8 yildir insan hic mi zayiflayamaz yaa...bi benmiyim alemin iradesizi diye dusunmekten biktim usandimm...herseyi denedimm nerdeysee..diyetisyenede gittim kendi kendimlede mucadele ettimm...diyetisyenle verdimm ama cok olmadi aldim gerii..nasil aldim bilmiyorumdaa ve inanilmaz pismanimdaa...yemeyi seviyorumm ama arkasindan gelen pismanlikk ve vucuda yansidigi goruntuuyu hic mi hic sevmiyorumm..bu kilolar beni benden soguttu...kendime deger verme bile veremiyorumm artikk...en son ne zman bi kiyafet aldin diye sorsalar soyleyemem...sirf giyecek birseyim olsun diye almisimdir aldiklarimida...bir mucize olsada zayiflatsa diyorumm..yada bir gun uyansam ve bir bakmisim ideal kiloda olan bir kadin olsamm....rabbim baska dert vermesin ama bu ise cok taktimm ...ama ugrasiyormuyumm bir gun ugrasiyorsamm diger gun kendimi deli gibi yerken buluyorummm...bilmiyorumm bi urun aldimm daha baslamadimm ama simdiden pismanligini yasiyorumm..kendi kendine dusurdugun duruma bak ... diyorumm..bakalimm bu urunle bir yere ulasabilecekmiyimm...evet cok istiyorumm zayiflamayii ama neden kendime guvenemiyorumm bilmiyorumm.icimdeki ses gene basaramayacaksinn gene yiyeceksin diyor....ben cok mu iradesizim ciddenn...ben nasill bu konuda guclu olabilirimkki...YARDIMCI OLABILECEk kimse yok muu...