Bende Tüp Bebek Tedavisine Basliyorum

Tedavin hayırlı olsun canım,umarım ilkinde hamiş kalırsın,haberlerini bekliyoruz....

sakin öyle deme isyan etme bunlar neden benim basima geliyor deme. Allah korusun herseyin beteri vardir sen sükret ki tedaviye gidebiliyorsun bazi insanlar var ki, tedaviye bile gidemiyorlar onlar ne yapsin? Halimize sükretmemiz lazim, unutmayalim ki beterin beteri vardir. Insallah tedavin olumlu haberler getirir sana. Herseyin hayirlisini versin yüce rabbim cümlemize. Cocugu olanlarin cocuklarini rabbim annesine babasina bagislasin. Sen kendine dikat et, kendini sicak tut insallah bebegin olur.

HAYIRLI OLUR İNŞLLAH
HEYET RAPORU ALARAKMI TÜPBEBEK TEDAVİSİNE GEÇTİN ...NASIL OLDU

canım tedavin hayırlı olsun allahım emeklerini boşa çıkarmasın
bu yolda emek harcayan hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın allahım
dualarım seninle canım

Kızlar desteklerınız ıcın cok sagolun evet beterın beterı var. Herseyın hayırlısını versın rabbım bu yolda herkese hayırlı evlat versın rabbım ben suan yasmın kullanıyorum 14 gun sonra Lukrın ıle devam edecegım.

Merhaba Sema 01 Evet Sefa Bey Ultrason Konusunda Cok Iyi Sen Suan Tedavimi Oluyorsun Sonucmu Bekliyorsun. Ben Daha Durumu Kabullenemedim Yani Yasmin Kullaniyorum Ama Sanki Baska Birsey Icin Bu Safaya Geldigime Inanamiyorum Sanada Bu Yolda Bol Sans

X