- 8 Ekim 2016
- 843
- 423
- 33
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
kızlar 38+4 günlük hamileyim. Hiçbi belirtim yok acaba biranda gelir mi sancı, nişan, su, vs ? Yoksa hiçbi belirti olmaması daha doğuma var demek mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suyun evde mi geldi ? Boyle aniden cok mu su geliyo bide su gelince mi gittin hastaneye ay aslnda dr lrn anlatmasi lzm bize yaaCanım bende de hiç belirti yoktu 39+5 te suyum geldi birden ve doğuma gittim. Daha erken. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Amin canım ya ne güzel demek ki olabiliyo böyle bi durum. Bende mi gariplik var diyorum bazen , ne bi ağırlaşma ne sancı ne kasılma ... başından beri nasılsa aynı şekilde devam ediyo . Ayyy benim de gelse şimdi suyum ne güzel olurCanım bende de hiç belirti yoktu 38+5 te suyum geldi birden ve doğuma gittim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Sizin nasıl olmuştu?Daha gününüz var şu an ağrı olmaması normal endiselenmeyin
Nasıl keyfim yerine geldi okudukçaaabende öyleydim belirtim yoktu hic, kontrollerde ne asagi inmisti ne kanala girmisti, sanci mancida yoktu. 39+1 de tam uyucaktim gece pit diye suyum geldi:) sonrada dogurdum.
38+5te bebeğim dönmediği için sezeryan oldum benimde hiç belirti yoktuSizin nasıl olmuştu?
Benimki dönmüş canım 32.haftada kanala girdi dedi doktor. Geçen haftada rahim yumuşamış dedi ama ne gelen var ne giden38+5te bebeğim dönmediği için sezeryan oldum benimde hiç belirti yoktu
Kesinlikle katılıyorum ben heyecandan unutuyorum doktorum da hiçbi şey söylemiyo maşallahSuyun evde mi geldi ? Boyle aniden cok mu su geliyo bide su gelince mi gittin hastaneye ay aslnda dr lrn anlatmasi lzm bize yaa
Suyun evde mi geldi ? Boyle aniden cok mu su geliyo bide su gelince mi gittin hastaneye ay aslnda dr lrn anlatmasi lzm bize yaa
Hayırlı zamanda gelsin inşallah canımAmin canım ya ne güzel demek ki olabiliyo böyle bi durum. Bende mi gariplik var diyorum bazen , ne bi ağırlaşma ne sancı ne kasılma ... başından beri nasılsa aynı şekilde devam ediyo . Ayyy benim de gelse şimdi suyum ne güzel olur![]()
Suyun evde mi geldi ? Boyle aniden cok mu su geliyo bide su gelince mi gittin hastaneye ay aslnda dr lrn anlatmasi lzm bize yaa
Hayırlı zamanda gelsin inşallah canımAmin canım ya ne güzel demek ki olabiliyo böyle bi durum. Bende mi gariplik var diyorum bazen , ne bi ağırlaşma ne sancı ne kasılma ... başından beri nasılsa aynı şekilde devam ediyo . Ayyy benim de gelse şimdi suyum ne güzel olur![]()
Zamanında gelsin acele etmeBenimki dönmüş canım 32.haftada kanala girdi dedi doktor. Geçen haftada rahim yumuşamış dedi ama ne gelen var ne giden![]()
Sonra pek ararsın bu günleri diyo herkes aynenWalla benim bir gece öncesinde sabaha karşı azıcık su geldi oralı olmadım az diye. Ertesi gün akşama kadar gitgide arttı ama hiç sancım falan yoktu. Neyse artık korkmaya başladım hemen gittik hastaneye çünkü bayağı şırıl şırıl gelmeye başladı bebek bezi koymuştum ıslanmayım gidene kadar diye
Hayırlı zamanda gelsin inşallah canım
Son haftanı iyi değerlendir bol bol yat yuvarlan uyu dinlen![]()
Sabırsızlık her konuda kötü ama ben aşırı sabırsızım canım her şey hemen olsun istiyorumZamanında gelsin acele etme
diger üyeye sormussun bende yanitliyim:) benim evde geldi tamda bir yazi okuyordum su geldigi nasil anlasilir falan diye ve yazida farkina varilmicaginin mümkün olmucagi yaziyodu. okudum telefonu kenara biraktim amaan nasilsa anlarim dedim ve gercekten bi pıt eder gibi oldu ve sicak bi su afedersin birazda altina kaciriyormus gibi ama kovadan bosalircasina saliverdi kendini:) hemen kalktim ve daha hizli gelmeye basladi. O an sakin olmak önemli, ben 1 seferde tüm hepsi bosalip gitti sandim dusa girdim birde hastaneye gitmeden, baya yapis yapis oluyo o su. Megersem daha devami varmis hastaneye gidene kadar aktida akti cok utanmistim:) Sanirim benim suyumda fazlaydi karnim marnim birden iniverdi. Ama dicegim o ki gercekten farketmemek mümkün degil suyun gelmesini.Suyun evde mi geldi ? Boyle aniden cok mu su geliyo bide su gelince mi gittin hastaneye ay aslnda dr lrn anlatmasi lzm bize yaa
Bence şu anların tadını çıkarın doğunca kendinize ayiracak pek zamanınız olmayacakSabırsızlık her konuda kötü ama ben aşırı sabırsızım canım her şey hemen olsun istiyorum![]()
Doğumdan sonraki yaşam korkutuyo aslında, kendine vakit ayıramama yoğunlaşan aile görüşmeleri kalabalıkBence şu anların tadını çıkarın doğunca kendinize ayiracak pek zamanınız olmayacak
Sonra pek ararsın bu günleri diyo herkes aynenama insan bilmeyince öyle düşünemiyo demek ki hemen doğsun istiyorum , şimdi suyum gelsin uyandırıyım eşimi annemi falan
![]()