Yuhh ne zaman yazmışsın bunu canım yeni görüyorumBibi görünce oha ne oluy dedimtarihi görünce kendime geldim . Allahım nice seneler beraber aynı yastığa baş koymayı nasip eylesin . Ama gelinlikli konun var mi . Beyazlar içinde görek bide seni
Yuhh ne zaman yazmışsın bunu canım yeni görüyorumbir ara albümüm vardı canım koyarım gene istersen
Türkish delightBibi kız kapmışsın lokum gibi çocuğu heBi de saçını koyu yap çok yakışıyor sana
Ne didinKoremanya bak dediğim kadar yok mu ?
Ayyy maşallah hatun taş :))Koremanya bak dediğim kadar yok mu ?
Ne didin
Amin canım 10 yıldır birlikteyiz inş. 100 yıl daha birlikte oluruz ( vampir olucaksak demekAyyy maşallah hatun taş :))
Allah bir ömür boyu mutlu mesut etsin inşallah
Oo yürümek falanYorumda sana yürüdüm yaşimdi buradan ifşa etmeyim
Biraz öyle oldu sankimOoo tereciye tere satmak filan
Konuyu hortlatmışsınızz hee
Ama gördüğüm iyi oldu daş gibi hatunmuş
Aa nasıl bekar sandın heryerde kocişkomu överim nasıl görmedinAaa canım çok güzelsin maşallah
Ama ben seni bekar sanıyordum:))
Biraz öyle oldu sankim
kızlar merak etti hortladı malum
Aa nasıl bekar sandın heryerde kocişkomu överim nasıl görmedin
Yok ya ne çeyizi ben çeyiz göstermesi falan filan hiç birini yapmadım yavaş yavaş aldık eşyaları evi kendim temizledim evimi yerleştirdim evlendim bitti gittiHahaha bende tesadufen gordum aa bibi evliydi diyorum bu ne alaka
ceyiz falan paylaşmışsındır diye düşünüyordum bi baktım resimler ben şok
Hahaha aynı bende öyle yaptım anacıgım yapmıştı yine bi sandık eşya dugunden sonra geri verdim ben bunları napcam dedim zatrn kimsede gormedi etmedi sandıgı boş bile koysak kimse anlamazdıYok ya ne çeyizi ben çeyiz göstermesi falan filan hiç birini yapmadım yavaş yavaş aldık eşyaları evi kendim temizledim evimi yerleştirdim evlendim bitti gitti
Aaa ne papyonuBibi sinden de ayrılamazz onada papyon falan taksaydınız barii
Masallah sana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?