Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
0-36 ay demiş ama benim kızım 23 aylık, o kadar deli yatıyor ki bunda pek rahat edeceğini düşünmüyorum. Bu tip beşikler maalesef uzun süreli olmuyor. Uzun süreli kullanmak istiyorsanız park yatak veya büyüyebilen mobilya beşiklerden almanızı tavsiye ederim.
0-36 ay demiş ama benim kızım 23 aylık, o kadar deli yatıyor ki bunda pek rahat edeceğini düşünmüyorum. Bu tip beşikler maalesef uzun süreli olmuyor. Uzun süreli kullanmak istiyorsanız park yatak veya büyüyebilen mobilya beşiklerden almanızı tavsiye ederim.
valla bende canımdan bezip ki cok rahat kaldırıyor olmama rağmen, beraber yatmaya başladık, hala beraber yatıyoruz ve cok mutluyum kızım ile birlikte uyumaktan, park yatağı öyle boş boş duruyor :) artık odasını ayırdığımda direk tek kişilik yatak alıp olayı kapatağım inşallah :)