How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Beni annem olmadan kadın doğuma alırlar mı?

enbloon

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
104
32
298
İstanbul
merhaba ben 16 yaşındayım ve göğüslerim yok denecek kadar küçük ama asıl sorum bu değil bunun için doktora gtmek istiyorum fakat annemle biz iyi değiliz yani bnmle ilgilenmez pek bu yüzden tek gtmek istiyorum ama beni tek başıma kadın doğuma alırlarmı?? Hangi hastaneye gtmeliyim?? Kafqm çokk karışık hiçbir bilgimde yok lütfn bana yardımcı olurmusunuzz... :(

cnm yaşın daha küçük neden acele ediyorsun ve evham yapıyorsun daha büyüyecekler merak etme. hem küçük göğüs daha makbul ilerde evlenip bebeklerin olunca zaten büyüyecekler sen istemesende. doktor için de randevu alırsan gidebilirsin tek başınada. ama kafanı takma derim ben bunlara.

Genetik olarak ailendeki kişilerin göğüsleri nasıl?
Ben 17 yaşındayım. 16 yaşındayken daha küçüktüler. Yavaş yavaş büyüyorlar benimkiler mesela.
Bazı arkadaşlarımın birden büyüdü öyle kaldı. Kiminin küçücük kaldı. Bende 16 yaşındayken sorun ederdim. 1 sene içinde eskisine göre kocaman oldular.
Unutma ergenlik 21 yaşına kadar devam ediyor. Boy uzamaları ve göğüs büyümeleri de o yaşa kadar devam edebilir.

tatlım daha yaşın çok küçük 20 yaşına kadar büyür onlar hatta belki daha da geç..
belki de genetiktir çok büyümez ama bu halinden daha büyük olur en azından bu kesin..

Vallahi beni delirteceksiniz kuzenimde seninle aynı yaşta ve en büyük sorunu göğüsleri.Ah büyük göğüslerin derdini yaşasanız ozamanda benim gibi göğüslerimi nasıl küçültebilirim diye Acil Yardımlar ararsınız... :) bu işin gerçeği ama gelelim senin bakışaçına hormonal bir sorunun veya bu göğüsler genetik mirasın değilse doktorunda yapabileceği sadece implanttır yani göğüs büyütme ameliyatı buda genel olarak en kolay estetik operasyonlardan biri olarak biliniyor ama bunun için lütfen biraz daha bekle.
Şununda garantisi vardırki evlenip çocuk sahibi olunca göğüslerin tam istediğin gibi olacak.
Veya şimdiden müdahale edeyim dayanamıcam diyorsan güvenilir isimlerin örneğin Prof.Dr İbrahim Saraçoğlu bitkisel kürlerini deneyebilirsin.

cnm yaşın daha küçük neden acele ediyorsun ve evham yapıyorsun daha büyüyecekler merak etme. hem küçük göğüs daha makbul ilerde evlenip bebeklerin olunca zaten büyüyecekler sen istemesende. doktor için de randevu alırsan gidebilirsin tek başınada. ama kafanı takma derim ben bunlara.

sen dusuncelernde kesnlikle haklsn ama benim hç göğsüm yok diyebilirm yeni çıkmış gbiler.. Açkçası hç bùyümez diye korkuyorum

cnm benim 12 yakışında ufak ufak çıkmaya başladı şimdi tabir yerindeyse devasalar bilmem anlatabiliyormuyum tabi bunda küçük kızımında katkıları var. o nedenle acele etme. hem doktorun sana ne demesini bekliyorsun. yani adet düzensizliğin varsa yada hormonel bir sorunun varsa belki onlara bakabilir ama sağlıklı bir genç kızsan göğüslerinin gelişimi normal ilerde memnun kalmazsan büyütebilirsin diyecek. bunu duymak yine de seni rahatlatacaksa git tabi doktora al randevunu. ücretlerini sor. kontrol etsinler. ama bence zamanla büyüyecekler biraz daha sabırlı ol derim.

