Beni artik cok rahatsiz eden durum tatmin olamamak

Sizi hatırladım, eşiniz utangaç galiba yaptığı işle veya toplumdaki konumu ile ilgili olabilir ama açık açık söylemelisiniz ona mutsuz olduğunuzu isteğinizi yerine getirmesi lazım. Geleneksel Türk erkeği kendini düşünen ve romantiklikten uzak… söyleyip yaptırmaktan başka bişey yok. Diyeceksiniz ki ben şunu yapmak istiyorum o istemezse tavır alın anlasın önemli olduğunu. 2 senedir aşamamışsınız üzücü bi durum
Gecen aslinda biraz acik konustum.sevismeyii uzun istedigimi obur turlu tatmin olmadigimi vs.yine az bi sevisti.ama iliskiyi iki defa yaptik uzun surdu.kendince oldugunu dusundu.nasil iyimi gibisinden konusmalar yapti sonra.bende iyiydi dedim.asil istedigimi dile getiremiyorum.ama izledigi videoda benik istediklerim vardi

En azından giy demesi güzel. 2 yıl boyunca ama daha da ilerleyebilirdiniz. Mesela eşiniz giy demeden siz giyseniz. Ona iltifatlar etseniz. Mesela ben bunlardan utanmıyorum, kocamı mutlu etmek istiyorum. Bence ikimiz de birbirimizin istediği şeyleri ekliyelim diyin. Mesela ona oral siz yapın. (Tabii istiyorsanız.) Sonra istediğinizi, kendini hazır hissederse bunların da ilişkiye eklemek istediğinizi, bunları normal bulduğunuzu dile getirin.

Büyük ihtimalle fazla istekli görünmekten ve eşinizin bu yüzden sizden soğumasından korkuyorsunuz içten içe. Bence eşiniz de bundan korkuyor. Zaten izlediği videolardan istedikleri ortada. Biri bu döngüyü kırmalı. Baktınız kırılmıyor terapist olabilir. O da olmazsa ya ayrılacaksınız ya da böyle devam edeceksiniz.

Ama ben bunların aşılamayacak şeyler olmadığını düşünmüyorum. Çünkü bence içten içe ikiniz de istiyorsunuz. Sadece söylemiyorsunuz.
Ben ona yapmak istiyorum.kendime yapilmasini hem istiyorum hem istemiyorum.tiksinecegini dusunuyorum.rengi koyu o bolgemin.vucudum lazerli benim ama sadece o bolgem.degil.agda ile aliyorum ama illaki kil kokleri vs belli olur.yani tiksinizr diye kendime.yaptirmak istemem aslinda

Ben ona yapmak istiyorum.kendime yapilmasini hem istiyorum hem istemiyorum.tiksinecegini dusunuyorum.rengi koyu o bolgemin.vucudum lazerli benim ama sadece o bolgem.degil.agda ile aliyorum ama illaki kil kokleri vs belli olur.yani tiksinizr diye kendime.yaptirmak istemem aslinda
Ee tamam sen ona yapmak istiyorsan ilk sen yap. (Belki o bunu istemeyecek. Sana yapmak isteyecek.) Yani cidden kimin neyden hoşlanacağını aktiviteye geçmeden çözemezsiniz. Ne utangaçlık bu böyle 2 yıldır aşın biraz

Ee tamam sen ona yapmak istiyorsan ilk sen yap. (Belki o bunu istemeyecek. Sana yapmak isteyecek.) Yani cidden kimin neyden hoşlanacağını aktiviteye geçmeden çözemezsiniz. Ne utangaçlık bu böyle 2 yıldır aşın biraz
Ya iste buna bi turlu cesaret edemiyorum.adam camasirini zor cikardi.yinede iliskideyken uff olmutor boyle diyip bazem carsafi ustune atiyor.nasil oyle biseye kalkisiyim.ama msjla soylucem istediklerimi

Ya iste buna bi turlu cesaret edemiyorum.adam camasirini zor cikardi.yinede iliskideyken uff olmutor boyle diyip bazem carsafi ustune atiyor.nasil oyle biseye kalkisiyim.ama msjla soylucem istediklerimi
Çıplaklıktan hoşlanmıyor olabilir. Mesela oralde de göz bağlama yapabilirsiniz falan. Yani bir şekilde ortak nokta bulunabilir ama konuşmak lazım

Tamm dindar oldugunu vs bunlari unutun.takildiniz iyice bu kisma.nedne pwki boyle.o videolarda izliyorda bir kere bile ozel bolgemi opmedi.benden mi tiksiniyor
Namazinda niyazinda deseydin bu kafar takilmazdi kimse, ama sen banyoda bile cok hassas camasirini cikarmaz diyosan tabiiki olay biraz daha derinlesir bu yuzden dindarliktan bahseder herkes

Ee neden peki.gecen acik acik soyledim uzun sevisme seviyorum dedim.tatmin olamiyom dedim.yine ustten bi sevisme yapti.ama birlesmeyi uzun tuttu iki defa falan oldu.yani oldugunu zannediyor.ben ne iatedigimi ona nasil soylucem anlamiyorum
Ben kari kocanin birbrnden bu kadar cekinmesini normal bulmiyorum, sanki dun beraber olmaya basladiniz cani isteyen birine kadin ya da erkek yatarken bi sarilsan yeterli zaten, ozel cilveye gerek yok her zaman.. ama esinde bi tuhaflik var gibi burda benim kelimelere dokemedigim. Ya guvensiz bu herif ya da sex sevmiyor ya senle sex sevmiyor ya da gay.. baska birsey gelmiyo aklima..

