- 17 Nisan 2012
- 1.896
- 2.559
-
- Konu Sahibi perigunlugu
Birçok kişi makyaja takıya değinmiş saçı nasıl hallediyorsunuz hanımlar valla maşa duzleştirme makyajdan daha çok vakit alıyor
Evet fon güzel bir çözüm hazır yaz mevsimi de geçmişken malum yaz günü fön mönü dayanmıyorBen doğal haliyle kullanıyorum ama kıvırcık olunca o doğal halini düzgün tutabilmek için epey mesai harcıyorumHaftada bir sabahtan fön çektirip iki gün kullanıyorum. Resmen sabah hazırlanmam on beş dakika kısalıyor
Evet fon güzel bir çözüm hazır yaz mevsimi de geçmişken malum yaz günü fön mönü dayanmıyor
Ya da salaş topuz modelleri var onlarda hoş oluyor beğeniyorum onları daEvet yazın at kuyruğu zaten
Onlar arada düzeltiyorlardır makyaj falan tazeliyorlardır yoksa ne mümkün on saat dayanması yanında duzleştirici taşıyanları biliyorum benBen bakimli oldugumu dusunuyorum.
Sadeyim ama bakimliyim yani.
Saclarim kivirciga yakin dalgali, her gun dus alir saclarimi yaparim.
Cilt bakimimi yaparim, sabahlari mutlaka her gun goz kalemi, rimel, ruj vs surerim.
Sade giyinirim ama , oyle bakan himm demez
Ha bir de fizigime de guvenirim.
Sabah evden cikarken bakar begenirim kendimi.
Ama disarda ne oluyor anlamiyorum ben.
Birkac saat sonra eve dönerim, bir bakarim gotu basi dagitmisim cok afedersin
Bu nasil dagilmaktir anlamiyorum
Saclarimdan oturu sanirim, kafam fslan karman corman olmus bir sekilde evde buluyorum kendimi.
Arkadaslara bakiyorum,kadin 10 saat disarda hala gram değişiklik yok sabahki halinden.
Ben niye boyle oluyorum anlamiyorum.
Ben bakimli oldugumu dusunuyorum.
Sadeyim ama bakimliyim yani.
Saclarim kivirciga yakin dalgali, her gun dus alir saclarimi yaparim.
Cilt bakimimi yaparim, sabahlari mutlaka her gun goz kalemi, rimel, ruj vs surerim.
Sade giyinirim ama , oyle bakan himm demez
Ha bir de fizigime de guvenirim.
Sabah evden cikarken bakar begenirim kendimi.
Ama disarda ne oluyor anlamiyorum ben.
Birkac saat sonra eve dönerim, bir bakarim gotu basi dagitmisim cok afedersin
Bu nasil dagilmaktir anlamiyorum
Saclarimdan oturu sanirim, kafam fslan karman corman olmus bir sekilde evde buluyorum kendimi.
Arkadaslara bakiyorum,kadin 10 saat disarda hala gram değişiklik yok sabahki halinden.
Ben niye boyle oluyorum anlamiyorum.
Ondan midir ki ya :/ ben de ruj falan tazelerim ama yok olmuyor yani.Onlar arada düzeltiyorlardır makyaj falan tazeliyorlardır yoksa ne mümkün on saat dayanması yanında duzleştirici taşıyanları biliyorum ben
Ondandır canım tabiki de tabi kaliteli makyaj malzemesinin de etkisi büyük ama tazelemek şart illa kiOndan midir ki ya :/ ben de ruj falan tazelerim ama yok olmuyor yani.
Benim tipim kayiyor resmen.
Sabah cikip aksam eve girersem hele iyice berbat oluyorumm .disarinin butun pisligi uzerime yapismis ve gorunuyor gibi geliyor.
Ondandır canım tabiki de tabi kaliteli makyaj malzemesinin de etkisi büyük ama tazelemek şart illa ki
E makyaj bazları var onun için de sektör bize çalışıyor cicimAynen katılıyorum. Makyaj sabitleyici spreyler var bir de. Bir tek gelin makyajımda kullanmışlardı. Ama ciddi ciddi sabahın köründen akşam eve girene kadar da hiç akmamıştı. Ay silmeye kıyamamıştım o makyajı hala hatırladıkça keşke makyöz olsaymışım diye hüzünleniyorum
Saç olayı cidden zor.Birçok kişi makyaja takıya değinmiş saçı nasıl hallediyorsunuz hanımlar valla maşa duzleştirme makyajdan daha çok vakit alıyor
Ovv fena olmuş gerçi bende açıcı boya derken mahfetmiştim saçlarımı ama burada öğrendiğim bir ürünle baya bir iyileşme sağladım saçlarım da birde durulanmayan saç kremini sürdü mü tamamdırSaç olayı cidden zor.
Dalgalı saçlarım var.
Bekarken 7/24 fönlüydüm.
Saçımı doğal gören bir tek iş arkadaşım yoktu mesela.
Nişanlanınca Brezilya fönü yaptırdım,saçımı mahvetti maalesef.
Şimdi artık saç serumlarıyla sakinleştirmeye çalışıyorum.
Fön,maşa vs. özel bir durum olmadıkça saçıma dokundurmuyorum bile.