• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri benden söylemesi...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

daria_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
137
1
296
off ya gecen gün kestireyim dedim kafama yattı omuzlarımdan biraz aşağıda hafif katlı kestirecektim gittim kuaföre kızılayda anlattım nasıl istediğimi hiç beni dinlemedi kendi kafasına göre bayağı kısalttı ara makaslar atmış çok katlı oldu,şimdi hep düzleştirmem gerekiyor bir daha 3 4 yıl kuaföre gitmem ben.eve gidince hemen doğal yoldan saç uzatma formullerini deneyeceğim. sakın ha bi anlık hevesle gitmeyin kuaförlere ; çatlağın tekine denk gelirseniz allah korusun !! sonra benim gibi pişman olursunuz...kıymayın saçlarınıza

geçmiş olsun canım, ne kadar berbat bi duygu olduğunu bilirim,
birde saçların kolay şekle girmeyen kabaran tiplerdense eyvah,
her zaman düzleştirmeye çalışma şekillendirici köpükler işine yarayabilir,
birazda iyi tarafından bak üzülme, değişik bir tarz yarat kendine belki eskisinden daha çok yakışabilir:)
ayrıca beğenmediğini başkalarının yanında söyleme, onlarda senden cesaret alıp hiç yakışmamış diyebilir ve ozaman daha çok canın sıkılır:(

ah bu kuaförler yok mu :50:
saçların çok mu gürdü ondan mı ara makas attı acaba

Geçmiş olsun canım yaa üzüldüm :50: bu kuaförler hep böyle heleki bide bayansa saç kesimini yapan aman aman hiç yaklaşmayın derim!! Bayan saç kesiminden en iyi erkekler anlıyor bence :31:

Son düzenleyen: Moderatör:
Suçu hep kuaförlere atıyoruz ama çoğu zaman suçlu biziz. Kendimizi tamamiyle onlara teslim ediyoruz, onlar da bunu fırsat bilip kafasına göre kesiyorlar saçlarımızı. Ben kesimimi ve kahkülümü mahallemdeki kuaföre yaptırmıştım. Kadın kesmeden önce istediğim modeli detaylı bir şekilde ona anlatmamı gerekirse keserken ona müdahale etmemi istemişti ve ben o kuaförden memnun ayrılmıştım. Saçımın boyu istediğim hizadan milim kısa olmadı, kahküllerim tam istediğim gibi olmuştu. Tabi hepimiz her zaman bu kadar şanslı değiliz, bir çok kuaför müdahaleden hoşlanmaz, kafasına göre hareket eder o yüzden ne istediğinizi bilin, güzelce anlatın kuaföre ve kuaförün gözünü korkutun.

Kuaför kesmeden önce ne kadar kısaltacağını müşteriye göstermeli. Benim de başımdan işbilmez kuaför macerası geçmişti. Kat kestireceğim diye belimde olan saçımı omzuma getirmişti küfür etmek istediğim o şahıs. Sonra tabi kuaför fobisi (:

Şimdi neredeyse her makas darbesinde bakıyorum ne kadar kesiyor diye. Kendi kuaförünüzü bulun öncelikle. O zaman daha güvenle oturuyorsunuz o koltuğa..

Back