Esinin senden once iliskileri olmus mu mesela?

Gecen aslinda biraz acik konustum.sevismeyii uzun istedigimi obur turlu tatmin olmadigimi vs.yine az bi sevisti.ama iliskiyi iki defa yaptik uzun surdu.kendince oldugunu dusundu.nasil iyimi gibisinden konusmalar yapti sonra.bende iyiydi dedim.asil istedigimi dile getiremiyorum.ama izledigi videoda benik istediklerim vardi
O zaman açık açık istediğinizi söyleyin ne kadar sürmesini nasıl olmasını istiyorsanız onları aynen söyleyin yoksa farketmesi imkansız ve mutsuz olunca da mutsuz olduğunuzu söyleyin

Ne ayapabilirim peki.cilve yapamiyorum.cunku ya adamin istegi yoksa mesela o aksam.icinden ben oyle haraketler yapinca offflarmiki diyorum
Zaten böyle düşünmeniz sıkıntı oluşturuyor siz istiyorsanız gidersiniz etkilersiniz istememe gibi bi ihtimal çok yok, olsa bile her zaman olmaz siz ilk bi gidin deneyin sonra tavrını öğrenmiş olursunuz. Mesela onun beğendiği bi tarzda yanına gidebilirsiniz sonra siz yakınlaşın, zor bişey değil ki

Namazinda niyazinda deseydin bu kafar takilmazdi kimse, ama sen banyoda bile cok hassas camasirini cikarmaz diyosan tabiiki olay biraz daha derinlesir bu yuzden dindarliktan bahseder herkes
Ya anladim da simdi insan namazina dikkat ediyor diye tamamen nefis mucadelesini kazanamiyorki yanin.namaz kilar ama kibri olur gururu olur.bi kusur olur yani.acikcasi bende namaz kilarim ama bekarken oyle videolara meraktan baktigim.maalesef olmustur.bu kadar yuklrnmeye gerek yok sadece.esim o videolara bagimli demedim.1 ayi geckin suredir evde degildim ve o surede izlemis yani

Ben kari kocanin birbrnden bu kadar cekinmesini normal bulmiyorum, sanki dun beraber olmaya basladiniz cani isteyen birine kadin ya da erkek yatarken bi sarilsan yeterli zaten, ozel cilveye gerek yok her zaman.. ama esinde bi tuhaflik var gibi burda benim kelimelere dokemedigim. Ya guvensiz bu herif ya da sex sevmiyor ya senle sex sevmiyor ya da gay.. baska birsey gelmiyo aklima..

Yani olmadi sanirim ciddi bi iliskisi.oldu mu diye soruyorum.karimla bu seyleri konuscak degilim diyor.asla soylemiyor

Gay degil.guvensizde olabilir.kilosuna gobegine takiyor.spor yapiyor simsi.benim vucudumla alakali da olabilir.sorun yok guzelsin her turlu diyor ama 2 senelik evliyim 2 dogum yaptim.gobegim feci halde bence.burustu resmen.kilo olarak ta evlendigim zamanin ustune 7 kilo fazlaligim.var

Gay degil.guvensizde olabilir.kilosuna gobegine takiyor.spor yapiyor simsi.benim vucudumla alakali da olabilir.sorun yok guzelsin her turlu diyor ama 2 senelik evliyim 2 dogum yaptim.gobegim feci halde bence.burustu resmen.kilo olarak ta evlendigim zamanin ustune 7 kilo fazlaligim.var
İnsan sevdiğini her haliyle kabul eder bence eşiniz de erk n boşalma olduğu için ilişkide i yuzden başarısız isteksiz sizinle alakası yok bence

Zaten böyle düşünmeniz sıkıntı oluşturuyor siz istiyorsanız gidersiniz etkilersiniz istememe gibi bi ihtimal çok yok, olsa bile her zaman olmaz siz ilk bi gidin deneyin sonra tavrını öğrenmiş olursunuz. Mesela onun beğendiği bi tarzda yanına gidebilirsiniz sonra siz yakınlaşın, zor bişey değil ki
Aynen zor degil.yapmam lazim.inanirmisiniz 2 yil boyunca bir kere bile baslatan taraf olmadim.

Evet maalesef erken bosalma var.bu ona isteksizlik yapr mi git gide .
Yapabilir ama sen ona iyisin böyle yaptıkça normale döner deyip bu sorunu aşacağız demen lazım eğer sende pes edersen temmelli biter ilişkiniz en yakınım dan biliyorum bu sorunu

X