Bende zayif olmak istiyorum artikk..

Hayatımda bir insanın kendine edebileceği en kötü işkence yöntemi ile zayıflayanlar duydum.
Ayna karşısında çıplak bedenle yemek yemek...

Bunu yaparken birkaç kaşıktan sonrasını istemsiz alamıyormuşsunuz ve yemek gördükçe bedeniniz zihninize kazınıyormuş.
Bana göre işkence ama işe yarıyor deniyor.
Aynı şekilde çay kaşığı ve tatlı tabağı porsiyonu da deneyin.

Hayatımda bir insanın kendine edebileceği en kötü işkence yöntemi ile zayıflayanlar duydum.
Ayna karşısında çıplak bedenle yemek yemek...

Bunu yaparken birkaç kaşıktan sonrasını istemsiz alamıyormuşsunuz ve yemek gördükçe bedeniniz zihninize kazınıyormuş.
Bana göre işkence ama işe yarıyor deniyor.
Aynı şekilde çay kaşığı ve tatlı tabağı porsiyonu da deneyin.
Ise yarayacaksa yaparimm..ama yemeyi seven ler beni daha iyi anlarlar ki ben yemek yedikten sonra aklima zayiflamam gerektigi gelirr..yeeim yerim pisman olurumm...yemeden once hic bisey yok yedikten sonra aklima geliyor diyet yapmam gerektigii ..az yemem geeektigii...

Ise yarayacaksa yaparimm..ama yemeyi seven ler beni daha iyi anlarlar ki ben yemek yedikten sonra aklima zayiflamam gerektigi gelirr..yeeim yerim pisman olurumm...yemeden once hic bisey yok yedikten sonra aklima geliyor diyet yapmam gerektigii ..az yemem geeektigii...
Ben bilmez miyim😂
Yemek için yaşayanlardanım.
Hayatımdaki tüm sosyalleşmelerim bile yemek üzerine kuruludur.
Zamanında zayıfladım kalori sayarak ama kalıcı olmadı çünkü öğlen pizzada tüm kaloriyi bitirip aç kalıyordum ertesi güne, dolayısıyla depo yağ oluyordu.
Şuan kilolu olsam da doğumlardan sonra stabil kaldığım bir kilo mevcut, onu 3 5 geçtiğimde ilk işim tatlı tabağı ve tatlı kaşığına dönmek.
Dolayısıyla porsiyon küçülüyor ve süre uzadığı için küçük kaşıkla 20 dk da daha az besinle doyuyorsunuz.

Yine yemekten hemen önce 1 koca bardak su içmek, akşamları sadece sıvı yani çorba, cacık, salata gibi şeyler tüketmek, sabah 10 11 gibi kahvaltı yapıp öğleni sade kahve ile geçirip akşamı da saydığım şekilde hafif atlatıp aç kalmadan, sağlıklı kilo verebilirsiniz.
Leslie açın evde, her gün düzenli yapın.
Ne olacak demeyin, 15.dk da pert ediyor, yarım saatte tır geçmişe döndürüyor.
Pes etmeyin, uzun vadede azar azar kilo vermeyi göze alın.
İnsan kendini diyet psikolojisine sokunca deliriyor, sevdiğiniz şeyleri çok küçük ve öğlen olmak koşuluyla tüketin, akşamına salata ve 2 tur spor yapın.

Geçen sene 1001den 70 e indim..hedef 65 ti ama hamile kaldim:))
Doğum ve emzirme kaygısıyla 90 a çıktım malesef..2 aydır diyetteyim güncel kilom 78.
Seni en iyi anlayanlardan 100 lü kiloları bile görmüş biri olarak söylemek istediklerim nacizane su sekilde;
Biz kadınız ve yapmak istedikten sonra yapamayacağımız hiçbirşey yok..yapamıyorum,edemiyorum gibi cümleleri unutacaksın.. hele ki bi sayfada onlarca basari hikayesi varken..
Kilo vermek,önüne gelenleri geri çevirmek,kekler börekler yapıp kokusuyla yetinmek kolay mi???
Tabi ki hayır.. hemde çok zor..
Ama düşünsene istediğin herşeyi beden kaygısı çekmeden alıp giyme keyfini :KK68: kekten börekten keyifli olabilir mi,ASLAAAA!!
ALLAH IZIN verirse bu kez basaracamm....cok kararliyimm ve inanilmaz istekliyimm geeisi yine benim elimdee

