benden daha çok hasta olan kocam ploffffff:-(

benim eşiminde hastalığı çok pis oluyor adam sanki aş eriyor ay musmutluluk şunu yapsanda yesek ne bileyim boğazımda acıyor ama yiyebilir miyim ki ben tamam derim koşup mutfağa yapıp getiririm.
canımın içi eşim sıcak su torbasını getir oy başım oy bilmem nerem vallahi ben hasta olduğumu unutuyorum :eek: aman eşim hasta olmasında ne olursa olsun.

hanımların tek ortak derdi bu olsa gerek benim eşimin farkı ben hasta olduğmda deli divane olur hakkını yiyemem ama o hasta olmasın diye dua ederim doktora gitmez gidene kadar kavga evde yatar yatar saatlerce onu ister bunu ister ayy grip olmaya görsün yandığımın işaretidir çok nazlı oluyorlar sanırım hepsi.

Simartmayin sunlari yaw, sallama cay yapsin icsin aaa aaa hasta kadindan hizmetmi beklenirmis :KK48:

ilginç o zaman sende hasta olduğunda eşine belirtme bari yoksa hasta halinle birde hizmet edersin

Ya çok hakkını da yemek istrmrm. Çay mı demlesen der demlerim sonra servisi o yaPar:-D ama her haliyle zor sonuçta. Resmen rol çalıoor;-)

İstemesemde bende böyleyim,gripli birinin lafı bile geçse grip oluyorum ama elimde değil psikolojik desem burnum akıyo öksürük hapşırık var bende mikrop aldım desem igne oluyorum ve yüz yüze görmesem bile hastalanıyorum o yüzden eşim kendini bırakıp benimle ilgilenmek zorunda kalıyo zor eminim ama yapıcak bir şey yok belki eşinizde benim gibidir etkilenip hastalanıyodur

İstemesemde bende böyleyim,gripli birinin lafı bile geçse grip oluyorum ama elimde değil psikolojik desem burnum akıyo öksürük hapşırık var bende mikrop aldım desem igne oluyorum ve yüz yüze görmesem bile hastalanıyorum o yüzden eşim kendini bırakıp benimle ilgilenmek zorunda kalıyo zor eminim ama yapıcak bir şey yok belki eşinizde benim gibidir etkilenip hastalanıyodur
o yeeee valla eşkimikini hep şımarıklık naz olarak adlandırdım ama var yani böylr bir grup sanırım. Eyvahlar olsun desene vahhhh bana

ayy benimki de öyle. hiçbi zaman düzelmez hep hastadır. bi de yatağa yatıp ölcem ben galibaa falan demeleri yok mu beni delirtiyo... :KK70:

X