- 25 Ocak 2021
- 506
- 220
- 31
-
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
Oral ilsikiyi hic soylemedim cunku igrenc bulacagini dusunuyorum.cunku 3sim.bazi edep konularina dikkat eder.mesela kendiai banyo yaparken de camasirini en son cikarir.ama ben esim bu konulari hep igrenc bulur gibi dusunurken lohusayken 40 gun ailemin yaninda kalmak zorundaydim.eve geldigimde telini kurcaladim ve lezbiyon videolari izledigini gordum.ve o videolarda da oral vs vardi.tartistik .dahanamadim evet sonrasinda igreniyorum.vs bidaha bu kadar uzun.gitme dedi.yani videoda izliyor.ama.ben teklif edemiyorum.adam dokundurmuyor bile nasil teklif ediyimAcik acik söyleyin. Yani bu saklanacak birşey değil ki. Hani herhangi biri değil eşiniz. Isteklerinizi söyleyin. Mesela kendine oral istemiyor mu o hic yapmadıysanız ona yapin belki o da size yapar. Çamaşırı çıkartmadan nasil yapıyor sanirim hemen yapip bitirmek isteme gibi mi yani söyleyin ne var eşiniz sonuçta
Adamın içinde bir çatışma var resmen. Hem hoşuna gidiyor, izliyor, bundan zevk alıyor. Hem de ayıplıyor, iğreniyor ve aynısını yapmak istemiyor. Cinsellik tabusu var. Böyle gidebilir bu durum. Ama siz rahatsız oluyorsunuz. Ya ayrılacaksınız ya da eşiniz cinsel terapiste gitmeli ki bence gitsin. Bunlar ayıp şeyler değil. Ayıp kafada bitirilebilecek bir şey. Zaten hormonları da onları izlettiriyor. Kendine itiraf etmesi gereken şeyler var.Oral ilsikiyi hic soylemedim cunku igrenc bulacagini dusunuyorum.cunku 3sim.bazi edep konularina dikkat eder.mesela kendiai banyo yaparken de camasirini en son cikarir.ama ben esim bu konulari hep igrenc bulur gibi dusunurken lohusayken 40 gun ailemin yaninda kalmak zorundaydim.eve geldigimde telini kurcaladim ve lezbiyon videolari izledigini gordum.ve o videolarda da oral vs vardi.tartistik .dahanamadim evet sonrasinda igreniyorum.vs bidaha bu kadar uzun.gitme dedi.yani videoda izliyor.ama.ben teklif edemiyorum.adam dokundurmuyor bile nasil teklif ediyim
Yani dindar.namaz kilar dikkat eder herseye.ben de hafizlik yaptim ilahiyat okudum.bu yuzden mi boyle anlamiyorum.ama ben kapali degilim bu tur seylere.acikcasi evlenmeden oncede boyle hayal etmedim.ama istemesinde bi sıkınti yok.yani ufacicik bi cilveden bile etkilenir ama hic tatmin edici degil iste iliskiAdamın içinde bir çatışma var resmen. Hem hoşuna gidiyor, izliyor, bundan zevk alıyor. Hem de ayıplıyor, iğreniyor ve aynısını yapmak istemiyor. Cinsellik tabusu var. Böyle gidebilir bu durum. Ama siz rahatsız oluyorsunuz. Ya ayrılacaksınız ya da eşiniz cinsel terapiste gitmeli ki bence gitsin. Bunlar ayıp şeyler değil. Ayıp kafada bitirilebilecek bir şey. Zaten hormonları da onları izlettiriyor. Kendine itiraf etmesi gereken şeyler var.
