Bengü38 ve Setrinisa bir buluştu pir buluştu :)))

Son düzenleme:
kıslar ben ikinzi çok benzettim birbirinize kardeş sandım diyebilirim o derece yani bakışınız gülüşünüz yüzünüzün şekli falan acaip benziyor:)arkadaşlar birbirni çok severse birbirine benzerlermiş dogru olmalı bu söz:)

kıslar ben ikinzi çok benzettim birbirinize kardeş sandım diyebilirim o derece yani bakışınız gülüşünüz yüzünüzün şekli falan acaip benziyor:)arkadaşlar birbirni çok severse birbirine benzerlermiş dogru olmalı bu söz:)

haklı olabilirsin canım belki de bu yüzden çok iyi anlaştık
karakterlerimiz de çok benziyo birbirine
teşekkürler yorumun için canım benim:)

Maaşallah fıstıklar çok hoş çıkmışsınız yakuşuklulara maşallah zaten ama kıskandım walla bizde isterukkk

Maaşallah fıstıklar çok hoş çıkmışsınız yakuşuklulara maşallah zaten ama kıskandım walla bizde isterukkk

saol cnmm:smiley-cool:valla ben o kadar dedim gün yapalım diye kimseden ses çıkmadı ok derseniz buluşalım hep beraber evde daha iyi oluyo rahat oluyoruz çocuklarla:içelim:

ne çirkin fotolar onlar öyle yaaa:umursamaz: bide utanmadan kahveleride resimlemişler alsanaalsanasmile

çok kıskandım çokkkk bizde istiyokkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3

canların şaka bir yana harika çıkmışsınız, ama gerçekten bizde isteriz.

ne çirkin fotolar onlar öyle yaaa:umursamaz: bide utanmadan kahveleride resimlemişler alsanaalsanasmile

çok kıskandım çokkkk bizde istiyokkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3

canların şaka bir yana harika çıkmışsınız, ama gerçekten bizde isteriz.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3teşekkürler canımm.
en yakın zamanda tekrarını yapmak için sabırsızlanıyorum bende bu sefer kalabalık olarak:lepi:

saol cnmm:smiley-cool:valla ben o kadar dedim gün yapalım diye kimseden ses çıkmadı ok derseniz buluşalım hep beraber evde daha iyi oluyo rahat oluyoruz çocuklarla:içelim:

Gülüm evde net yok işten de zar zor giriyorum işte fırsat buldukça Görmedim gün yapalım dediğini ne güzel olur aslında süreklide görüşmüş oluruz dediğin gibi evde daha rahat oluruz.

Gülüm evde net yok işten de zar zor giriyorum işte fırsat buldukça Görmedim gün yapalım dediğini ne güzel olur aslında süreklide görüşmüş oluruz dediğin gibi evde daha rahat oluruz.

olur valla çoğu katılmak istiyo anladığım kadarıyla ben haftaya antalyaya gidicem 1hafta yokum gelince ayarlayalım sizede uyarsa okyerimseniben

Back