Nişan bende nişanlandım kızlar :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Bibi görünce oha ne oluy dedim tarihi görünce kendime geldim . Allahım nice seneler beraber aynı yastığa baş koymayı nasip eylesin . Ama gelinlikli konun var mi . Beyazlar içinde görek bide seni
Yuhh ne zaman yazmışsın bunu canım yeni görüyorum bir ara albümüm vardı canım koyarım gene istersen

Bibi kız kapmışsın lokum gibi çocuğu he Bi de saçını koyu yap çok yakışıyor sana

Biraz öyle oldu sankim

kızlar merak etti hortladı malum

Aa nasıl bekar sandın heryerde kocişkomu överim nasıl görmedin

Hahaha bende tesadufen gordum aa bibi evliydi diyorum bu ne alaka
ceyiz falan paylaşmışsındır diye düşünüyordum bi baktım resimler ben şok

Hahaha bende tesadufen gordum aa bibi evliydi diyorum bu ne alaka
ceyiz falan paylaşmışsındır diye düşünüyordum bi baktım resimler ben şok
Yok ya ne çeyizi ben çeyiz göstermesi falan filan hiç birini yapmadım yavaş yavaş aldık eşyaları evi kendim temizledim evimi yerleştirdim evlendim bitti gitti

Yok ya ne çeyizi ben çeyiz göstermesi falan filan hiç birini yapmadım yavaş yavaş aldık eşyaları evi kendim temizledim evimi yerleştirdim evlendim bitti gitti
Hahaha aynı bende öyle yaptım anacıgım yapmıştı yine bi sandık eşya dugunden sonra geri verdim ben bunları napcam dedim zatrn kimsede gormedi etmedi sandıgı boş bile koysak kimse anlamazdı

Bibi sinden de ayrılamazz onada papyon falan taksaydınız barii
Masallah sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…