Merak ettiğim için soruyorum eşiniz dindar mı? Küçükken falan bunlar ayıp olarak yerleşmiş olabilir kafasına
Cok ilginç dokundurmamasi herkesin ilişki dinamiği farklı heralde ondan ama edep konularıyla ne alakası var ki. Yani dinen diyorsaniz oral yasak değil, sadece anal yol haram diye geçiyor. Belki içi almıyordur yani siz diye değil genel olarak . Mesela ben düşünüyorm esim nasil yapıyor, sonuçta islanma oluyor yaparken ne bileyim iste demek eşin bunu sevmiyor. Tamam illa oral olacak diye bisey yok diyelim onu diyemiyorsun ön sevişmeyi diyebilirsin. Kisa sürüyor ,sadece öpüyor dediniz. Oral disinda uzatabilirsiniz.Oral ilsikiyi hic soylemedim cunku igrenc bulacagini dusunuyorum.cunku 3sim.bazi edep konularina dikkat eder.mesela kendiai banyo yaparken de camasirini en son cikarir.ama ben esim bu konulari hep igrenc bulur gibi dusunurken lohusayken 40 gun ailemin yaninda kalmak zorundaydim.eve geldigimde telini kurcaladim ve lezbiyon videolari izledigini gordum.ve o videolarda da oral vs vardi.tartistik .dahanamadim evet sonrasinda igreniyorum.vs bidaha bu kadar uzun.gitme dedi.yani videoda izliyor.ama.ben teklif edemiyorum.adam dokundurmuyor bile nasil teklif ediyim
Onu diyorum zaten.mesela goguslerimle hic ilgilenmiyorsun vs dedigimde dikkate almisti .ama yinede genel olarak utangaclik mevcut.bunu asmayi o kadar isterdim ki.hep ayni hep ayni.yani benden tiksindigini vs hissettigim hic olmadi ama mesela.hic orala yeltenmemis olmasi da beni cok fazla arzulamadigi hissini uyandiriyor bende.insan merak etmez mk gormeknistemez mi yaCok ilginç dokundurmamasi herkesin ilişki dinamiği farklı heralde ondan ama edep konularıyla ne alakası var ki. Yani dinen diyorsaniz oral yasak değil, sadece anal yol haram diye geçiyor. Belki içi almıyordur yani siz diye değil genel olarak . Mesela ben düşünüyorm esim nasil yapıyor, sonuçta islanma oluyor yaparken ne bileyim iste demek eşin bunu sevmiyor. Tamam illa oral olacak diye bisey yok diyelim onu diyemiyorsun ön sevişmeyi diyebilirsin. Kisa sürüyor ,sadece öpüyor dediniz. Oral disinda uzatabilirsiniz.
Evet dogru.ama o olmasa bile dokunma vs olur.yoksa bi onsevisme nasil 15 dakika sursun.sirf opuserek mi sirtimi.belimi oksayarak mi yaniSevişmede oraldan ibaret değil neticede, istemiyorsa yapacak bisey yok bence, ben istemesem zorla yap dese yapamam yapmam
Öyle de sürebilir ama eşiniz utanıyor anlaşılan. Kendinden, sizden. Bu zamana kadar açık açık konuşulmadıysa bunları normal göremiyor olabilir. Mesela gecelik gibi şeyler giyiyor musunuz? Tahminimce eşinizin onlar da hoşuna gitmiyordur. Siz cilve yapınca mesela utanıyor mu?Evet dogru.ama o olmasa bile dokunma vs olur.yoksa bi onsevisme nasil 15 dakika sursun.sirf opuserek mi sirtimi.belimi oksayarak mi yani
Bende arzulu bir kadınım...yalan değil istiyorum eşimde bende mutlu olayım bizde de olay kısa sürer ama tekrar devam ederiz bir de erkekler daha çok farklı şeyler denemek ister ...sen onun helalisin neden kaçıyor bazı şeylerden anlamıyorumOral ilsikiyi hic soylemedim cunku igrenc bulacagini dusunuyorum.cunku 3sim.bazi edep konularina dikkat eder.mesela kendiai banyo yaparken de camasirini en son cikarir.ama ben esim bu konulari hep igrenc bulur gibi dusunurken lohusayken 40 gun ailemin yaninda kalmak zorundaydim.eve geldigimde telini kurcaladim ve lezbiyon videolari izledigini gordum.ve o videolarda da oral vs vardi.tartistik .dahanamadim evet sonrasinda igreniyorum.vs bidaha bu kadar uzun.gitme dedi.yani videoda izliyor.ama.ben teklif edemiyorum.adam dokundurmuyor bile nasil teklif ediyim
Ben kendi kendime giymem.o giy diyince giyiyorum.cilve konusunada gelince yapmiyorum ben pek.bende de var utangaclik.o beni belki acar dedim ama olmadi iste.yani bende aman aman rahat degilim ama oda boyle yapmasa daha rahat olabilirdimÖyle de sürebilir ama eşiniz utanıyor anlaşılan. Kendinden, sizden. Bu zamana kadar açık açık konuşulmadıysa bunları normal göremiyor olabilir. Mesela gecelik gibi şeyler giyiyor musunuz? Tahminimce eşinizin onlar da hoşuna gitmiyordur. Siz cilve yapınca mesela utanıyor mu?
