğim bir kazadan dolayı yara izi ve bundan kaynaklanan bir boşluk var bu yüzden fazla şekil deniyemiyorum.kaşlarım seyrek ve açık renk.saçlarım aşırı gür ve yıpranmış siyah gibi bir renk.(doğal saçım gür kalın telli ve koyu kestaneydi) yaz tatilinde açık renge boyatmıştım açtırarak ve yıkadıkça rengi dahada açılınca açık renge boyamak aklıma gelmedi ve loreal koyu kestaneye boyadım.ama kuaförün dediğine göre lorealin renkleri koyu oluyormuş ve siyah olmuş.gerçekte saçım dümdüzdü.neyse ben fazla konuştum önerilerinizi bekliyorum.

yaz tatilinde;

şu anki halim;

bu arada kaşıma ve göbeğime piercing düşünüyorum ama nasıl olur yakışırmı bilmiyorum...bu arada 53 kiloyum.boyumu tam olarak bilmiyorum 1.55 felanımdır sanırım yani fazla uzun değilim :) önerilerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
İlk 3 fotoda hoşsun tam yaşını gösterir ölçüde. Cici bi kızsın. Ama son 3 fotoda karşımda vamp bi kadın var sanki. Saçlarının kıvırcıklığı, renginin siyah oluşu seni olduğundan büyük gösterdi belki de.
Bi de son fotodaki kıyafetin hiç hoş olmamış yaşını göz önünde bulundurursak. O çizmeler uymamış canım. :KK50:
Biraz daha lolita gibi, genç kız gibi giyinmeni öneririm. Çünkü yaşın ilerledikçe zaten istemesen de bu tarz giyineceksin.
Saç rengini de kırdırmalısın biraz ki o kadınsı görünüm kaybolsun.
Göbeğe piercing çok güzel bence ama kaşta nasıl durur yakışır mı ona sen karar ver.
Ve giyim tarzını da dikkate al. Düşünsene şıkır şıkır giyersin ve kaşında piercing komik olur.
Tarzını anlayamadım da tam o yüzden varsayımda bulunuyorum.
Mesela her zaman son fotoğrafındaki gibi bi tarzın varsa kaşında piercing hiç de güzel durmaz bence.

Bu arada 1.55 boy için 53 kilo çok fazla. En az boyundan 10 eksik olmalı kilon. İdeal olan ise 12 kilo eksiğidir.

İlk 3 fotoda hoşsun tam yaşını gösterir ölçüde. Cici bi kızsın. Ama son 3 fotoda karşımda vamp bi kadın var sanki. Saçlarının kıvırcıklığı, renginin siyah oluşu seni olduğundan büyük gösterdi belki de.
Bi de son fotodaki kıyafetin hiç hoş olmamış yaşını göz önünde bulundurursak. O çizmeler uymamış canım. :KK50:
Biraz daha lolita gibi, genç kız gibi giyinmeni öneririm. Çünkü yaşın ilerledikçe zaten istemesen de bu tarz giyineceksin.
Saç rengini de kırdırmalısın biraz ki o kadınsı görünüm kaybolsun.
Göbeğe piercing çok güzel bence ama kaşta nasıl durur yakışır mı ona sen karar ver.
Ve giyim tarzını da dikkate al. Düşünsene şıkır şıkır giyersin ve kaşında piercing komik olur.
Tarzını anlayamadım da tam o yüzden varsayımda bulunuyorum.
Mesela her zaman son fotoğrafındaki gibi bi tarzın varsa kaşında piercing hiç de güzel durmaz bence.

doğal saçımda koyuydu normalde evet biraz kadınsı takılmayı seviyorum öyle rengarenk şeyler felan biraz bana ters daha çok ağır renkleri tercih ediyorum...giyim konusunda saç konusunda ne bileyim aklınıza gelen her konuda bana resimli olarak öneride bulunursanız sevinirim yakında 19 olacağımıda göz önüne alarak şimdiden teşekürler
yorumunuz için ayriyeten çok ama çok teşekür ederim :)

ayyy o köpeciğin bakışlarını sevsinleeeer:KK52:

sana gelince tatlım henüz 18 yaşındasın saçları boyamalar permalar falan senin 30 yasında o saçların o cildin ne hale gelir:KK50: bu kadar kendinle uğraşma bana sorarsan bırak saçını başını doğallık en güzeli.. ama illa boyatacaksan son iki halini hiç begenmedım ilk resim çok tatlı