Ben bilmez miyim😂
Yemek için yaşayanlardanım.
Hayatımdaki tüm sosyalleşmelerim bile yemek üzerine kuruludur.
Zamanında zayıfladım kalori sayarak ama kalıcı olmadı çünkü öğlen pizzada tüm kaloriyi bitirip aç kalıyordum ertesi güne, dolayısıyla depo yağ oluyordu.
Şuan kilolu olsam da doğumlardan sonra stabil kaldığım bir kilo mevcut, onu 3 5 geçtiğimde ilk işim tatlı tabağı ve tatlı kaşığına dönmek.
Dolayısıyla porsiyon küçülüyor ve süre uzadığı için küçük kaşıkla 20 dk da daha az besinle doyuyorsunuz.

Yine yemekten hemen önce 1 koca bardak su içmek, akşamları sadece sıvı yani çorba, cacık, salata gibi şeyler tüketmek, sabah 10 11 gibi kahvaltı yapıp öğleni sade kahve ile geçirip akşamı da saydığım şekilde hafif atlatıp aç kalmadan, sağlıklı kilo verebilirsiniz.
Leslie açın evde, her gün düzenli yapın.
Ne olacak demeyin, 15.dk da pert ediyor, yarım saatte tır geçmişe döndürüyor.
Pes etmeyin, uzun vadede azar azar kilo vermeyi göze alın.
İnsan kendini diyet psikolojisine sokunca deliriyor, sevdiğiniz şeyleri çok küçük ve öğlen olmak koşuluyla tüketin, akşamına salata ve 2 tur spor yapın.
Okullar acilsin arabayi esime birakcamm mecburenn ve benim icinde yuruyus yapma imkani dogacak hali ile ise giderkenn yurumek zor cunku 4_5 km mesafe ama donuste mutlaka yuruyerek gelecem mecburi yuruyus yapmis olacamm ins...

Okullar acilsin arabayi esime birakcamm mecburenn ve benim icinde yuruyus yapma imkani dogacak hali ile ise giderkenn yurumek zor cunku 4_5 km mesafe ama donuste mutlaka yuruyerek gelecem mecburi yuruyus yapmis olacamm ins...
Yaklaşık 40 kg vermis biri olarak şunu samimiyetle söyleyebilirim ki ; yürüyüş cok işe yariyor ama beslenme düzenlenmesi kadar degil.O kadar cok yürürdüm ki halá zaman buldukca yürüyorum,ayak baş barmaklarimda kemik cikintilari oluştu.Ben o zamanlar mecburen,arabam olmadigi icin yuruyordum.Ama araba alinca yürümek zorlasiyor.Yani kolayi varken neden zoru denebiliyor içsel olarak.İsterseniz mutlaka yaparsınız.Bence bi kadinin gercekten isteyip de yapamayacagi hic bi sey yoktur.

Sevdiğin bir şeyi neden çiğnemeden yutarsın??.. bedenin de sevdiğin bir şeyi değiştirmek istiyor musun? Mesela saçların.. onları çok seviyor isen hemen şimdi makası alıp keser misin?? .. veya eşin onu çok seviyorsan onu terk edebilir misin hemen gitsin ister misin??.. fiziğin mesala onu seviyorsan iradene takılı kalıp ya ben böyle de iyiyim dediğin de yandan kendine baktığın da da mutlu oluyor muusn.. o göbek yok olsun istiyorsun ama..?.. göbeğini sevmiyorsun..ınu değiştirmelisin.. yemek yemeyi seviyorsan neden hızlı hızlı yiyip hemen bitsin istiyorsun?? .. yemek yemeyi gerçekten sevse idin yavaş yemenin keyfine varırsın.. yemeğin damağın da oluşan etkisini uzatmak için çiğneme süreni uzatırsın.. .. bence kendine karşı dürüst olmalısın ve kendini en derinde yatan nedenlerini kendine itiraf Edip affetmelisin.. yeni bir sayfa açmalısın hayatında..

