benden başka bulantı çeken de var mı ki acabaaa?

musmutlu25

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
25
2
8
İstanbul
kızzlarr merhaba..hamileliğimin ikinci ayını doldurdum ama bu bulantıların geçeceği yokk üç haftada 5 kilo verdim üstelik birde çalışıyorum var mı sağlam önerisi olan canlar?bulantıdan mahvoldum bittimm

karanfil ve zencefil aldım sürekli ağzımda şeker gibi emiyordum

bulantının çözümünü ne dedilerse yaptım ama bulamadım.5 ay sürdü benide bitirmişti su içsem kusuyordum :/ Allah yardımcın olsun arkadaşım..

çaresi yok malesef canım 3 ayımı doldurdum ama ara ara kusuyorum. ama ilk 3 ay çok şiddetli sonradan yavaş yavaş azalıyo. kilo veriyom diye de üzülme nasılsa kat kat alacaksın bende verdim ama hemen aldım :)

ahh o çatlaklar :/ benim bacaklarımda bile oldu.ilk aylar kilo verdim sonra kusmalar bitince hızlı kilo almaya başladım çatlaklar bir anda fırladı.hamileliğimin başından itibaren hergün lierac çatlak kremi kullanıyorum , hergün duşa giriyorum nemli kalsın vücudum diye ama yinede engel olamadım.çok yok ama az bile olsa çıldırtıyor insanı.önleyebilirmisin bilmiyorum ama düzenli krem kullanırsan, vücudunu nemli tutarsan azaltabilirsin diye düşünüyorum.

ben de çok mide bulantısı yaşıyorum özellikle bişey yedikten veya içtikten sonra.buna da şükür..inşallah bu günler de geçecek.

bnm3, ayda başladı kusmalarım bulantılarım doğurana kadar devam etti çok iyi anlıyorum ama elden bişey gelmiyor pekte bir çözümü yok aslında canım

Merhaba canım seni çok iyi anlayabiliyorum şuan 19+6 haftalık hamişim daha iki hafta öncesine kadar bulantilar beni herşeyden tiksinmeme sebep oldu. Ama çok şükür şuan rahat yiyebilir içebilirim biraz geç geçti malesef

benimde bulantılarım 6 haftalikken başlamıştı ve inanilmaz zor gecti, ben sürekli yatıyordum. şimdi 10 cu haftamdayim ve 1 haftadır azalmaya başladi bulantılarım çok şükür artık evin işinide yapabiliyorum yemekte yapabiliyorum son 2 gündür. Umarim 3 aylık tan sonra hiçbişeyim kalmaz.. sizlerede Rabbim kolaylik versin dayanma gücü sabir versin insallah bi an önce geçer. :)

Sabah yataktan kalkmadan leblebi ye. Kızarmış ekmek peynir ye biraz yine yatakta. Yavaş kalk. Birden değil. Aç bırakma kendini hiç. Yanında tuzlu çubuk kraker bulundur. Tamamen geçmez belki ama azalır.

Belki biliyorsundur bunları ama yapacak çok fazla bir şey yok zaten. Çok kötüyse ilaç verir doktor ya da serum verirler kaybedilen sıvıyı yerine koymak için. Verdiğin 5 kg çok. Doktorunla görüş mutlaka konuyu.

Benim çözümüm doktorum oldu. Primabella diye bir ürün önerdi ve beni ayağa kaldırdı. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Mutlaka eczane yada firma ile irtibata geçin. Önce denemesini yaptırıyorlar zaten ve rahatlamaya başlıyorsunuz. Sonra bileğinizden çıkartmak istemeyeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…