- 16 Ocak 2023
- 926
- 685
- 33
- 25
- Konu Sahibi suskunkisi
Yurt dışında yaşıyorum eşimin işinden dolayı 6 aylığına farklı bir şehire taşındım. Bir otelde kalıyorum ama bu otel nasıl desem aylık kira ödeyip gibi kaldığınız bir otel ve oldukça ucuz. 3 aydır burdayım. Herkesle iste istemez tanıştım. Hinti,pakistanlı,afrikalı,arap,türk kısacası bir çok farklı ırktan insan var. Otele geldiğimden beri çocuğum hastalanıp duruyor ki asla hasta olmayan bir çocuktu. Sebebi de oteldeki diğer çocukların okula gidiyor olmaları. Neyse kızlar ben ne bileyim ki hangisinde ne hastalık var. Sürekli çocuğuma elleyip duruyorlar güzelce uyarıyorum bir daha yapıyorlar. Ne yaoayım çingene gibi bağırayım mı onu da bilmiyorum. Sakin uyardığım için devam ediyor sanırım bu durum. Bugün de hintli bir kız daha önce uyarmama rağmen elini çocuğumun ağzına değdirmesin mi?! Anlamış değilim yani ağzını sevecek ne buldun! Delirdim ya! Bağırdım yapma diye annesi de gördü ordan. Kızınca da vicdan azabı çekiyorum. Otelin yemekhanesinde yemek yediğimiz için mecbur iniyorum aşağı insanlara maruz kalıyorum. Hem bana bir çözüm önerin hem de aşılı çocuğum hıv veya başka bir şey kaparsa bir şey olur mu kesin korur mu aşı onu söyleyin. 2. Aşı zamanı geldi otizm korkusundan yaptırmayayım diyordum ama yaptırılmayacak gibi de değil