• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende neden hiç doğum belirtisi yok :(

Rengarenkkadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
843
423
33
kızlar 38+4 günlük hamileyim. Hiçbi belirtim yok acaba biranda gelir mi sancı, nişan, su, vs ? Yoksa hiçbi belirti olmaması daha doğuma var demek mi?

Canım bende de hiç belirti yoktu 39+5 te suyum geldi birden ve doğuma gittim. Daha erken. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Canım bende de hiç belirti yoktu 38+5 te suyum geldi birden ve doğuma gittim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Amin canım ya ne güzel demek ki olabiliyo böyle bi durum. Bende mi gariplik var diyorum bazen , ne bi ağırlaşma ne sancı ne kasılma ... başından beri nasılsa aynı şekilde devam ediyo . Ayyy benim de gelse şimdi suyum ne güzel olur:halay::anneadayı::KK200:

bende öyleydim belirtim yoktu hic, kontrollerde ne asagi inmisti ne kanala girmisti, sanci mancida yoktu. 39+1 de tam uyucaktim gece pit diye suyum geldi:) sonrada dogurdum.
Nasıl keyfim yerine geldi okudukçaaa :halay::KK200: Hadi hayırlısı benimki nasıl olcak bakalım . O kadar merak ediyorum ki ne zaman ve nasıl doğum yapıcam diye :süslü:

Suyun evde mi geldi ? Boyle aniden cok mu su geliyo bide su gelince mi gittin hastaneye ay aslnda dr lrn anlatmasi lzm bize yaa

Walla benim bir gece öncesinde sabaha karşı azıcık su geldi oralı olmadım az diye. Ertesi gün akşama kadar gitgide arttı ama hiç sancım falan yoktu. Neyse artık korkmaya başladım hemen gittik hastaneye çünkü bayağı şırıl şırıl gelmeye başladı bebek bezi koymuştum ıslanmayım gidene kadar diye :KK53:

Amin canım ya ne güzel demek ki olabiliyo böyle bi durum. Bende mi gariplik var diyorum bazen , ne bi ağırlaşma ne sancı ne kasılma ... başından beri nasılsa aynı şekilde devam ediyo . Ayyy benim de gelse şimdi suyum ne güzel olur:halay::anneadayı::KK200:
Hayırlı zamanda gelsin inşallah canım :emir_bebek:
Son haftanı iyi değerlendir bol bol yat yuvarlan uyu dinlen :KK48:

Suyun evde mi geldi ? Boyle aniden cok mu su geliyo bide su gelince mi gittin hastaneye ay aslnda dr lrn anlatmasi lzm bize yaa

Walla benim bir gece öncesinde sabaha karşı azıcık su geldi oralı olmadım az diye. Ertesi gün akşama kadar gitgide arttı ama hiç sancım falan yoktu. Neyse artık korkmaya başladım hemen gittik hastaneye çünkü bayağı şırıl şırıl gelmeye başladı bebek bezi koymuştum ıslanmayım gidene kadar diye :KK53:

Sonra pek ararsın bu günleri diyo herkes aynen :D ama insan bilmeyince öyle düşünemiyo demek ki hemen doğsun istiyorum , şimdi suyum gelsin uyandırıyım eşimi annemi falan :D

diger üyeye sormussun bende yanitliyim:) benim evde geldi tamda bir yazi okuyordum su geldigi nasil anlasilir falan diye ve yazida farkina varilmicaginin mümkün olmucagi yaziyodu. okudum telefonu kenara biraktim amaan nasilsa anlarim dedim ve gercekten bi pıt eder gibi oldu ve sicak bi su afedersin birazda altina kaciriyormus gibi ama kovadan bosalircasina saliverdi kendini:) hemen kalktim ve daha hizli gelmeye basladi. O an sakin olmak önemli, ben 1 seferde tüm hepsi bosalip gitti sandim dusa girdim birde hastaneye gitmeden, baya yapis yapis oluyo o su. Megersem daha devami varmis hastaneye gidene kadar aktida akti cok utanmistim:) Sanirim benim suyumda fazlaydi karnim marnim birden iniverdi. Ama dicegim o ki gercekten farketmemek mümkün degil suyun gelmesini.

Sonra pek ararsın bu günleri diyo herkes aynen :KK70: ama insan bilmeyince öyle düşünemiyo demek ki hemen doğsun istiyorum , şimdi suyum gelsin uyandırıyım eşimi annemi falan :KK70:

Bana da söylüyorlardı da dediğin gibi düşünemiyodum ben de. Heyecandan ve sabırsızlıktan uyuyamıyodum falan. Şimdiyse :kızgın: neden zamanım varken uyumadım :KK70:

Herşeye rağmen paha biçilemez bi duygu anne olmak :KK200: Ne kadar şükretsek az..

Back
X