• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bende seçtim sonunda:):):)

damla_06

mutluuuu:)
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
238
0
116
41
Ankara
kızlar iki tane gelinliği çok sevdim karar veremediğim tek şey kırık beyazmı daha hoş durur yoksa beyazmı ilk resmin ön duruşunu çok sevdim ikinci resminde tülünün arkadadan duruşunu ve katkat oluşunu ikisini birleştirmeyi düşünüyorum:):) yarın nasip olursa gidicem gelinlikcilere:):):):):):nazar:

itebudur.jpg

361big.jpg

ikiside cok hos.ama birincisi baya cesaret istiyor:)
şahsen onu ben giysem nikah masasında terkedilirim hemde rahat hareket edebilcegimi sanmıorum.ama tasıyabilecegine inanıyorsan birincisi daha hoş.waooow dedirtcek cinsten:)
allah mesut etsin şimdidenn..

tşkederm :):):) bilmyorum açıkcası üstünü çookk sevdim ama nişanlım izin verdide :S aileler bişy derse az kapalı olur gbime geliyo :S ama cidden hoşuma gitti:)

bence ikincisinin alt kısmı birincisinin üst kısmı ve kollarına swarowski askı veya benzeri birşey yaptırabilirsin renk olarak beyaz daha güzel durur

birinci fazla cesur geldi bana aşırı bi göğüs dekoltesi var,2.klasik ama daha masum,tabii senin içine sinmesi önemli, renk olarak ise kesinlikle beyaz,şimdiden mutluluklar dilerimmmm...

1. çok güzel bayıldım. Ama arkadaşların dediği gibi cesaret ister. Gögsü biraz kapatılabilir bu seferde o modelin bir anlamı kalmaz ama 1 cidden çok güzel

tşkler kızlar 1nci cidden cesaret istiyor:) ama mecbur kapanıcak:( model olarak bozulurmu bilmiyorum ama umarım böyle olur:) çok saolun yorumlar için

kırık beyaz ve beyaz arasında fark var cıdden bende gecen hfta gıttm baktm ve kesınlkle kırık beyaz yada krem derım beyaz o kadar cırt duruyokı eskıdendı o sırf beyaz.. sırııtıyo yanı

tşkler kızlar :):)

mechul_mim mankenden daha zayıfım desem 43 kiloyum:):)o yüzden nasıl durcak bilmyorum:(:(:(

Back