2 sene önce 45 kiloydum ... hızlı kilo alan ve hızlı kilo veren bir özelliğim var bir bakıyorum kilo almışım bir bakıyorum zayıflamışım :)
55 kiloyken 45 kiloya 1,5 haftada felan gelmiştim :)

Tryamora katılmamak münkün değil tatlım..İlk üç resim kesinlikle yaşınla birebir olduğunu düşünüyorum.. Kıvırcık saç çok tatlı durmuş ama rengini açarsan daha çok yakışıcaktır. Wamp imajından uzaklaşmalısın bence şeker / lolita renkler sana daha çok yakışıcaktır diye düşünüyorum.. Kaş için piercing tavsiye etmiyorum ileride seni sıkıntıya sokucaktır.. Zamanı gelince çıkarmak isticekin ama o iz hep orda durucak :KK37:
Son fotoğrafını bence yırt at ve birdaha sakın o imaja girme canım.. 18 yaşındaki kızların topuklu merakını zaten anlayablmiş değilim 24 yaşımdayım ve ben yeni yeni başladım.. O tarz çizmeyi kesinlikle giyme.. Olduğununda hem daha büyük göstermişsin hemde tarz oalrak çok itici olmuşsun tatlım
Senin yaşlarına skinny jeanler , tunik altı taytlar, ugg tarzı spor botlar daha güzel durucaktır.. Güzellikle kal :KK12:

Son düzenleme:
yüz hattına göre düz sac yada hafif dalga sana cok daha yakışır bence..
saclarının ilk hali cok daha güzel bence.. o kadr resnkli olsun istemiyosan çikolata kahve düşün.
ama saclarını kesinlikle uzatmalısın.. şıanki halinle piercing cok vahşi gösterebilir ama dedigim sekilde bi yol izlersen şirin ve çekici bi havan olabilir..
kadınsı takılmak için daha cok zamanın olacak sen şimdi daha yaşına uygun şeyler giymelisin bence :KK34:

ayyy o köpeciğin bakışlarını sevsinleeeer:KK52:

sana gelince tatlım henüz 18 yaşındasın saçları boyamalar permalar falan senin 30 yasında o saçların o cildin ne hale gelir:KK50: bu kadar kendinle uğraşma bana sorarsan bırak saçını başını doğallık en güzeli.. ama illa boyatacaksan son iki halini hiç begenmedım ilk resim çok tatlı

bu arada genelde minyon tipli olduğumu söylüyorlar kilo verdiğimde çok küçük gösteriyorum yaş olarak genelde yaşımı göstermiyorum ve sınıftakiler bebek ciltli olduğumu söylüyorlar en ufak bir pürüzümün olmadığını çiller dışında zaten çiller çocukkende vardı 4 senedir sigara kullandığım halde cildim kusursuz bir tane bile sivilcem yok ergenliğe girerkende pek sivilce çıkmamıştı zaten :)

yüz hattına göre düz sac yada hafif dalga sana cok daha yakışır bence..
saclarının ilk hali cok daha güzel bence.. o kadr resnkli olsun istemiyosan çikolata kahve düşün.
ama saclarını kesinlikle uzatmalısın.. şıanki halinle piercing cok vahşi gösterebilir ama dedigim sekilde bi yol izlersen şirin ve çekici bi havan olabilir..
kadınsı takılmak için daha cok zamanın olacak sen şimdi daha yaşına uygun şeyler giymelisin bence :KK34:

evet öyle ama şimdidende alışmam lazım bence sonuçta okul bitince düğün düşünüyoruz nişanlımla...ve şöyle söyleyim rengarenk şeylere gerçekten pek sıcak bakamıyorum nedense...kıvırcık saça açık rengi pek yakıştırmıyorum belkide devamlı gördüğüm için sıradan geliyor olabilir(kuzenim doğuştan kıvırcık ve saçları sarı) kızıl saç sanki daha çok gidiyor kıvırcık saça...doğal saçım düzdü zaten ama aşırı sıkıldığım için değişiklik istedim ve küçüklüğümden beri kıvırcık saçlar en büyük hayalimdi :))
birde ugg denilmiş ben şimdiye kadar hiç ugg giymedim biraz kaba geliyor sanki göze..ve sanırım topukluya artık çok alışmış olmalıyımki topuksuz ayakkabılarla pek rahat edemiyorum artık...yorumlarınız için çok teşekürler ama resimli şekilde öneride bulunursanız daha çok sevineceğim kafamda kurarken sorun yaşıyorum resimle görsem belki aklıma daha çok yatar önerileriniz kıyafet tarzı felan gibilerinden...çok teşekür ederim :)

