• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni artik sevmiyor

mimise

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2013
99
28
48
İzmir
Canim gercekten cok sikkin bugun benim 4 senelik bir ilişkim var onu cok seviyorum ama o benden gitgide uzaklasiyor gecen hafta benden gizli instagram açtığını gordum ve oraya hic tanimadigim kendinin de tanimadigini soyledigi iki kizi takip etmeye baslamisti cok sinirlendim cok kirildim ayriliyorum dedim istemedi gonlunu alacagim soyle boyle dedi ama aradan bir hafta gecti vir haftadir bana uzak duruyor ben de dayanamiyorum basinin etini yiyorum uzun zamandır beni dudağımdan opmuyordu artık sarilmiyor da ayrilalim dedigimde onu da kabul etmiyor seviyorum diyor ama inanmiyorum sevse boyle yapar miydi beni boyle uzer miydi nolacak boyle bilmiyorum ne uyku uyuyabiliyorum ne ders çalışabiliyorum tek yaptigim beklemek ama o da hicbir ise yaramiyor oyle iste benim derdim de keske bu kadar sevmesem onu ama lanet olsun ki cok seviyorum onun beni sevdiginin cok daha fazlasi

unutma çivi çivi yi söker hayatta bazı şeyler alışkanlıktan ibarettir

Canim gercekten cok sikkin bugun benim 4 senelik bir ilişkim var onu cok seviyorum ama o benden gitgide uzaklasiyor gecen hafta benden gizli instagram açtığını gordum ve oraya hic tanimadigim kendinin de tanimadigini soyledigi iki kizi takip etmeye baslamisti cok sinirlendim cok kirildim ayriliyorum dedim istemedi gonlunu alacagim soyle boyle dedi ama aradan bir hafta gecti vir haftadir bana uzak duruyor ben de dayanamiyorum basinin etini yiyorum uzun zamandır beni dudağımdan opmuyordu artık sarilmiyor da ayrilalim dedigimde onu da kabul etmiyor seviyorum diyor ama inanmiyorum sevse boyle yapar miydi beni boyle uzer miydi nolacak boyle bilmiyorum ne uyku uyuyabiliyorum ne ders çalışabiliyorum tek yaptigim beklemek ama o da hicbir ise yaramiyor oyle iste benim derdim de keske bu kadar sevmesem onu ama lanet olsun ki cok seviyorum onun beni sevdiginin cok daha fazlasi
evet artık sevmiyor

Durduk yere mi böyle davranmaya başladı?

Eğer öyleyse sizden sıkılmış,farklı heyecanlar peşinde..

Dudagindan opmemek ve sarilmamakla dogru mesafeyi yakalamissiniz bu iyi
....sevmedigini hissediyorsaniz acik acik konusun beyimiz her cicekten bal olayina cevirmesin iliskiyi ,sizde mesafeli olun bakalim kafasi karissin yok oyle hem ayrilma hemde uzak dur(kalben uzakliktan bahsediyorum bedeni uzaklikla ilgili dusuncelerimi giris bolumunde aktarmistim)

Madem kızları tanımıyo niye takip ediyo?
Ayrıca gizli hesap niye açıyo..

Bence sen kendini boşuna yıpratma. O seni bu kadar düşünmüyordur emin ol. Uykularının kaçtığına değmez.

Bazen ilişkiler uzayıpta ilerleme kaydetmezse böyle boğuluyor çıkmaza giriyor. İlişkiye bir heyecan cerecek yenilikler lazım bence yada bir adım ilerletmek olabilir. Yaşınız kaç iş durumunuz ne bilmiyorum ama kafanızda varsa belki evlilik için birikim yapmak amaçlı ortak bir hesap açmak falan gibi ufak adımlar...

Dudağından öpmeyeli kaç gün oluyor:KK14:

Ne demis sair, mutlu edemiyorsan mesgulde etmeyeceksin.

Ya hayatindadir ve senden emindir, yada hayatinda degildir. Kendini onun el alti garantisi olarak gordugu kisi olmaya laik bulma tatlim. Sal gitsin.

Back