saçın yanmış.net. geçmiş olsun. saçını biraz kestir. 2 günde bir badem yağı-susam yağı-zeytin yağı-(artık ne saç bakımı adına ne kadar doğal yağ varsa) onları karıştırıp saçına yedir güzelce. beklesin 2-3 saat sonra kremli şampuanla yıka. ayrıca krem kullan. banyodan sonra durulanmayan saç kremlerinden kullanmadan saçını sakın tarama. haftada bir mayonez maskesi yap saçına. uzun bir süre kimyasal boyalardan hele ki açıcılardan tamamen uzak dur.
açıcı dediğin kezzap gibi bir şey. saçını bir daha açtırırsan kel kalıp peruk araştırmak zorunda kalırsın. geçmişte başıma geldiği için net konuşabiliyorum.
dedikleriniz çok mantıklı. tabiki kestirmem lazım az da olsa mecbur yapcak bişey yok ancak, şuan saçlarımın dibi iyice gelmiş durumda boyatmazsam iki ren oluyo ve sarı-siyah oluyo bu saçla insan içine çıkamamki boyatmazsamda.. kuaför anlamazmı acaba boyarken saçın kopar kel kalırsın falan diye söylemez mi ve öyle olucak olursa da boyatmadan nasıl çıkarım sokağa bu kuş yuvası gibi kafayla
Herkese Merhaba
Buldugum sampuani sizinle paylasmak istedim cunku sacimi eski sagligina kavusturabilmek icin cok uzun suredir ugrasiyorum. hem maddi hem manevi anlamda gercekten yoruldum. Yillar once acici ve boylarin temas etmesiyle birlikte yipranan, azalan sacimi duzeltmek icin denemedigim yol kalmadi ve nihayet gercekten cozum ureten o sampuani buldum:Mane`n Tail... Herkes at sampuani olarak biliyor ama ilgili firmanin insanlar icin urettigi bir sampuan bu...saglik acisindan hicbir tehlike teskil etmiyor.. Aylardir yurt disina giden arkadaslarimdan rica edip getirtiyorum. ve artik turkiyede de sahibinden.com ve gittigidiyor da satiliyor...
Bayanlar saciniz uzasin, yapilansin,gurlessin ve en onemlisi kendi nem dengesini bulup saglikli bir hale gelsin istiyorsaniz mutlaka deneyin!!! Mutlaka!!!
başka neler önerebilirsin*???Bende sarışınken aynı sorunları yaşıyordum bir hafta içerisinde saç kremim bitmiş oluyordu ki diplere bile sürmem gerekiyordu bu nedenle felaket bir saç dökülmesi yaşadım. En az iki yılımı aldı o saçı düzeltmek. Tavsiyelerim şunlar:
* Saçını azar azar da olsa mutlaka kestir oryalli kısımların gitmesi için. Çünkü koyu renge boyasan bile o renk akıcak saçından.
* Güzel bir kahveye boyat saçını ne çok koyu ne çok açık olsun ki zaten zamanla açılıcak. Kendinden ışıltılı bir saçın olur.
* Her banyodan 1 saat önce saçının diplerine zeytinyağı sür uçlarına da aynı şekilde. Ama vıcık vıcık değil eline sürdüğün zeytinyağını dağıt saçına yani elinle tarar gibi.
* Saçının bu denli zor açılmasının nedeni kuruması o yüzden şampuan ve AZ kremden sonra mutlaka serum sür ve tarakla açmaya çalışma daha çok kırarsın ellerinle aç.
* Bir süre saç düzleştiricisi ve maşaya taraklara düşman ol. Daha pratik ve doğal şekiller ver saçına hafif ıslakken örüp yat mesela. Zaten yazın dümdüz saç veya yapılı saç çok abartı oluyor.
* Çörek otu yağını önerebilirim. Gerçekten saç çıkarıyor. Sadece 2-3 kere ve düzensiz yapmış olmama rağmen alnımdan saç çıktı. Bu durumdan memnun değilim elbette ama bu demek oluyor ki alnımdan uzakta bir noktadan sürsem inanılmaz saçım çıkıcak.
İşin zor canım kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?