- 25 Ocak 2021
- 506
- 220
- 31
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
Daha oncede buraya konu acmistim.bununla ilgili.ama yorumlarda dalga gecmeler laf sokmalar vs olunca dayanamadim.hesabi kapattim.ama gercekten kimseylede paylasamiyorum .ihtiyacim var konusmaya.fake hesap oldugunu dusunenlerde mumkunse yorum yazmasin.2 yillik evliyim ikinci bebegim suan 2 aylik.evlensigimizden beri hala uzerimzdeki utangacligi asamadigimizi hissediyorum.balayinda gayet guzeldi.yada bana oyle geldi.erken bosalma zaten var.ee hadi onu gectim bari sevisme uzun olsun dimi.yok oda yok.opusme var az bi dokunma o kadar.soyluyorum hep tamam diyor.oral iliskiyi merak ediyorum ama belki istemiyordur ama en azinda o bolgemi bi kere op falan dimi.bi arzu hissedemiyorum boyle olunca.tamam haftada 2 3 oluyor ama ben hic tatmin olmuyorum.hic bise anlamiyorum.iliki esnasinda camasirini cikarmadigini soylemistim.buyuk ihtimal simdi bu kisimda beni hatirlayanlar olcak .tamam simdi direttim artik cikariyor ama dokunmak istesem arada izin veriyor.yani dedigim gibi bi doyum yok.rahat degilim.onceden ne olursa olsun yinede ilsikiyi isterdim ama artik canim istemiyor.zaten cocuktan da yoruluyorum .ama istemiyorum artik.nasil soylemeliyim ona .