Bakalimm gunluk seklinde degisimimi yazacamm belki bana bir motive kaynagi olur...hergun kendimi kontrol eder belki birazda icimi dokerimm...yazarak rahatlama metodunu kullanacamm...kararliyimm ama iradelimiyimm bilmiyorurumm...hayirlisi ins...
Kirk yilin basinda ciddi bir ise baslayacaktim ama herzaman insan planladigi gibi yasayamiyor maaleseff....kovid olmamla zayiflama hayalime baslamadan ara vermek zorunda kaldimm...hayirlisi ile bi iyileseyimm su koronayi yeneyimm ins kendime sagligima cok daha dikkat edecem..meger saglik olmadan hic birsey olmiyormuss...rabbimin verdigi bedene neler cektirmisimm meger hic kiymetini bilememisimm...aldigimiz her nefes meger bir altin degerindeymiss...hic biseyin degerini kiymetini kaybetmeden bilemiyoruzz....Rabbim hayatimizin degerini bilenlerden eylesin bizi ins......

Kirk yilin basinda ciddi bir ise baslayacaktim ama herzaman insan planladigi gibi yasayamiyor maaleseff....kovid olmamla zayiflama hayalime baslamadan ara vermek zorunda kaldimm...hayirlisi ile bi iyileseyimm su koronayi yeneyimm ins kendime sagligima cok daha dikkat edecem..meger saglik olmadan hic birsey olmiyormuss...rabbimin verdigi bedene neler cektirmisimm meger hic kiymetini bilememisimm...aldigimiz her nefes meger bir altin degerindeymiss...hic biseyin degerini kiymetini kaybetmeden bilemiyoruzz....Rabbim hayatimizin degerini bilenlerden eylesin bizi ins......
Bugun taburcu oluyorum cok sukur..

8 yildir insan hic mi zayiflayamaz yaa...bi benmiyim alemin iradesizi diye dusunmekten biktim usandimm...herseyi denedimm nerdeysee..diyetisyenede gittim kendi kendimlede mucadele ettimm...diyetisyenle verdimm ama cok olmadi aldim gerii..nasil aldim bilmiyorumdaa ve inanilmaz pismanimdaa...yemeyi seviyorumm ama arkasindan gelen pismanlikk ve vucuda yansidigi goruntuuyu hic mi hic sevmiyorumm..bu kilolar beni benden soguttu...kendime deger verme bile veremiyorumm artikk...en son ne zman bi kiyafet aldin diye sorsalar soyleyemem...sirf giyecek birseyim olsun diye almisimdir aldiklarimida...bir mucize olsada zayiflatsa diyorumm..yada bir gun uyansam ve bir bakmisim ideal kiloda olan bir kadin olsamm....rabbim baska dert vermesin ama bu ise cok taktimm ...ama ugrasiyormuyumm bir gun ugrasiyorsamm diger gun kendimi deli gibi yerken buluyorummm...bilmiyorumm bi urun aldimm daha baslamadimm ama simdiden pismanligini yasiyorumm..kendi kendine dusurdugun duruma bak ... diyorumm..bakalimm bu urunle bir yere ulasabilecekmiyimm...evet cok istiyorumm zayiflamayii ama neden kendime guvenemiyorumm bilmiyorumm.icimdeki ses gene basaramayacaksinn gene yiyeceksin diyor....ben cok mu iradesizim ciddenn...ben nasill bu konuda guclu olabilirimkki...YARDIMCI OLABILECEk kimse yok muu...
Sen hiç diyet yapıp peşinden bir duygusal buhrana düşüp bir tencere salçalı makarna yerken ağladın mı ?. Bende aynıydım . Sayısız diyetisyen pandemi sürecinde sayısız online eğitim üstüne pilates zumba be daha niceleri . Sonra zayıflayan bir ablam vardı numarada mide ameliyatı olmak istiyorum ama para yok. Onunla konuştum hem mutlu hem pozitif hemde kilo vermiş 20 kilo . Nasıl ya dedim nasıl ben diyet yaparken dünyanın en mutsuz insanı oluyorum nasıl böyle enerjik ve pozitifdin. 28 gündür inan diyorum ki diyet yapmak oyun gibi. 6 kilo verdim ve hiç anlamadım yargıya çıktım 87. Bir daha çıktım 85 birdaha çıktım 84 gün gün gitti gün gün eridi. Hâlâ veriyorum yarışmalar eğitimler ben bir birey olduğumu anladım kendime güvendim.istersen daha detaylı anlatırım çünkü bir daha bu dünyaya grlmicez ve kilo vermek çok güzel birşey

