Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benden başka tek yumurtalığı olupta hamile kalmaya uğraşan varmı?bebiş istiyorum:(
- Konu Sahibi hallisna
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 45
canım benim ,abimin eşininde doğuştan tek yumurtalığı yok tedaviyle 1 kızı oldu 13 yaşında şimdi ikinci için uğraşıyor ama olmuyor.olmamasının sebebi tek yumurtalıklı olması değil ama yanlış anlama başka başka sebepler var
tedavini ol sen moralini yüksek tut endişeye kapılmanada gerek yok.benimde sol yumurtalık hiç yumurta üretmiyor sadece sağdan oluşuyor dr hamile kalabileceğimi söyledi
önemli olan yumurtalığın çalışması ve yumurta oluşumu değilmia.s
tedavini ol sen moralini yüksek tut endişeye kapılmanada gerek yok.benimde sol yumurtalık hiç yumurta üretmiyor sadece sağdan oluşuyor dr hamile kalabileceğimi söyledi
önemli olan yumurtalığın çalışması ve yumurta oluşumu değilmia.s
- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 45
kiloyu erteliyorum hamile kalayım doğum sonrası aç kalsam veririm diyorum ama her ay her ay yeni kilolarım olunca ve gebelik sürem uzayınca daha bir kocaman oluyorum.. ama doğru tek derdim bu olsun .. ama bebişim olsun dimi.... ben doktora gitmekten bıktım 10senedir.. herşey bebiş için..
- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 45
kiloyu erteliyorum hamile kalayım doğum sonrası aç kalsam veririm diyorum ama her ay her ay yeni kilolarım olunca ve gebelik sürem uzayınca daha bir kocaman oluyorum.. ama doğru tek derdim bu olsun .. ama bebişim olsun dimi.... ben doktora gitmekten bıktım 10senedir.. herşey bebiş için..
bak ben ilk tedavimde baya kilo almıştım bunda 1-2 anca aldım
halamın kızına dr glifor vermiş hormon haplarından dolayı kilo almaman için veriyorum demiş
benim dr bana verdi aynı ilacı
antidiyabetik bi ilaç metmorfin içerikli ama bana verme sebebi yumurtalarımın gelişmesi içindi.senin dr sor uygun görürse versin en azından bundan sonra kilo almazsın
hemde yumurtalar gelişiyo canım bu ilaçla glifor veya glukophene ikiside aynı
- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 45
merhaba benimde tek yumurtalığım var ama benim ki doğuştan benimde hala bebişim olmadı inşallah olur
inşallah canım umut listesine senide ekleriz hayırlı haberlerini duyarız burdan bizimle paylaş a.s
amin.... ALLAH tüm isteyenlere versin inş.. ne garip dimi geçenlerde mahallenin karakolunun önüne yeni doğmuş kız bebeği bırakmışlar.. kötükedihüso biz bunca uğraşırken onun için..
önceki gittiğim doktorum direk tedavi uyguladı klomen sonrası pregon ve aşılama.. olmadı tabi.. içime sinmedi değiştirdim doktorumu rahim filmi çekerek başladı işe.. bu defayine iğne tedavisi ki bakalım doktorun vereceği hangisi olacak.. sonrasında aşılama.. ben buna ilaveten ibraim saraçoğlunun incir kürüne başladım.. hihoyyyt
bakalım sonuç ne olacak sanırım kurban bayramına kadar bu işlemlerim bitmiş ve sonuç bekler halde olurum.. RABBİM hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.. ve hiçkimseyi evladıyla sınamasın.. :Saruboceq:
önceki gittiğim doktorum direk tedavi uyguladı klomen sonrası pregon ve aşılama.. olmadı tabi.. içime sinmedi değiştirdim doktorumu rahim filmi çekerek başladı işe.. bu defayine iğne tedavisi ki bakalım doktorun vereceği hangisi olacak.. sonrasında aşılama.. ben buna ilaveten ibraim saraçoğlunun incir kürüne başladım.. hihoyyyt
bakalım sonuç ne olacak sanırım kurban bayramına kadar bu işlemlerim bitmiş ve sonuç bekler halde olurum.. RABBİM hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.. ve hiçkimseyi evladıyla sınamasın.. :Saruboceq:
- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
inş... ne olur dualarınızı eksik etmeyin.. gerçekten zihnen çok yoruldum.. 3defa laporoskopi ardından yumurtalığımın gitmesi.. kayınvalidemler tedavi olduğumu bilmiyor,eşim saolsun sabırla benimle hastanelerde.. sene sonuna kadar çocuğu erteledik diyoruz.sene sonuda yaklaşıyor benim acilen çocuk çıkarmam lazımşutarafagitti aşılamaya kadar geçen sürecimde yalnız olmak istemiyorum... en azından burada sizlerle paylaşmak bi nebze rahatlatıyor beni..
canım aynı kaderi paylaşıyoruz benimde kistten dolayı sağ yumurtalığım alındı 2yıldır bebiş için uğraşıyoruz bakalım ne olacak benim doktorum tedaviyle olacağını söylüyor sabırrla bekliyorum haftaya adet olacağım ve tedaviye başlayacağız hayırlısı artık beklemekten başka çare yok üzme kendini çok insan tanıyorum tedavisiz bile hamile kaldılar tek yumurtalıkla sen sabırlı ol ve kendini üzme yeter allahım bigün bizimde yüzümüzü güldürecek bizde bebişlerimizi kucağımıza alacağız inş.
slm bende de yumurta gelişimi olmamıştı klomen kullanmıştım.ama c.tesi gittigimde doktor sadece bir yumurta 12 ml.dedi bu hafta siz birlikte olun..olmazsa önümzdeki aya igne tedavisi yaparız sonra aşılama dedi..sizce benim bu 12 ml yumurtam çokmu küçük bununla hiç sansım yokmudur?
slm bende de yumurta gelişimi olmamıştı klomen kullanmıştım.ama c.tesi gittigimde doktor sadece bir yumurta 12 ml.dedi bu hafta siz birlikte olun..olmazsa önümzdeki aya igne tedavisi yaparız sonra aşılama dedi..sizce benim bu 12 ml yumurtam çokmu küçük bununla hiç sansım yokmudur?
canım bu konuda hiç bilgim yok seni yanlış yönlendirmek ve korkutmak istemem bilgisi olan arkadaşlar söyleyeceklerdir inş en kısa zamanda bebişine kavuşursun canım ve tüm isteyenler