Bengü38 ve Setrinisa bir buluştu pir buluştu :)))

Setrinisa

Dert etme, dua et...
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
1.643
91
363
canım arkadaşım bengü'ye evini ve yüreğini açtığı için çok teşekkür ediyorum ve

tekrar tekrar buluşmak için sabırsızlanıyorum:)

daha fazla söze gerek yok fotoğraflar bana tercüman olsun...

kağan ve kadir esad
arada bir kavga etselerde çok iyi anlaştılar maşaallah:)
i3010053.jpg

i3010049.jpg

kağandan artist bir poz...
i3010081.jpg

kadir kusur kalmasın pozumuz kağandan alıntıdır:)
i3010084.jpg

:nazar:şimdi bize kocaman bir maşaallah:)):nazar:

Son düzenleme:
biz çok keyif aldık
inşaallah böyle bir buluşmayı daha kalabalık bir şekilde yaparız budan sonra...

maşallah kızlar çocuklarda arkadaş oluyor sizlerin vesilesiyle dostluğunuz daim olsun:nazar:

:nazar:ayy ayy masallah hepiniz cok tatli cikmissiniz allah bozmasin ins öpüyorum canim:nazar:a.s.

maşallahhhh diyem canım bendeee çok datluusunuz canımcımmm allah dostlugunuzu daim etsin inşallahhhhhopuyorumnanaktan

:nazar:ayy ayy masallah hepiniz cok tatli cikmissiniz allah bozmasin ins öpüyorum canim:nazar:a.s.

sağolasın canım arkadaşım hele bi gel buralara senlede yapacaz aynen:)

maşallahhhh diyem canım bendeee çok datluusunuz canımcımmm allah dostlugunuzu daim etsin inşallahhhhhopuyorumnanaktan

teşekkürler melikecim

maşşallah size genç ve çıtır anneler yumurcaklara ve size koccaman nazar boncuğu :nazar::nazar:
dostluğunuz daim olsun
:1hug:

canım benim çok teşekkürler

rabbim bütün dileyenlere nasip etsin ...

çocuklarınızda sizde çok güzelsiniz maşallah size çok güzel görünüyosunuz dostluğunuzda sizin gibi güzel ve daim olsun inşallah rabbim banada böyle güzel kk dostluğu nasip etsin

canım arkadaşım setrinisa (ismini yazmak istemedim senden habersiz:)dün yakışıklı oğlu kadir esatla bana geldiler hemn ben hemde kağan bu durumdan çok keyif aldık herzaman kapım açık arkadaşım size çat kapı gelebilirsiniz. bu güzel dostluğumuz uzun süre sürecek ben inannıyorum buna..çok öpüyorum sizi ..:nazar:

canım arkadaşım setrinisa (ismini yazmak istemedim senden habersiz:)dün yakışıklı oğlu kadir esatla bana geldiler hemn ben hemde kağan bu durumdan çok keyif aldık herzaman kapım açık arkadaşım size çat kapı gelebilirsiniz. bu güzel dostluğumuz uzun süre sürecek ben inannıyorum buna..çok öpüyorum sizi ..:nazar:

aynen canım arkadaşım kesinlikle bende inanıyorum buna
hatta daha da çoğalacaz diğer arkadaşlarla:)

Back