kızlar saçlarımı bakır kızılına boyatma sevdasıyla rengini açtırdım ilk hatayı orda yaptım. açtırdığım için zaten aşırı derecede yıprandı. üstüne bi de kızıl aktı sapsarı kaldı dipler de gelince gittim bidaha açtılar saçımı kızıl yaptılar kızılla kafayı bozdum çünkü. yine bi kere daha açtırdım daha da mahvoldu. böyle açtıra açtıra 3 4 kere falan kızıl boyattım. boyatıyorum 2 hafta geçmiyo sarı oluyo sürekli durum böyle. açtırmasam dalmaçyalı gibi gezmek zorunda kalıcaktım çünkü akınca yarısı sarı olcak dipler siyah kalcak falan. bi kere de gittim kahve boyattım o da sarıya döndü üstüne bidaha açtırdım kızıl yaptırdım. yaani uzun lafın kısası şuan farkettim ki mahvetmişim saçlarımı. belki size şaka gelir ama inanın ki saçımın dolaşığı açılmıyo. banyoda falan avuç avuç saç kremi döküp açıyorum dolaşıkları sonra saçım da avuç avuç dökülüyo. tamam dökülsün bişey değil de mesela saçımın sağ tarafını tarıyorum solu tararken bi bakıyorum sağ dolaşmış. durmadan dolaşık yani. bi de sünüyo lastik gibi. bi de kıvırcık saçlıyım ve incecik telli. hiç abartısız mahvoldu çalı süpürgesinden farkı kalmadı saçlarımın. şuan yine sarıya dönmüş kızıl var kafamda. anneme kalsa kestir diyo ama kısa saçtan nefret ediyorum hem kestirsem bile böyle yarısı sarı yarısı siyah nasıl insan içine çıkarım.. derdimi tam anlatabilmişimdir umarım, bi çözüm yolu bilen beri gelsin gözünü seviym ya