canım aynı kaderi paylaşıyoruz benimde kistten dolayı sağ yumurtalığım alındı 2yıldır bebiş için uğraşıyoruz bakalım ne olacak benim doktorum tedaviyle olacağını söylüyor sabırrla bekliyorum haftaya adet olacağım ve tedaviye başlayacağız hayırlısı artık beklemekten başka çare yok üzme kendini çok insan tanıyorum tedavisiz bile hamile kaldılar tek yumurtalıkla sen sabırlı ol ve kendini üzme yeter allahım bigün bizimde yüzümüzü güldürecek bizde bebişlerimizi kucağımıza alacağız inş.
slm bende de yumurta gelişimi olmamıştı klomen kullanmıştım.ama c.tesi gittigimde doktor sadece bir yumurta 12 ml.dedi bu hafta siz birlikte olun..olmazsa önümzdeki aya igne tedavisi yaparız sonra aşılama dedi..sizce benim bu 12 ml yumurtam çokmu küçük bununla hiç sansım yokmudur?
slm bende de yumurta gelişimi olmamıştı klomen kullanmıştım.ama c.tesi gittigimde doktor sadece bir yumurta 12 ml.dedi bu hafta siz birlikte olun..olmazsa önümzdeki aya igne tedavisi yaparız sonra aşılama dedi..sizce benim bu 12 ml yumurtam çokmu küçük bununla hiç sansım yokmudur?
canım yumurtalığın kistten dolayı alınmış üzüldüm bendede kist var dr ameliyat dedi ama ameliyatı bebek istediğim için uygun görmedi ilaçla gidermeye çalışıyoruz
senin kist nasıldı neden ameliyata gerek duyuldu ilaçla giderilemedimi-
korktum ben şimdi yaa kist sağ tarafta benim yumurtada sağda oluşuyor solda tık yok nolacak yani
ameliyatla direk aldılarmı kisti ve yumurtalığı yoksa ameliyat sırasında istenmeyen bi durummu geliştisenağlama
canım yumurtalığın kistten dolayı alınmış üzüldüm bendede kist var dr ameliyat dedi ama ameliyatı bebek istediğim için uygun görmedi ilaçla gidermeye çalışıyoruz
senin kist nasıldı neden ameliyata gerek duyuldu ilaçla giderilemedimi-
korktum ben şimdi yaa kist sağ tarafta benim yumurtada sağda oluşuyor solda tık yok nolacak yani
ameliyatla direk aldılarmı kisti ve yumurtalığı yoksa ameliyat sırasında istenmeyen bi durummu geliştisenağlama
canım zaten 10.senemi doldurmak üzereyim tedavimi görüyorum evlenmeden öncede şimdide.. umutsuzluğa kapılma sende ne olur.. hayırlısıyla seninde olsun inş. hepimizin yani.. bu arada bir bilgi daha eklemek istiyorum evli olupta kisti olanların ilaç fayda vermiyorsa vajinadan girilerek ameliyatsız kisti alınabiliyormuş tabi tüp bebek merkezlerinde doktorum söylemişti.. keşke evli olsaydında kistler ameliyatsız bu şekilde alınsaydı dedi.. bugün iğnemin 7.günü yarın hastaneye gidiyorum bakalım ne kadar büyümüş benim güzel yumurtalarımkaydirigubbakcemile3 incirin etkisini çok merak ediyorum yarın belli olacak.. dua edin arkadaşlarım benim için..:Saruboceq:bende dış gebelik sonucu tek yumurtalığım alındı ,ikinci bebek bendede olmadı dış gebelikten sonra o günden bu yana 7 sene geçti bence tedavi gör ben görmedim vede kalmadı ben artık geç kaldım 20 yaşını bitirdi oğlum .size kolay gelsin .
canımmm benim yaaa:1hug: RABBİM dualarını kabul buyursun.. evet canım iğne kullanıyorum. göbekten vuruyorum hergün.. inş. emeklerimiz emeklerim boşa çıkmaz.. kaydirigubbakcemile5hallisna canım duacınım herzaman rabbim sana ikizlerini nasip edecek inşallah
sen iğnemi kullanıyosun dozu 112.5 yapmışsın ben onu anlamadım
ilk yaptırdığın çatlatma iğnesi pregnyl olabilirmi ben ondan kullanmıştım 2 taneye 22 ytl verdim
aralarındaki fark sadece fiyatıdır heralde çünkü ikiside çatlatma iğnesi değilmi
yarın için sana bol şans diliyorum arkadaşım herşey gönlünce olsun by byyy:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?