Gerçekten nişanlı mısın yoksa sevgilinle artık öyle gibi misiniz?Düğün falan demişsin şaşırdım okuyunca.
sana gelince, ben de kısa boyluyum ve minyonum yaşımdan küçük gösteriyorum.Bu bizim gibiler için ileride büyük bir avantaj olacak.Bu kısa boyla ve minyonlukla kalkar bu kadar koyu saç rengi,topuklu ayakkabı,vamp kadın halleri vs girişimlerinde bulunursan küçük bir kadın olmaktan öteye gidemezsin.Çünkü görüntün insanlara annesinin topuklu ayakkabılarını giyen küçük kız çocuklarını anımsatır.Seksiliği, çekiciliği değil.Kıvırcık saç yakışmamış diyemem yakışmış ama saçlarını tekrar uzatman konusunda arkadaşlarla hemfikirim.Kıvırcık mı düz mü dersen düz derim ama.Düz daha iyi derli toplu durmuş dalgaların çok ince olduğu için dağınık gibi görünüyor saç.:KK31:

baştan yaratılmaya ihtiyacın yok gayet iyisin.

sadece kilo versen daha iyi olur.

Son düzenleme:
Koyu renk saç çok yakışmış, son halin harika hiç bozma derim ben :)) İlla bi değişiklik yapmak istiyorsan lens kullanabilirsin. Saçlarına çok yakışacağını düşünüyorum açık tonlarda olan bi renkli lensin.
Ama kıyafet konusunda siyahlara bürünmemeni öneririm. :) Senin saç şekline ve rengine sahip olan insanlar rocker tarza giyindiklerinde, özenti imajı veriyorlar. Bence bu güzel saç tarzına, daha çıtı pıtı giyinirsen cidden çok hoş olur. :)) Kaşını deldirmeni hiç önermiyorum, göbek çok hoş fikir. Fotoğraflarda kilon gayet hoş görünüyor. Ayrıyeten yüzünden de kilo verirsen, yüzünün bu tatlılığını kaybetme ihtimali çok yüksek. O yüzden kilo vermek istiyorsan sana sadece, wucudunda yağ bulunan bölgeleri spor yaparak kasa dönüştürmeni tavsiye ederim. Yüzünden sakın sakın sakın kilo vermee :))

Son düzenleme:
eski saçların daha güzelmiş millt düz saç ister siz perma yaptrıosunuz. bırak düz isteynce kıvırck isteynce düz bırakırsn :) bn 20 yaşındaym saçımı boyamadm ya bndemi gariplik var :) ve ilk saç rengnde daha iyimiş. kestrdnmi permadanmı kısaldı ? bu arada kaşa piercing kaşları döküomş bnde göbeğme yaptrcam çk hoş duruo :)

Son düzenleme:
çok ama çok teşekür ederim önerileriniz için saçımı kestirmedim permadan dolayı kısaldı :))
kaşta piercingide belki sol kaşımdaki boşluğu kapatır diye düşünmüştüm
evet göbekte çok tatlı duruyor ama biraz göbeğim var onu verdiğim an yaptırcam çünkü sanırım göbek oldumu fazla yakışmaz hatta hiç olmaz :)
daha çıtı pıtı demişsiniz resimli örnekler verebilirmisiniz bana ttarz açısından fikir olması için alışverişimi ona göre yapayım diye :)
nişanı sevgilimle aramızda taktık ama halam felan biliyor yazın nişan ve düğün düşünüyoruz (yani okulumu bitirince)
birde bana hangi renk kıyafetler ve ruj renkleri yakışır acaba?far demiyorum çünkü far kullanmıyorum(kullandığım makyaj malzemeleri;rimel,kalem,kapatıcı,fondoten ve ruj)
hepinize çok ama çok teşekür ederim beni çok mutlu ettiniz ilgilenerek :)

bu arada sadece bir tane elbisem var...zamanında 2-3 tane etek almıştım ama onlar artık yoklar halam naptıysa kaybetmiş zaten sinir oluyor benim etek elbise giymeme...kendimi bildim bileli hep pantalon giyiyorum eteği sadece yazın okulda giyiyorum yardımcı olursanız sevinirim

X