Bende Tüp Bebek Tedavisine Basliyorum

GUKUMSER

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
327
1
Yarin Bende Tup Bebek Yolculuguna Cikiyorum Daha Once Asilama Oldum Ama Bebek Sahibi Olamadim Umarim Bu Ilk Ve Son Olur Hepimize Allah Hayirlisini Versin Dr. Daha Once Uzun Protokol Uygulayacagini Soyledi Yarin Ilk Randevu

canım hayırlı olsun tedavin allah emeklerini boşa çıkarmasın seninde dediğin gibi inşallah ilk ve son olur rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun amin

cnım hyrlı olsun evet inşllh bu ılk ve son olur ve snde bebışini kucagına alırsın allah hepmıze nasıp etsın kızlar. hadi cnım ınsllh ıyi haberlerinı beklıyoruz

Kizlar Tesekkurler Gercekten Morale Cok Ihtiyacim Var. Neden Bunlar Benim Basima Geldi Diyorum Surekli Yarin Dr. Ne Diyecek Bakalim

cnım haklısın bızlerde aynı sorunları yasıyoruz
ama sakın umutsuzluga kapılma allah buyk bu surecte moralını yuksek tut kendıne dıkakt et bol şanslar cnım

Tedavin hayırlı olsun.İnşallah göz açıp kapayana kadar geçer zaman senin için hemen hamiş olursun.

tatlım tedavin hayırlı olsun meşakatli bir yolculuğa çıkıyorsun inşallah yolun sonunda sevinçli haberlerle dönersin moralini çok yüksek tut seni üzecek insanlarla karşılaşmamaya çalış kafana hiç birşey takma beslenmeve uyku düzenine dakkat et rabbim gönlüne göre versin ben 3 aşılamadan sonra çok şükür ilk tüp denememde başardım ve şuanda 7+3 günlük hamileyim rabbim sana da yaşatsın bu mutluluğu ..........sevgiyle kall............

Bol şanslar canım,inşallah güzel başarılı bir deneme yaşarsın.

Nerde olacak denemen?Hangi hastane hangi dr?

hadi hayırlısı inşallah...
bu uzunnnn tedavi sürecinde bizler yanındayız...rabbim yardımcın olsun...

hayırlı olsun canım.inşallah herşey gönlünce olsun.
en kısa zamanda bebişine kavuşursun.allah yardımcın olsun.
rabbim bu yolda kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.

Kızlar gercekten tesekkur ederım. Morale cok ıhtıyacım var. Benım transverım Adana tup bebek merkezınde yapılacak. Ama doktorum dısardan Ortadogu Hast. Doc.Dr. Sefa Kelekcı takıplerımı dısardan yapacak

Kızlar dun doktora gıttım. Yasmınle tedavıme baslandı yarın SIS adlı bır fılım cekılecek nasıl oluyor bır bılgınız varmı. Bırde sız bu yasmını saat kac gıbı ıcıyordunuz dr. bana uyumadan once ıc dedı.

canım tedavin hayırlı uğurlu olsun.... inşallah olumlu sonuçlar alırsın...sen adana tüp bebek temisin adana ankara tüp bebektemi???
bende adana ankara tüp bebekte başladım tedaviye....

canım tedavin hayırlı uğurlu olsun.... inşallah olumlu sonuçlar alırsın...sen adana tüp bebek temisin adana ankara tüp bebektemi???
bende adana ankara tüp bebekte başladım tedaviye....

Canım oncelıkle senınde tedavın hayırlara vesıle olur ınsallah. Evet bende 14 nısanda Ankara Adana tup bebekte basladım ama benım dr. dısardan sadece transver ıslenı orda yapılacak. Ortadogu hastanesınde Doc. Dr. Sefa Kelekcı senın doktorun kım bırde nezaman basladın umarı aynı anda hamıs oluruz

Canım oncelıkle senınde tedavın hayırlara vesıle olur ınsallah. Evet bende 14 nısanda Ankara Adana tup bebekte basladım ama benım dr. dısardan sadece transver ıslenı orda yapılacak. Ortadogu hastanesınde Doc. Dr. Sefa Kelekcı senın doktorun kım bırde nezaman basladın umarı aynı anda hamıs oluruz

canım ben şuanda iğnelere başladım... yumurta takibim olcaka 10 gün falan 0ndan sonra yumurta toplama işlemi,sonrada hayırlısıyla transfer inşallah...

canım ben şuanda iğnelere başladım... yumurta takibim olcaka 10 gün falan 0ndan sonra yumurta toplama işlemi,sonrada hayırlısıyla transfer inşallah...

canım umarım resımdekı gıbı ıkızlerın olur hataydan gelıp gıtmek zor olmuyormu bırde hatayın neresındensın

canım umarım resımdekı gıbı ıkızlerın olur hataydan gelıp gıtmek zor olmuyormu bırde hatayın neresındensın

inşallah canım hayılrı ve sağlıklısı olsun... canım ben iskednerundan geliyorum...biraz zor oluyor ama ne yapalım mecburuz... en yakın yer adana bize...daha önceden çok araştırdık tüp bebeğe karar verirken...önce ankaraya gidelim dedik falan...sonra baktık çok zor olacak...adana en yakın yer bize...iyice araştırdık sonra bu merkeze karar verdik.... allah hepimizin yardımcı olsun...allah emeklerimizi boşa çıkrmasın inşallah...

X