cnm yaşın daha küçük neden acele ediyorsun ve evham yapıyorsun daha büyüyecekler merak etme. hem küçük göğüs daha makbul ilerde evlenip bebeklerin olunca zaten büyüyecekler sen istemesende. doktor için de randevu alırsan gidebilirsin tek başınada. ama kafanı takma derim ben bunlara.
Genetik olarak ailendeki kişilerin göğüsleri nasıl?
Ben 17 yaşındayım. 16 yaşındayken daha küçüktüler. Yavaş yavaş büyüyorlar benimkiler mesela.
Bazı arkadaşlarımın birden büyüdü öyle kaldı. Kiminin küçücük kaldı. Bende 16 yaşındayken sorun ederdim. 1 sene içinde eskisine göre kocaman oldular.
Unutma ergenlik 21 yaşına kadar devam ediyor. Boy uzamaları ve göğüs büyümeleri de o yaşa kadar devam edebilir.
cnm benim 12 yakışında ufak ufak çıkmaya başladı şimdi tabir yerindeyse devasalar bilmem anlatabiliyormuyum tabi bunda küçük kızımında katkıları var. o nedenle acele etme. hem doktorun sana ne demesini bekliyorsun. yani adet düzensizliğin varsa yada hormonel bir sorunun varsa belki onlara bakabilir ama sağlıklı bir genç kızsan göğüslerinin gelişimi normal ilerde memnun kalmazsan büyütebilirsin diyecek. bunu duymak yine de seni rahatlatacaksa git tabi doktora al randevunu. ücretlerini sor. kontrol etsinler. ama bence zamanla büyüyecekler biraz daha sabırlı ol derim.
acaba kilomla ilgisi var mıdır boyum 169 cm kilom 48 sizce kilo almam fayda eder mi ???
6-7 yıl gibi uzun bir gelişme dönemin daha var asla korkacağın bir durum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?