- 13 Temmuz 2022
- 371
- 213
- 28
-
- Konu Sahibi cehennet06
Evet iyi hesap kitap yaparım.. ama benim demek istediğim mesela şu kurs var oraya gidebilirsin iş imkanı pozisyonu iyi vb gibi fikirlerBunlar biraz senin yeteneklerinle alakalı, mesela ben muhasebe yapamam kafam almaz ama belki sen çok iyi yaparsın
Benden öğretmen olmaz hiç sabrım yok ama sen belki çok anaç ve sabırlısındır
Bunlar evet ama asıl sorum kariyer ile alakalı düzgün bir isim olması için neler yapabilirimBence yabancı dil eğitimi alabilirsiniz, spora başlayabilirsiniz, kurslara yönelebilirsiniz..
Hem size iyi gelir hem de sosyal çevreniz olur. İyi arkadaşlıklar kurabilirsiniz.
Bi ara öyleydi hala çok kazanıyorlar mi acabaİlginiz varsa güzellikle ilgili alanlara yönelebilirsiniz. Protez tırnak, ipek kirpik, kaş tasarım, cilt bakım uzmanlıkları gibi.. İyi kazanıyorlar.
Üniversite terksen Aöf'den şu anda yeni bir bölüme kayıt olabilirsin. Sınava girmene de gerek yok üstelik.Eski konuları açmak istemiyorum özetle boşandım, aşağılandım, kişiliğin karakterin yok vs gibi sözlere maruz kaldım. Eski sevgililerime ve bana baktığında çok büyük bir hataymışım vs vs. Sonuç olarak 1 cocuk ( baba görüşmek istemiyor ) ve ben kaldık. Üniversite terlim geri oraya başlama şansım yok..
28,5yaşındayım. Sizce ne yapabilirim.. markette vs çalışmak istemiyorum ( şöyle süreçte çalışırım şuandada catering şirketinde çalışıyorum) ama ben kendimi geliştirmek iyi yerlere gelmek birseyler başarmak istiyorum sizce nerde nasıl ilerleyebilirim..
Bu süreçte de kilo vermek, kişisel gelisimime önem vermek, ruhumu ve bedenimi iyileştirmeyi hedefliyorum.
Sizce neler yapabilirim ? Ne işine atılabilirim? Hangi alanda ilerleyebilirim?
Evet nail art, makyaj eğitimleri, hatta saç tasarım ve tesettür gelin başı tasarım eğitimleri falan çok mantıklı bence. Kadınlara ve özellikle gelinlere hitap eden bi alanda uzmanlaşmak yaniBi ara öyleydi hala çok kazanıyorlar mi acaba
Dikiş üzerine yeteneğiniz varsa İstanbul da iseniz v..ko nun stilistlik eğitimine katılabilirsiniz. Aylık ücreti çok uygundu.Eski konuları açmak istemiyorum özetle boşandım, aşağılandım, kişiliğin karakterin yok vs gibi sözlere maruz kaldım. Eski sevgililerime ve bana baktığında çok büyük bir hataymışım vs vs. Sonuç olarak 1 cocuk ( baba görüşmek istemiyor ) ve ben kaldık. Üniversite terlim geri oraya başlama şansım yok..
28,5yaşındayım. Sizce ne yapabilirim.. markette vs çalışmak istemiyorum ( şöyle süreçte çalışırım şuandada catering şirketinde çalışıyorum) ama ben kendimi geliştirmek iyi yerlere gelmek birseyler başarmak istiyorum sizce nerde nasıl ilerleyebilirim..
Bu süreçte de kilo vermek, kişisel gelisimime önem vermek, ruhumu ve bedenimi iyileştirmeyi hedefliyorum.
Böyle kendi için birşeyler yapmaya hazır kadınları görünce çok mutlu oluyorum.Eski konuları açmak istemiyorum özetle boşandım, aşağılandım, kişiliğin karakterin yok vs gibi sözlere maruz kaldım. Eski sevgililerime ve bana baktığında çok büyük bir hataymışım vs vs. Sonuç olarak 1 cocuk ( baba görüşmek istemiyor ) ve ben kaldık. Üniversite terlim geri oraya başlama şansım yok..
Böyle kendi için birşeyler yapmaya hazır kadınları görünce çok mutlu oluyorum.Eski konuları açmak istemiyorum özetle boşandım, aşağılandım, kişiliğin karakterin yok vs gibi sözlere maruz kaldım. Eski sevgililerime ve bana baktığında çok büyük bir hataymışım vs vs. Sonuç olarak 1 cocuk ( baba görüşmek istemiyor ) ve ben kaldık. Üniversite terlim geri oraya başlama şansım yok..
Neye potansiyelin olduğunu bilmiyoruz ki.Eski konuları açmak istemiyorum özetle boşandım, aşağılandım, kişiliğin karakterin yok vs gibi sözlere maruz kaldım. Eski sevgililerime ve bana baktığında çok büyük bir hataymışım vs vs. Sonuç olarak 1 cocuk ( baba görüşmek istemiyor ) ve ben kaldık. Üniversite terlim geri oraya başlama şansım yok..
Evet ailemle kaliyorum annem bakıyor şuanda çalışıyorum zatenÇocuk kaç yaşında? Aile evinde mi kalacaksın çocukla annen mi bakacak?
Bende kilo verdim 125kg a çıkmıştım 62den.. şuan 105imNeye potansiyelin olduğunu bilmiyoruz ki.
Kişisel olarak da fiziğini kuvvetlendirmekten başlayabilirsin. 1 aydır şeker kullanmıyorum 7 kilo verdim. Eşimin tavrında ki değişimi o kadar net hissediyorum ki bakışında ki değişimi. Hatta dün arkadaşlarımla buluştum. Kimisi 20 yıllık kimisi 8-9 yıllık karışık bir grup. İlk defa dün öyle çok iltifat duydum ki herkes kesin yüzüne bi şey yaptırmışsın dedi. Tek yaptığım şekeri bırakmak ve gluteni nerdeyse tamamen kesmek.
Bunu önerebilirim sana yani.
Üniversite konusunu boş geçme bir dene bıraktığın bölüm neydi ?
Ya teşekkür ederimBöyle kendi için birşeyler yapmaya hazır kadınları görünce çok mutlu oluyorum.
Tavsiyelerden ziyade bu hayat için bir çabanın olması benı çok mutlu etti, sen zaten zor olanı basarıp toksık ilişkinden kurtulmus, hayatından fazlalıkları atmıs cocugunla birlikte hayatını guzelleştirmeye calısıyorsun, eminim ki olacaktır da.
Yolun açık olsun demeye geldim