• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden anne olurmu?

meltemgalli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
218
0
96
Çanakkale
ARKADAŞLAR BNE ÇOK KORKUYORUM BEBEKTEN YAHHH ..... aslında severim ama ellemeye tutmaya kaldırmaya korkuyorum cesaret edemiyorum hamile kalmaya eyer çocuğada kendime baktığım gibi deli dolu bakarsam ......... düşünemiyorum bileee ne yapsam da bu korkumu yensem yoksaaa doğup elime alana kadar yenememmi benim gibi bencil bi insan nasıl bi bebeğe bakabilirr kafamçokkarıştı:dilcikar:

hiç merak etme! anne olunca ruhun, huyun yenileniyo ...bakış açın değişiyo...öyle bir tutarsın ki,bir daha bırakmamak üzere...

bencede merak etme korkunu anliyabiliyorum ama anne olunca hersey degisiyor rougenin dedigi gibi bakis acin degisiyor
simdiden bu kadar düsündügüne göre cok iyi bir anne olacaksin cnm inaniyorum :)) korkunu yenersin cnm anne olmak bambaska bi duygu ...

bebeğin olmadan böyle şeyleri düşünmen normal.olunca tutmayı boşver bazen insanın içine tekrar koyuveresi geliyo.öyle bi sevgi ki tarifi yok

olur tabi niye olmasın?böyle bir korku duyuyorsan daha iyi bir anne olursun hemde.bebeğini incitmekten korktuğun için hep dikkat edeceksindir.

Neden olmasin arkadaşim.?? Ben de bekarken senin gibi düşünüyordum herhalde ben bir gün evlensem çocuk istese eşim _ben istemiyordum_bakimsiz kalir o çocuk kendime bakmaktan ona vakit ayiramam diyordum. Ama annelik çok farkli bir duyguymuş. Ardayi kucağima aldiğim ilk andan itibaren hayatimin merkezine o oturdu. öncelikler hep onda. Herşeyi ona göre planliyorum. Bu benim kendime,eşime iş hayatima herhangi bir engel teşkil etmiyor. Herşeyi düzene soktuğunda hayatin tikir tikir işliyor. Sadece hayattaki önceliklerin değişiyor o kadar. Umarim en kisa zamanda bu müthiş duyguyu sen de tadarsin canim. Korkma korkulacak birşey dğeil annelik çok büyük bir sevinç kaynaği aksine.

kızım doğduğunda ilk hafta ayaklarını kırarım diye altına bakamamıştım annem sağolsun sonra alıştık onlarda öyle kalmıyor tabi çabucak büyüyor.alışırsın derim al bi tane hemen...

Back