Benden 3 yaş büyük elti adayıma abla demek istemiyorum

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.366
Puanlar
133
Yaa kendisi 6 yıllık evli 3 yaş büyük sana nasıl hitap edeyim diye sordum benim için farketmez ama eşim abla yenge denilmesini ister dedi iyi hoş demeye çalısıyorum da samimetsiz bir insan ya sonradan görmenin teki ısınamadım abla degil de arkadas olarak yaklassaydı olabilirdi ama demek istemiyorum bastan dedikte nolcak simdi .bende neden sorduysam hata benim farkındayım

Esiniz sevgiliniz nisanliniz ne diyorsa sizde o sekilde diyip gecin.
Bizim bu tarafta yenge denir ve ben hic hoslanmam. allaha şükür ki nisanlim da abilerinin eslerine abla diyor bende öyle diyorum. 4-5 yas var aramizda. normalde o yasta arkadaslarim var ve pek abla demem ama aile ortami daha farkli

bence çok sorun olcak bişey değil. her abla dediğin insanı sevior musun

Yenge de canım. Bende yeni nişanlandım bir eltim var ve nişanlım abla diyor ben yenge diyorum. Abla demem abla samimiyete giriyor. Ve sen ne demek istiyorsan onu de. Karşıdakine sorulmaz. Nişanlım abla diyor ama ablalıkla alakası yok:) ve görümceye abla eltiye yenge denir. Benimkide benden 3 yaş büyük.

ısınamadıysan çıkar sorunlar yakında:) abla dediysen abla diyemiyorum alışamıyorum dersin. Yenge de. Yenge mesafedir resmi bir kelimedir.

Back