canım ameliyat olmak için 18 olman gerekiyor yani aklı başında hiç bir dr 18yaşındaki bir kızada zaten ameliyat yapmaz yapmamalı orası başka ama yada ailenden izin olucak ayrıca kaliteli bir yerde iyi bir dr yaptırmak içinde en az 7bin 8bin gibi bir rakamı gözden çıkarman gerek bunu karşılayabilecekmisin onuda düşün ama bence çok erken böyle şeyler düşünmen için 2 3 sene içinde vücudunun nasıl değiştiğine sen bile inanamıyacaksın lütfen sabırsız olma benim doğum yaptığım halde 75tam dolduruyor 26 yaşındayım yani senin yaşındaykende evlendiğimdede yoktu laf değil gerçekten yoktu kilo ve doğum anca 75 falan yaptı hatta doğumdan sonra çok iyi bir estetik dr gittim barış çakır illede artık yaptırıcam doğumda yaptım büyümediler diye dr yapmadı kilonu ver küçülüp sönerse ozaman yaparız dedi hırsla 18kilo verdim ama baktımki iyi duruyor zayıflayınca vazgeçtim yani paragöz olsa adam kocaman takardı bana ama mantıklı adam yapmadı onun gibi birine gitsen emin ol sanada takmaz hem küçük göğüs inanki daha iyi doğum sonrası için özellikle çünkü deformasyon ve büyüme muhakkak oluyor bunları söyleyenleri yabana atma sadece akışına bırak tek derdin bu olsun tatlım gençliğinin tadını çıkar