8 yildir insan hic mi zayiflayamaz yaa...bi benmiyim alemin iradesizi diye dusunmekten biktim usandimm...herseyi denedimm nerdeysee..diyetisyenede gittim kendi kendimlede mucadele ettimm...diyetisyenle verdimm ama cok olmadi aldim gerii..nasil aldim bilmiyorumdaa ve inanilmaz pismanimdaa...yemeyi seviyorumm ama arkasindan gelen pismanlikk ve vucuda yansidigi goruntuuyu hic mi hic sevmiyorumm..bu kilolar beni benden soguttu...kendime deger verme bile veremiyorumm artikk...en son ne zman bi kiyafet aldin diye sorsalar soyleyemem...sirf giyecek birseyim olsun diye almisimdir aldiklarimida...bir mucize olsada zayiflatsa diyorumm..yada bir gun uyansam ve bir bakmisim ideal kiloda olan bir kadin olsamm....rabbim baska dert vermesin ama bu ise cok taktimm ...ama ugrasiyormuyumm bir gun ugrasiyorsamm diger gun kendimi deli gibi yerken buluyorummm...bilmiyorumm bi urun aldimm daha baslamadimm ama simdiden pismanligini yasiyorumm..kendi kendine dusurdugun duruma bak ... diyorumm..bakalimm bu urunle bir yere ulasabilecekmiyimm...evet cok istiyorumm zayiflamayii ama neden kendime guvenemiyorumm bilmiyorumm.icimdeki ses gene basaramayacaksinn gene yiyeceksin diyor....ben cok mu iradesizim ciddenn...ben nasill bu konuda guclu olabilirimkki...YARDIMCI OLABILECEk kimse yok muu...
Herbalife ile % yüz sonuc alırsın bende aynı durumdaydım ne denediysem olmuyordu taki herbalife ile tanışana kadar geçen yıl denedim tam 20 kilo verdim ve faydasını gördükten sonra çevreme tavsiye etmeye başladım dispritorlugumu alarak sağlıklı beslenme uzmanlığını yapmaya başladım artık sağlıklı bir birey olma dışında kendi işimin bile patronu oldum size yardımcı olabilirim

Herbalife ile % yüz sonuc alırsın bende aynı durumdaydım ne denediysem olmuyordu taki herbalife ile tanışana kadar geçen yıl denedim tam 20 kilo verdim ve faydasını gördükten sonra çevreme tavsiye etmeye başladım dispritorlugumu alarak sağlıklı beslenme uzmanlığını yapmaya başladım artık sağlıklı bir birey olma dışında kendi işimin bile patronu oldum size yardımcı olabilirim
Herhangi bir markanın, ürünün reklam ve satışını yapmak, ürün reklam/satışı maksatlı açılmış facebook, instagram, blog sayfası ve satış sitesine yönlendirmek, referans numarası vermek, whatsapp mail vb iletişim bilgisi paylaşmak yasaktır.
Distribütörlük alıp sağlıklı beslenme uzmanlığı yapıyorum diyorsunuz, distribütörlük yapıyorsanız sattığınız ürünler için fatura kesiyor olmanız gerekiyor, fatura kesiyor musunuz?
Beslenme Uzmanlığı yapıyorsanız da 4 yıllık Beslenme ve Diyetetik bölümü okumuş olmanız gerekiyor, diplomanız olmadan beslenme uzmanıyım dememelisiniz, yanıltıcı ve aldatıcı reklama girdiğinden kanunen suçtur, bilginiz olsun.

Lütfen sitemizde reklam ve satış yapmayınız yasaktır.

Son düzenleme:
Sen hiç diyet yapıp peşinden bir duygusal buhrana düşüp bir tencere salçalı makarna yerken ağladın mı ?. Bende aynıydım . Sayısız diyetisyen pandemi sürecinde sayısız online eğitim üstüne pilates zumba be daha niceleri . Sonra zayıflayan bir ablam vardı numarada mide ameliyatı olmak istiyorum ama para yok. Onunla konuştum hem mutlu hem pozitif hemde kilo vermiş 20 kilo . Nasıl ya dedim nasıl ben diyet yaparken dünyanın en mutsuz insanı oluyorum nasıl böyle enerjik ve pozitifdin. 28 gündür inan diyorum ki diyet yapmak oyun gibi. 6 kilo verdim ve hiç anlamadım yargıya çıktım 87. Bir daha çıktım 85 birdaha çıktım 84 gün gün gitti gün gün eridi. Hâlâ veriyorum yarışmalar eğitimler ben bir birey olduğumu anladım kendime güvendim.istersen daha detaylı anlatırım çünkü bir daha bu dünyaya grlmicez ve kilo vermek çok güzel birşey
Dedayli bilgi almak isterim tabikidee

