Bebek İkinci El BENETO marka beşik arıyorum

http://www.beneto.com.tr/urun/24_bt-400-perla-besik

bu arada kullananlar tavsiye eder mi, kaç aya kadar kullanılır

merhaba,

0-36 ay demiş ama benim kızım 23 aylık, o kadar deli yatıyor ki bunda pek rahat edeceğini düşünmüyorum. Bu tip beşikler maalesef uzun süreli olmuyor. Uzun süreli kullanmak istiyorsanız park yatak veya büyüyebilen mobilya beşiklerden almanızı tavsiye ederim.

Ceren

merhaba,

0-36 ay demiş ama benim kızım 23 aylık, o kadar deli yatıyor ki bunda pek rahat edeceğini düşünmüyorum. Bu tip beşikler maalesef uzun süreli olmuyor. Uzun süreli kullanmak istiyorsanız park yatak veya büyüyebilen mobilya beşiklerden almanızı tavsiye ederim.

Ceren

yok aslında çok uzun vadeli bişey aramıyorum ama 4 ayı da geçsin yani en azından oturmaya başlayana kadar falan

istikbal prenses var bende ama çok derin,ilk etapta emzirmek için geceleri içinden almak falan zor olur diye portatif bişey istiyorum

valla bende canımdan bezip ki cok rahat kaldırıyor olmama rağmen, beraber yatmaya başladık, hala beraber yatıyoruz ve cok mutluyum kızım ile birlikte uyumaktan, park yatağı öyle boş boş duruyor :) artık odasını ayırdığımda direk tek kişilik yatak alıp olayı kapatağım inşallah :)

Eklentiler

• IMG_20140909_144050.jpg
    IMG_20140909_144050.jpg
    12,3 KB · Görüntüleme: 346
Back