• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bendee hamile olmak istiyoruummm:((

bende hamıle kalmak karnım şiş olsun ıstıyorum ama bole sölenmesı kadar kolay deqıl gercekten cok yorucu strestlı ınsan bı sureden sonra pes edıyo sanırım ben artık pes ettım kafama takmıcam takıyorumda ne oluyo yıne olmuyo hamıs kalamıyorum kendı halıne bırakıcam artık yuce rabbımın bı bıldıqı vardır dıyorum bende bu ay 40 qun adet olmadım 41 qun adet oldum :43::43::43::43::43:yıne hüzün yasadım artık kafama takmıcam yok ayaklarımı kaldır yok kalkma yat 1 saat yapmıcam hıc bısey zaten olmuyo en azından calısmıyorum da olmuyo derım kendı kendıme bole her ay bı calısma ıcınde sonuc negatıf :43::43:
kusura bakma yaa cok dolmusum içimi döktüm :50: umarım sende hamıssındır ıns

Şayet Ankara' da isen sana bir dr tavsiye edebilirim. Bence mucize kişi. Doç. Dr. İbrahim Esinler. Hem psikolog hem dr bence. Ve hamile kadınların ya da hamile kalacakların psikolojisinin de iyi olması şart

cankuş yine aynı topikte devamız hepimiz yumurtlayana kadar söz verdik dağilmak yok ugra sende gel arasıra:9::9:
canım hemen pkoya yorma ama kistin habercisi olabilir dikkatli ol sen gittinmi doktora sen ultrosonda gözükür herşey:53:çoğu zaman hormondan strestende olabılır gecıkme .tahlılerını fılan bı yaptır bakalım

doktora qıttıqımde adetıme daha vardı ustten baktı ama bıseydemedı olsa derdı heralde gozukurdu dımı canım :53:

Şayet Ankara' da isen sana bir dr tavsiye edebilirim. Bence mucize kişi. Doç. Dr. İbrahim Esinler. Hem psikolog hem dr bence. Ve hamile kadınların ya da hamile kalacakların psikolojisinin de iyi olması şart

tsk ederım canımmm ama ıst oturuyorumm yınede cok saol yaa :17::54:

Back