En azından giy demesi güzel. 2 yıl boyunca ama daha da ilerleyebilirdiniz. Mesela eşiniz giy demeden siz giyseniz. Ona iltifatlar etseniz. Mesela ben bunlardan utanmıyorum, kocamı mutlu etmek istiyorum. Bence ikimiz de birbirimizin istediği şeyleri ekliyelim diyin. Mesela ona oral siz yapın. (Tabii istiyorsanız.) Sonra istediğinizi, kendini hazır hissederse bunların da ilişkiye eklemek istediğinizi, bunları normal bulduğunuzu dile getirin.Ben kendi kendime giymem.o giy diyince giyiyorum.cilve konusunada gelince yapmiyorum ben pek.bende de var utangaclik.o beni belki acar dedim ama olmadi iste.yani bende aman aman rahat degilim ama oda boyle yapmasa daha rahat olabilirdim
Ya aslinda esim iltifat vs sevgi sozcukleri konusunda benden daha iyi hep soyler .ben maalesef o konudada cekingenim.yani ona ismiyle seslenirim mesela.cok nador arada sirada canim derim.cinselligi de asla baslatan taraf olmadim ama baslayincada cekingen cok davranmiyom yani.ama dedigim gibi bende sorunluyum.ama en azindan az az dile getiriyorum.mesela diyorum onsevisme uzun olsun vs diyorum ama bende de eylem yokEn azından giy demesi güzel. 2 yıl boyunca ama daha da ilerleyebilirdiniz. Mesela eşiniz giy demeden siz giyseniz. Ona iltifatlar etseniz. Mesela ben bunlardan utanmıyorum, kocamı mutlu etmek istiyorum. Bence ikimiz de birbirimizin istediği şeyleri ekliyelim diyin. Mesela ona oral siz yapın. (Tabii istiyorsanız.) Sonra istediğinizi, kendini hazır hissederse bunların da ilişkiye eklemek istediğinizi, bunları normal bulduğunuzu dile getirin.
Büyük ihtimalle fazla istekli görünmekten ve eşinizin bu yüzden sizden soğumasından korkuyorsunuz içten içe. Bence eşiniz de bundan korkuyor. Zaten izlediği videolardan istedikleri ortada. Biri bu döngüyü kırmalı. Baktınız kırılmıyor terapist olabilir. O da olmazsa ya ayrılacaksınız ya da böyle devam edeceksiniz.
Ama ben bunların aşılamayacak şeyler olmadığını düşünmüyorum. Çünkü bence içten içe ikiniz de istiyorsunuz. Sadece söylemiyorsunuz.
Mesela çocuklar var gerçi ama çocuklar uyduğunda falan tv izlerken hani gidin üstüne yatın, sarılın, öpün. Böylece ilk siz başlatmış da olursunuz olmaz mı?Ya aslinda esim iltifat vs sevgi sozcukleri konusunda benden daha iyi hep soyler .ben maalesef o konudada cekingenim.yani ona ismiyle seslenirim mesela.cok nador arada sirada canim derim.cinselligi de asla baslatan taraf olmadim ama baslayincada cekingen cok davranmiyom yani.ama dedigim gibi bende sorunluyum.ama en azindan az az dile getiriyorum.mesela diyorum onsevisme uzun olsun vs diyorum ama bende de eylem yok
Bu dediginizi yapiyorum ara araMesela çocuklar var gerçi ama çocuklar uyduğunda falan tv izlerken hani gidin üstüne yatın, sarılın, öpün. Böylece ilk siz başlatmış da olursunuz olmaz mı?
Gecelik giyme kismini yaparim ama digerini asla heralde.yapamam yani.bi isik gorsem olurduda.Eşiniz bu konularda yetersiz veya utaniyorsa ilk adımı siz atın gecelik giy oral yap nasıl tatmin olacaksanız o şekilde yap sonuçta esin utanma çekinme olmasin