Genetik olarak ailendeki kişilerin göğüsleri nasıl?
Ben 17 yaşındayım. 16 yaşındayken daha küçüktüler. Yavaş yavaş büyüyorlar benimkiler mesela.
Bazı arkadaşlarımın birden büyüdü öyle kaldı. Kiminin küçücük kaldı. Bende 16 yaşındayken sorun ederdim. 1 sene içinde eskisine göre kocaman oldular.
Unutma ergenlik 21 yaşına kadar devam ediyor. Boy uzamaları ve göğüs büyümeleri de o yaşa kadar devam edebilir.

annemn 14 yaşndayken büyümüş normal göğusleri teyzemlernde oyle.. Bu arada inş benimde brdn büyür bunu nekadar isterm bilemzsn

cnm benim 12 yakışında ufak ufak çıkmaya başladı şimdi tabir yerindeyse devasalar bilmem anlatabiliyormuyum tabi bunda küçük kızımında katkıları var. o nedenle acele etme. hem doktorun sana ne demesini bekliyorsun. yani adet düzensizliğin varsa yada hormonel bir sorunun varsa belki onlara bakabilir ama sağlıklı bir genç kızsan göğüslerinin gelişimi normal ilerde memnun kalmazsan büyütebilirsin diyecek. bunu duymak yine de seni rahatlatacaksa git tabi doktora al randevunu. ücretlerini sor. kontrol etsinler. ama bence zamanla büyüyecekler biraz daha sabırlı ol derim.

aslnda doktora gtmekten utanıyorum aslnda haklsn nediyebilirki bide ondan duyup kendimi üzdüğme dğmz

acaba kilomla ilgisi var mıdır boyum 169 cm kilom 48 sizce kilo almam fayda eder mi ???

Kesinlikle kilonun da etkisi var sonuç olarak göğüsler sadece yağlardan oluşur. :1: Bu arada BMİ'n normalin altında yani zayıfsın. Bence öncelikle bir diyetisyene danış. Yardımcı olacaktır mutlaka. İdeal kilona gelince göğüslerin de normal büyüklükte olur. :ssz:

yorum yazan herkese ilgilendiğiniz için çokk teşekkür ederimm.. bu tip durumlarda sorun ne olursa olsun insan kendini çıkmazda hissediyo ve birileriyle konuşmak gerçekten çok iyi geliyor <3

Son düzenleme:
dün bir arkadaşımla konuştum onun bir arkadaşıda benimle aynı durumdaymış. tabi ben ona kendimden hçç bahsetmedim tesadüfen anlattı.. kız doktora gitmiş işte tahlil falan yaptıktan sonra doktor doğum kontrol hapı vermiş.. zaten doğum kontrol hapını 4 yıldan fazla kullanmak kanser yapıyomuş bide ben bu forumda okumuştum hapı kullanmayı bırakınca yine eski haline dönüyomuşş.. yani bilmiyorumm banada hap verirse ömür boyu bi ilaca bağlı olamak korkutuyo beni.. :( ayrıca selülit yaptığnıda okumuştum

Son düzenleme:
cnm meme için kadın doğuma değil genel cerrahiye gitmen gerek ve annen olmasıda şart değil, zaten annenlede gitsen hastayı tek muayeneye alıyolar

Canım ben ilkj reglimi 17 yaşımda oldum ve 17 yaşıma kadar hiç gösüm yoktu. 20 yaşımda kocaman olmuşlardı. bende senin gibi sorun ederdim. ancak br süre sonra büyüdüler.

şimdi 85 c takıyorum. bekle büyüyecekler emin olabilirsin. genetik mirasın ne kadarsa okadar büyürler ama.

canım göğüs büyütmek için doktorun doğum kontrol hapı vermiş olayı kesinlikle doğru değildir emin ol çünkü alakası yok o arkadaşının arkadaşının hormonal sorunları vardır geç adet görme adet görememe gibi bunun için doğum kontrol hapı vermişdir doktor yoksa doğum kontrol hapı kullanınca göğüs büyür bırakınca göğüs tekrar eski haline döner olayı yanlış anlatılmış sana öyle olsa göğsü küçük bütün insanlar estetik olacaklarına doğum kontrol hapı içerlerdi.Göğüslerine takılma eğer kıllanma adet düzensizliği adet olamama gibi bir takım sorunların yoksa yani hormonal sorunlar zaten doktor göğsün büyük olsun diye naapabilirki.Onyedi yaş küçük bir yaş daha büyür merak etme ayrıcada minnacık göğüslere sahip bir çok insan gördüm bebek sahibi oldukdan kilo aldıkdan sonra göğüsleri en az iki beden büyüyen.

Back