Benden de bir kaç birşey

Cok kilo verdin ne guzel ben niye aldim yaaa ufff
çok verdim gerçekten kısa sürede 57 kiloyla hamile kaldım 70 le doğum yaptım şuan 52 kiloyum bende inanamıyorum ama benim oğlanın da hakkını yememek lazım kendisi azcık hareketlidir de yerinde durmuyor maşallah :)) ona borçluyum zayıflığımı

Taç elvan 5'li avize bir parçasında ufak çatlak mevcut ama kullanıma engel değil dikkatli bakmadıkça gözükmüyor bile avizecilerde ve koçtaşta bulunabiliyor benim fırsatım olsa değiştiricemde fırsatım olmuyor çok cüzi bir fiyata satılıyor parçası 8,10 tl civarıdır sanırım fiyatını o yüzden uygun tutuyorum şuan piyasa fiyatı 230 tl ben 70'e vericem

Kaşe kaban 46 beden ama 42 ve 44 bedene de olur siyah renk temizdir fazla kullanılmadı zaten 35 tl
Kapriler 38, 40 ve 42 ye rahat olur belleri lastikli çünkü kot olan 1 yada 2 kez kullanıldı diğeri hiç giyilmedi tanesi 10 tl
siyah beyaz badi L beden tertemiz pek giyilmedi 5 tl
Kitapları da uygun fiyattan veririm isteyen olursa..

Kapriler ikiside 38, 40 hatta 42 bedene kadar rahat olur belleri lastikli çünkü kot olan yalnızca 1 yada 2 kez giyildi diğer kumaş olan hiç giyilmedi fırsatım olmadı.

Sagol canim ama bana dar gelirler..sana kolay gelsin..

35 numara hakiki deri ayakkabı sadece 2 kez nikaha giderken kısa süreli kullandım 70 tl ye almıştım 25 tl ye bırakıcam

koyu kahverengi kışlık tayt hiç giymedim sadece denedim çok rahat fakat düşük bel olduğu için kullanamadım m beden beli lastikli 5 tl

Lc waikiki den almıştım çok rahat bir kapri paçasında ip var istediğin boyutta ayarlayabiliyorsun çok sevdiğim ve doyamadığım pantolonlarım dan bir tanesi 42 beden

tiffany tomato erkek oduncu gömleği içi astarlı mont gibi acayip sıcak tutuyor eşime büyük geliyor M beden ama kalıbı büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…