Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Bende varım ! :)

Violab

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2016
10
0
Merhabalar, günlerdir forumu karıştırıp bu konu da ne varsa okudum resmen kafam da çok güzel karıştı.

Bazı yağları önceden almıştım ama düzgün kullanamadım. Bir kaç gün ardı ardına kullanınca dolgunluk olmuştu ama sönüyordu. Bugün kesin karar verdim, düzgün bir rutin ile devam edeceğim eksiklerimi tamamlayarak.

Desteğinizi esirgememenizi de rica ediyorum. Daha önce deneyip başaranlardan artı önerileriniz olursa da her zaman açığım. Benim gibi küçük göğüslerden muzdarip olanları da birlikte savaşa davet ediyorum. Birbirimize destek olarak motivasyonumuzu korumak bence çok önemli.

Öncelikle 21 yaşındayım. 1,63 boyundayım. Göğüs alt 75, göğüs 83 santim. (Tarihi de atayım, 31 Temmuz 2016)

1- Çay; Bir bardak ada çayı, bir bardak şerbetçi otu çayı. Şerbetçi otu çayının tadı çok ağır geldi, biraz kırmak için 1 çay kaşığı bal ekliyorum.

2- Yağ; Daha önceden çörek otu ve keten tohumu yağı almıştım onları sürüyordum ama düzenli değil. Forum da tarçın yağının etkisini okuyunca aktara gittim, şerbetçi otum da yoktu. Aktara gidip tarçın yağı ve şerbetçi otu aldığımda orada ki kız istersen şöyle bir ürünümüz var dedi ve bir göğüs bakım yağı verdi. (Başka bir şey için onları alan olmamış galiba ) İçerisinde Çörek Otu Yağı, Tatlı Badem Yağı, Üzüm Çekirdeği Yağı, Avakado Yağı, Anason Yağı, Gül Yağı var. Hepsini internetten tek tek araştırıp büyütücü etkisi olmayan var mı diye baktım, bir tek Gül Yağı ile göğüsün bir alakasını bulamadım, bilen varsa açıklarsa sevinirim. :) Tarçın yağını, keten tohumu yağını ve çörek otu yağını da içine döktüm. Kullanmadan önce de çalkalıyorum.

3- Masaj; İnternette E-book olarak bulduğum masaj rehberinden sabah (6 dakika) ve akşam masajını (15 dakika ) yapıyorum.

Şans dileyin kızlar. :)

Lütfen bizi gelişmelerden haberdar edin :) Umarım işe yarar

Konuyu açtığım zaman da doğru düzgün yapamadım hiç birini. Ama son on gündür düzenli bir şekilde yapıyorum farkı şimdiden görüyorum. Bir santim büyüme ölçtüm. (bu arada hiç kilo almadım.) Bunun ötesinde göğüslerimde bir dolgunluk oluştu. Avuçladığım zaman bile nerdeyse hissedemediğim göğüslerim şimdi avuçladığımda dolduruyor. Gelişmeleri yazmaya devam edeceğim. Umarım bende hedefime ulaşırım.

Umarım :) Şu e-book masaj rehberini nereden bulabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…