amin canım teşekkür ederiz:)ne güzel ...dostluğunuz daim olsun hanımlar ...ilk maşallah benden!
çok hoşsunuz canım.senide görmüş olduk böylece:))
maşallah kızlar çocuklarda arkadaş oluyor sizlerin vesilesiyle dostluğunuz daim olsun
Ne güzel sizleri yeniden görmek maşallah diyeyimdostluğunuz hep daim olsun inşallah .
Delikanlılarda pek yakışıklı yani
çok teşekkür ederiz ablacım bu güzel dileklerin için:)
Rica ederim tatlım sizleri görmek güzeldi kaydirigubbakcemile3
ayy ayy masallah hepiniz cok tatli cikmissiniz allah bozmasin ins öpüyorum canim a.s.
maşallahhhh diyem canım bendeee çok datluusunuz canımcımmm allah dostlugunuzu daim etsin inşallahhhhhopuyorumnanaktan
maşşallah size genç ve çıtır anneler yumurcaklara ve size koccaman nazar boncuğu
dostluğunuz daim olsun:1hug:
çocuklarınızda sizde çok güzelsiniz maşallah size çok güzel görünüyosunuz dostluğunuzda sizin gibi güzel ve daim olsun inşallah rabbim banada böyle güzel kk dostluğu nasip etsin
maşşallah size genç ve çıtır anneler yumurcaklara ve size koccaman nazar boncuğu
dostluğunuz daim olsun:1hug:[/QUOTE
çok teşekkürler bizim aramızda da 1 yaş var çocukların arasında da bu yüzden de iyi anlaştık galibakaydirigubbakcemile5
canım arkadaşım setrinisa (ismini yazmak istemedim senden habersiz:)dün yakışıklı oğlu kadir esatla bana geldiler hemn ben hemde kağan bu durumdan çok keyif aldık herzaman kapım açık arkadaşım size çat kapı gelebilirsiniz. bu güzel dostluğumuz uzun süre sürecek ben inannıyorum buna..çok öpüyorum sizi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?