8 yildir insan hic mi zayiflayamaz yaa...bi benmiyim alemin iradesizi diye dusunmekten biktim usandimm...herseyi denedimm nerdeysee..diyetisyenede gittim kendi kendimlede mucadele ettimm...diyetisyenle verdimm ama cok olmadi aldim gerii..nasil aldim bilmiyorumdaa ve inanilmaz pismanimdaa...yemeyi seviyorumm ama arkasindan gelen pismanlikk ve vucuda yansidigi goruntuuyu hic mi hic sevmiyorumm..bu kilolar beni benden soguttu...kendime deger verme bile veremiyorumm artikk...en son ne zman bi kiyafet aldin diye sorsalar soyleyemem...sirf giyecek birseyim olsun diye almisimdir aldiklarimida...bir mucize olsada zayiflatsa diyorumm..yada bir gun uyansam ve bir bakmisim ideal kiloda olan bir kadin olsamm....rabbim baska dert vermesin ama bu ise cok taktimm ...ama ugrasiyormuyumm bir gun ugrasiyorsamm diger gun kendimi deli gibi yerken buluyorummm...bilmiyorumm bi urun aldimm daha baslamadimm ama simdiden pismanligini yasiyorumm..kendi kendine dusurdugun duruma

Bismillah dedim ve nihayet pazartesi gunu basladimm...bu kez oldukca kararliyimm....azmedip artik basarmayi planpaiyorum ins...pazartesi 76kg ile basladim bel cevrem 102 bakalimm nasil bir sonucla devam edecemm..hayirlisi ile ins yagdan verip guzel bir fizige ulasirimm....sabah aksam bi urun iciyorum ogle ise normal besin tuketiyorumm...ve bol su ve hareketli olmay calisiyorumm...3 lt su tuketmek icin kendimi oldukca zorluyorumm...aclik hissetmiyorumm..ben zaten hic bir zaman acikanlardan degildim ama benim gozum actir hepp...yemeyi sevenlerdenimm...simdide acikmiykrumm ama canim herseye cekiyor...bakalimm belki alisirimm...hayirlisi olur ins hakkimdaa...her gun olmasada sik sik yazip donup okuyacamm....ve kendimi motive etmeye calisacamm

Herseye canim cekiyor ama artik bir yola basladimm bu kez olsun artik..kendimi zayig hayal ediyorumdaa yemekten daha guzel mitluluk veriyor

Herseye canim cekiyor ama artik bir yola basladimm bu kez olsun artik..kendimi zayig hayal ediyorumdaa yemekten daha guzel mitluluk veriyor
Sabahları aç karnına soğuk sıkım çörekotu yağı tüketebilirsiniz metabolizmayı hızlandırıp cidden yağ yakmada faydalı üstelik peygamber efendimizin bile söylediği ölümden başka herşeye çare dediği birşey sadece zayıflamak maksatlı da değil bağışıklığı da güçlendirir yürüyüş veya spor zaten 👍🏻 Tok tutucu lif yönünden zengin besinleri tüketin çiğ badem olmazsa olmazınız olabilir canınız tatlı çekerse bi kase yoğurdu bi kaşık tarçınla karıştırıp tüketebilirsiniz bol su zaten ayrı bu şekilde kilo vermeniz çok zor olmaz Allah’ın izniyle.. yağlı şeylerden özellikle abur cuburdan uzak durup en azından minimuma indirdiğinizde zaten kilo vermeniz de kaçınılmaz olur 🤗 biraz zaman bunu sıkı uygulayıp kendinize geçici değil hayat boyu kalıcı besin haritası çıkarırsanız onu yemeyeyim bundan kaçayım da değil herşeyi dozunda yiyip hayatınıza devam edersiniz zaten en önemlisi iradeden de önemli olan bence alışkanlık bişeye alışırsanız tamam o ööyylee gider sağlıkla istediğiniz kiloya ulaşın inşallah ☺️

Ben yardımcı olabilirim herbalıfe da kilo verdirme koçuyum her anlamda sizi iyileştirebilirim

Ben yardımcı olabilirim herbalıfe da kilo verdirme koçuyum her anlamda sizi iyileştirebilirim
Boşuna reklam yapmayın, o dediklerinizin hiçbir faydası yok. Boş şeylerle zaman ve para harcatmayın insanlara.

X