benetton tribu efsanesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi poeme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

poeme

Ziyaretçi
arkadaşlar bu parfümü satışta gören var mı?Yıllar önce alıp kullanıyordum ama artık bulunmuyor.Nerden bulabilirim

Bende kullanıyorm yıllardır severek.Gitti gidiyordan almıştım geçen sene hala kullanıyorum.Sanırım orda bulabilirsin yine

üretimden kalktı bu parfüm baya zamandır yok, netten bulabilirsin bi kaç sitede var link vermek yasak oldugu için veremiyorum, gittigidiyoru tavsiye etmem çok sahte parfüm satıyorlar

sağolun arkadaşlar tam ismini vermek istemiyorum belki yasaktır diye straw......bery de var mıdırki bide oraya bakayım

Strwbry de yok cnm.Sahte olmadığına emin olabileceğin dürüst satıcılar mevcut gittigidiyorda.Zaten benetton tribunun sahtesine de rastlamadım hiç.Ortaokul yıllarından beri kullanan biri olarak sahtesini ayırt edebilirim emin ol.Ama tercih senin yine de.

o parfümü ne zaman sürsem yolumu çevirip soruyorlardı
hatta bir kaç kez erkeklerden de soran olmuştu yolda falan çok utanmıştım.kız arkadaşlarına almak için sormuşlar

koku çok değişik farklı hiç bir kategoriye girmiyor şekerli değil baharatlı değil biraz meyve ile çiçek karışımı gibi çok güzel arkadaşım bi bakma şansın olsa kesin beğenirsin bilindik kokular gibi değil

Şekerli gibi bir şey.Çok kalıcı bir kokudur.Yıllardır düşünmeden alıyorum.Diğer tüm parfümlerimi 1 kez alıp değiştiririm ama tribü asla değişmedi hayatımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…