• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende zayıflamak istiyorum :(

qizz

Gizem*
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
1.832
0
116
İstanbul
Merhaba arkadaşlar :80:
Maalesef bende kilolarıyla başı dertte olanlardanım :59:
Buradaki diyet gruplarını denedim,diyetisyene gittim yine olmadı. Kilo verişim şuanda durdu ve bu durum canımı fena halde sıkıyor. :25:
Ağustosta erkek arkadaşım askerden gelecek ve ben suanda 67 kıloyum o gelene kadar 60a düşmem lazım . O da diyor ben gelene kadar zayıfla diye iyice baskı altında hissediyorum kendimi :14:

Eğer benim gibi 5-6 kilo fazlası olup zayıflamak isteyenler varsa bana destek olsunlar lüftenn
belki bu sefer onların sayesınde farklı olur da zayıflarım :26:

Hergun burada yediklerimi paylaşıcam sizlerle :81:
desteklerinizi ve bana katılmak isteyen arkadaşları dört gözle bekliyorum :52:

Bugün akşam yemeğinde 3 tane tavukgöğüsü yedim yağsız yanında da 2 kaşık yoğurt :56:

Son düzenleme:
benim de 4-5 kilo fazlam var ve bir ay sonra nişanım var ben asla diet yapamam normal yiyeceklerimden daha az yiyerek şimdiden 2 kilo verdim şuan 60.5 kiloyum ve boyum 1.63cm
bende bugün yediklerimi yazayım bir kase kısır bir dilim börek bir dilim kek 2 bardak çay :))
misafirlikte olduğum için bunları yedim akşam yemeği yemicem sabah kahvaltı da yapmamıştım acıkırsam bikaç tane leblebi yerim (bi arkadaş leblebi yiyeek zayıflamıştı ondan öğrendim)
benim su içme sorunum var günde yarım litre zorrrrlaaa içiyorum daha fazlası olmuyo yıllardır aynı kilodayım ve ne kadar rejim yaptıysam veremedim ama bu sefer kararlıyım nişanda tombul gelin olmak istemiyorum:50:

tabikide destek oluruz.
ama hep başaramadığından söz etmişsin.
bu sefer başaracağını düşün.nerde hata yaptın ona bak.sakın kendini aç bırakma belki o yüzden bozuyorsundur.
ben diyet yapmıyorum gerçi diyet lafınıda sevmiyorum.
bende yazayım bugün yediklerimi
akşam yemeğinde mercimek çorbası 1 kase sütlaç yarım tabak pilav:10:

cnm benimde 4 kilo fazlaligim var ben aksam 6 dan sonra yemeyerek 2 kilo verdim insaallah böyle devam ederim güzel fikir birlikte kilo verelim birbirimizi motive ederiz

benim de 4-5 kilo fazlam var ve bir ay sonra nişanım var ben asla diet yapamam normal yiyeceklerimden daha az yiyerek şimdiden 2 kilo verdim şuan 60.5 kiloyum ve boyum 1.63cm
bende bugün yediklerimi yazayım bir kase kısır bir dilim börek bir dilim kek 2 bardak çay :))
misafirlikte olduğum için bunları yedim akşam yemeği yemicem sabah kahvaltı da yapmamıştım acıkırsam bikaç tane leblebi yerim (bi arkadaş leblebi yiyeek zayıflamıştı ondan öğrendim)
benim su içme sorunum var günde yarım litre zorrrrlaaa içiyorum daha fazlası olmuyo yıllardır aynı kilodayım ve ne kadar rejim yaptıysam veremedim ama bu sefer kararlıyım nişanda tombul gelin olmak istemiyorum:50:

cnm benimde temmuzda dügünüm ve kilo vermeyliyim 1.62 boyum kilom 56 hedefim 52 olmak insaallah basaririz

eğer kabul ederseniz ben de size katılmak istiyorum ama benim yolum çok daha uzun vermem gereken 12 kilo var ama öncelik olarak 7 kiloyu vermek istiyorum
lütfen birbirimize destek olalım..

onun düğüm stresi var ya ben napıyım ki stresim bile yok :9:
tamam kızlar o zaman zayıflamak ısteyenlerle başlayalım birbirimize destek olarak basarabılceğimize inanıyorum ben :65:

ben 3-4 yıl önce 72 kiloydum dıyetısyenle 54e düştüm ama sonra yumurtalıklarımda kist çıktı ve dogum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım. sonrada bu kıloya geldım daha da vermedım :50:

bende esim askerdeyken annemlerde kalmıstım 5 ay. o arada baya kılo aldım. zaten doğum yaptığım için fazlalıklarım vardı üzerine 5 kılo daha eklenince 75 kılo oldum. bende senin gibi esim eskerden gelmeden kılolarımı vermek istiyordum. çok kısmadım yememğimden sadece sabahları 3 su bardağı kadar ılık su içiyordum, tabı tıkıyordu beni çok fazla yiyemiyordum. acıktıkça aynısını tekrarladım. aksam 7 den sonra bır sey yemedim. ve 3 ayda 7 kılo verdim. 68 e düstüm. bunların üzerinden 3 yıl geçti ve ben 66 kıloyum suan. hala 5-6 kılo fazlalığım var ama o zaman verdiğim kılolarıda geri almadım. sanada tavsiyem su içimini arttırarak zayıflamayı dene.

Son düzenleme:
bende esim askerdeyken annemlerde kalmıstım 5 ay. o arada baya kılo aldım. zaten doğum yaptığım için fazlalıklarım vardı üzerine 5 kılo daha eklenince 75 kılo oldum. bende senin gibi esim eskerden gelmeden kılolarımı vermek istiyordum. çok kısmadım yememğimden sadece sabahları 3 su bardağı kadar ılık su içiyordum, tabı tıkıyordu beni çok fazla yiyemiyordum. acıktıkça aynısını tekrarladım. aksam 7 den sonra bır sey yemedim. ve 3 ayda 7 kılo verdim. 68 e düstüm. bunların üzerinden 3 yıl geçti ve ben 66 kıloyum suan. hala 5-6 kılo fazlalığım var ama o zaman verdiğim kılolarıda geri almadım. sanada tavsiyem su içimini arttırarak zayıflamayı dene.

ben hiç su içmiyorumm :50: günde 1 bardak bile değill :50:
sirkeli su içenlerde var sabah ve akşam acaba işe yarar mı ki :44:

eğer kabul ederseniz ben de size katılmak istiyorum ama benim yolum çok daha uzun vermem gereken 12 kilo var ama öncelik olarak 7 kiloyu vermek istiyorum
lütfen birbirimize destek olalım..

tamam o zaman birlikte fazlaliklardan kurtulacagiz insaallah

ben hiç su içmiyorumm :50: günde 1 bardak bile değill :50:
sirkeli su içenlerde var sabah ve akşam acaba işe yarar mı ki :44:

sirkeden nefret ederim zayıflatacağını bılsem bıle içemem valla.. eğer su içmiyorsan sende su içmlek çok ise yarayabılır bence dene bak. basta bıraz zorlanırsın ama diğer diyetlere gore daha kolay bence miden suyla doluyor yemek yiyemiyorsun :D

inş yaa yarın büyük günn kesın olarak başlıyorum dıyetee :66:

bu arada benımle kesın olarak devam etmek isteyenler ve hergun paylaşım yapabılcekler bana özel mesaj atsınlar ki ona göre tartı günü belirleyelim birliktee :64:

kizlar ben cikiyorum yarin görüsürüz insaallah yediklerimize dikkat ediyoruz unutmayin

Back
X