- Konu Sahibi musmutlu25
-
karanfil ve zencefil aldım sürekli ağzımda şeker gibi emiyordumkızzlarr merhaba..hamileliğimin ikinci ayını doldurdum ama bu bulantıların geçeceği yokk üç haftada 5 kilo verdim üstelik birde çalışıyorum var mı sağlam önerisi olan canlar?bulantıdan mahvoldum bittimm
kızzlarr merhaba..hamileliğimin ikinci ayını doldurdum ama bu bulantıların geçeceği yokk üç haftada 5 kilo verdim üstelik birde çalışıyorum var mı sağlam önerisi olan canlar?bulantıdan mahvoldum bittimm
kızzlarr merhaba..hamileliğimin ikinci ayını doldurdum ama bu bulantıların geçeceği yokk üç haftada 5 kilo verdim üstelik birde çalışıyorum var mı sağlam önerisi olan canlar?bulantıdan mahvoldum bittimm
Merhaba canım seni çok iyi anlayabiliyorum şuan 19+6 haftalık hamişim daha iki hafta öncesine kadar bulantilar beni herşeyden tiksinmeme sebep oldu. Ama çok şükür şuan rahat yiyebilir içebilirim biraz geç geçti malesefkızzlarr merhaba..hamileliğimin ikinci ayını doldurdum ama bu bulantıların geçeceği yokk üç haftada 5 kilo verdim üstelik birde çalışıyorum var mı sağlam önerisi olan canlar?bulantıdan mahvoldum bittimm
Sabah yataktan kalkmadan leblebi ye. Kızarmış ekmek peynir ye biraz yine yatakta. Yavaş kalk. Birden değil. Aç bırakma kendini hiç. Yanında tuzlu çubuk kraker bulundur. Tamamen geçmez belki ama azalır.kızzlarr merhaba..hamileliğimin ikinci ayını doldurdum ama bu bulantıların geçeceği yokk üç haftada 5 kilo verdim üstelik birde çalışıyorum var mı sağlam önerisi olan canlar?bulantıdan mahvoldum bittimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?